Şimdi Ara

DOĞUŞ OTOMOTİV VE AVEK OTOMOTİV REZALETİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
6.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha yeni böyle bir süreçten Bmw ile geçtik.
    Çok uzun süre olmuş edebiyatından bıktırıp usandırdılar - benzer bir süre geçmişti ve benzer bir hikayem var.
    Birinci gün konuşmalarımızı filan hatırlattığımda da onu hatırlıyorum fakat şöyle hatırlıyorum gibi olmayacak şeyler söylendi

Fakat müşteri ilişkileri direkt olarak 3000 liralık bir kar sağladı bize
    Özürler diledi vesaire.
    Her şeyi halletti.

Bi 5 gün boyunca aynılarını çektik de sonunda bizim tarafın müşteri ilişkileri muhteşem çıktı (aslında şikayetvardaki bazı şikayetleri okuyunca ümitli de değildim)
    Neyse bilgilerinize diyeyim.

Konu sahibi de sonuna kadar haklıdır. Yine de kendi tecrübemden de yola çıkarak - o sözler kasıtlı unutuluyor ve geç kaldın hatalısına dönüyor herkese küpe olsun.
  • Birzahmet bir konuda hakkimda konusurken beni etiketleyin ki size cevap verebileyim.defalarca kere kullandim ben bu araci,sifir oglu sifir dumduz bir otomobildir jetta.onceki kasasina bir kere binin yenisine sovmeniz icin yeterlidir.ben maasli otomobil mecmualarinin agziyla konusmuyorum,kullandigim arabayi konusuyorum.hos forumda sabahtan aksama vw faniyim diye bagiran bir uyenin bunlari anlamasini beklemiyorum ayri konu
    @deserthawk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 15 Haziran 2016; 16:29:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

İsciligi cok kotu,malzemesi cok kotu,yalitimi cok kotu,yol tutusu kotu,konfor kotu,vw adiyla satiyor iste.

Somut veriler sunmanızı beklerdim ama önemli değil.

Ne zaman sundu ki şimdi sunsun.

Hani tamam Jetta ile Golf arasında bir fark olduğu doğrudur, ama C segmentinde yine de ilk beş model arasında bence.

Golf ile jetta arasında fark olduğu bir gerçek, ama yol tutuşu için, malzeme kalitesi için çok kötü/ berbat/ leş gibi ifadeleri çok ağır bence. Makyajlı kasayı 1yıldır kullanıyorum ve herhangi bir şikayetim yok çok şükür. Aynı sınıftaki her aracın birbirine göre üstün yanları vardır ama bu forumda jetta'ya karşı ayrı bir önyargı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedat1032

Avek den ben de gecen yil beyaz renk seat leon arac aldim. Ben de aldigimda ellerinde kalan son arac oldugunu ve depoda bekledigini soylediler araci teslim alacagim gune kadar goremeyecegimi soylediler. Ben de piyasada arac olmadigi icin mecbur kabul ettim. O zaman anlamaliydim bir terslik oldugunu. Daha ilk hafta aracin dokunmatik ekrani bozuldu. Almanyadan gelecek diye uzun sure bekledim. Daha sonra yine ilk bir ay icerisinde arac yolda giderken stop etti ve tum aksam kendini kilitledi. Motor arizasi verdi. Tekrar servise goturdum ite kaka. Beyin bozulmus o da almanyadan siparis verilecek denildi. Ben artik tamirini istemiyorum dedim, ilk ay icinde boyle arizalar oluyorsa basindan beri ayipli urundur dedim ve iade talep ettim. Tabi umurlari olmadi. Ee dedim tuketici mahkemesi icin avukata danisayim bari. Ama aldigim cevap resmen dalga gecer nitelikteydi. Avukat hakli olmama ragmen onlarin cok buyuk oldugunu avukatlarin ve sirketin mahkemeyi baski altina aldigini ve kazanmamin cok zor oldugunu soyledi. Evet arkadaslar avek mi, dogus grubu mu? Bir daha asla. Suan arabayi zoraki kullaniyorum zerre kadar hevesim kalmadi. Sanzimandan gelen sesler bende de var ve tabi ki servis buna normal diyor. Ha bu arada araci servise biraktigimda test surusunde kaputa tas carpmis ve boyasi astara kadar soyulmustu. Bunun gibi dsha nicesini sayabilirim size. Kisacasi avek den uzak durun arkadaslar.

