< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolut2055eab754ee -- 15 Haziran 2016; 23:21:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolut2055eab754ee -- 15 Haziran 2016; 23:21:58 > |
geçmiş olsun diyemiyorum vw doğuş her zaman geçiriyor zaten, markanın amblemi hariç her yeri rezil hondada bunun laciverdi, 6 ay beklemeleri lazım mış ulan sanki bana aston martin db9 yada bentley mulsanne satıyorlar
![]() |
Ben de İzmir Gaziemir Vosmer den 0 km 2014 model vw golf 1.4 tsi alan ve 2,5 ay sonra 4500km de satan birisi olarak söylüyorumki(geçmiş mesajlarıma bakabilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_106440536/f_//tm.htm#106463441), vw araçları sorunlu, servisleri ayrı sorunlu.
vw den uzak durun ! Yok, ben vw den uzak duramam diyorsanız, ben vw hastasıyım diyorsanız, benim boş vaktim çok diyorsanız, ben sürekli servise uğrarım, sanayiye giderim diyorsanız, 0 km arabanın sorunlarıyla uğraşırım, arabanın orasını burasını kurcalatmak benim için ayrı bir zevk diyorsanız, hiç vakit kaybetmeden, sizde bir vw satış yetkilisine giderek, sıraya girebilir, siz de o zevkin tadını çıkarabilirsiniz. |
esenlere dair hep şunu tecrübe ettim bir kurumun şirketin esenler şubesi onun en vasat şubesi oluyor, çünkü burada nüfus çok, insana değer verilmez, avek sadece esenler halkına satsa yine köşeyi döner o yüzden müşteriye ihtiyaçları yok, forumda vw bayisinde bizimle ilgilenmediler tarzı konular açılıyordu geçen yaz, avekte hepsini dibine kadar yaşadım, zerre suratına bakmazlar bi çay ikram etmezler, bugün git yarın gel yaparlar, test sürüşü 500mt sürmez vs. ondan sonra doğuş oto esenyurta gittim, altura gittim, edirne mercana gittim, hepsinde insan gibi muamele gördüm, gayet ilgilendiler saygı gösterdiler vs. ama avekte müşterinin hiçbir değeri yok
|
Avrupa'da ABD'de tüketici, firmalardan kan alıyor ama ülkemizde bu çakallar haksız olduğu halde üste çıkmayı başarıyor, okurken ben bile sinirlendim. Ticari ahlak her sektörde yerlerde sürünüyor.
|
Geçmiş olsun, tam bir rezalet, yaşadığınız şehirden uzakta alışveriş yapmamak lazım, bazen kafa göz dalacak muhatap arıyor insan.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Schuey -- 14 Haziran 2016; 20:07:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 4 Nisan 2018; 3:20:36 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|