Ben de piyasada arac olmadigi icin mecbur kabul ettim.

Üzerine para mi verdiler de MECBUR KALDIĞINIZ İÇİN aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• absolut2055eab754ee kullanıcısına yanıt
    oooooo hocam ben doğuşun kucağına düşmüştüm daha önce.

Geçmiş tarihli konularım vardı, aracı ilk alınca açmıştım, helikopter sesi geliyordu v.s.
    Doğuş lastikleri değiştirmiyordu cart curt bi sürü olay yaşamıştım ve buraya aktardım hepsini.

Ben Doğuşun elinden zor kurtuldum Ama Arabam inan ki o olaylardan sonra hiç bir ses ve sorun çıkarmadı.
    Çıkarırsa başıma gelecekleri biliyorum :D
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    desteğiniz ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. umarım doğuş otonun çıkarttığı son sorun olur demek isterdim ama ... ben 172 liralık havalandırmanın derdinde değilim. bizi böyle enayi yerine koymalarını hazmedemiyorum sadece o kadar.
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    araba insaflı çıkmış en azından
  • 6 ay beklemek ne demek yav bmw 7 serisinde mercedes s serisinde o kadar beklemiyorsun siparis veriyorsun 4 5 ay en fazla almanin boktan jettasi icin ne sirasi millet iyice sasirmis

• Sikayetiniz olmasi degil mesele zaten,jettanin parasinin arabasi olmaması.

Halime acıdı araba insafa geldi

Demekki araba bile insafa geliyor ama doğuş oto insafa gelmiyor

• Hocam her yerden üstüne gidin bütün haklarınızı arayın pes etmeyin bu şerefsizlere boyun eğmeyin

• mvn_ M kullanıcısına yanıt
    almışlar hükümeti arkadalarına hak hukuk hak getire...
    Hocam haklısınız eğer bir sonuç çıkmaz ise zaten kendi adaletini sağlasın ( tabi bence )

• Bir araba için 6 ay sıraya giriyorsanız hakediyorsunuz demektir.. Tabi aslında kimse bu tip muameleyi haketmiyor ama bir markanın yaptıkları, yapacaklarının da

habercisidir... 6 Ay sıraya giren bir müşteri profili ne demek biliyor musunuz? koyundan farkı yok demek...

Tıpkı asgari ücrete çalışacak milyonlarca insanın işsiz olması gibi...

Tabi sıkıntı yapmayın o arabanın ölüsüne para verecek daha nice insanlar var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Sikayetiniz olmasi degil mesele zaten,jettanin parasinin arabasi olmaması.

Satılan araçların kaç tanesi parasının arabası ki? Bir çok yoruma bakıyorum da jetta'nın kalitesizliğini diline pelesenk edinmiş ama altını doldurabileni göremedim. Daha kalitelisini isteyen passat alıp geçiyor zaten. Her aracın kendine göre üstün yanları var, rakiplerinide inceledim ve aralarında belirgin farklar göremedim. Benim için + ları daha fazla olduğundan da tercihim jetta oldu. İnsanların emeği ile aldığı araçlara çöp, konserve gibi yakışıksız ithamlarda bulunulması( öyle olsa bile ) hoş değil.

• Konu sahibini ayrı tutarak yazıyorum, kullananlar memnun sahip olmayanlar şikayet ediyor. Almayın arkadaş o zaman gidin başka marka tercih edin.
  • Hata sizde hocam aracı satın aldıgınızdada kontrol etmemişsiniz bakımdan çıktık sonrada şu saatten sonra zor birşey yapmanız
  • Üzülmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse bu adamlarin acikca hile yapip egsos emisyon degerlerini dusuk gosterdigi skandaldan bahsetmemis. Bu konuda hile yapan her seyi yapar

• ALMAn malı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.