Şimdi Ara

DOĞUŞ OTOMOTİV VE AVEK OTOMOTİV REZALETİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
6.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de İzmir Gaziemir Vosmer den 0 km 2014 model vw golf 1.4 tsi alan ve 2,5 ay sonra 4500km de satan birisi olarak söylüyorumki(geçmiş mesajlarıma bakabilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_106440536/f_//tm.htm#106463441), vw araçları sorunlu, servisleri ayrı sorunlu.

vw den uzak durun !

Yok, ben vw den uzak duramam diyorsanız, ben vw hastasıyım diyorsanız, benim boş vaktim çok diyorsanız, ben sürekli servise uğrarım, sanayiye giderim diyorsanız, 0 km arabanın sorunlarıyla uğraşırım, arabanın orasını burasını kurcalatmak benim için ayrı bir zevk diyorsanız, hiç vakit kaybetmeden, sizde bir vw satış yetkilisine giderek, sıraya girebilir, siz de o zevkin tadını çıkarabilirsiniz.

• Bakin kia rio neden tutulmuyor diye bir konu actim bu sabah...Araba topa tutuldu.. Kia kullanicilarindan soyle yasanmis bir tane konu gormedim. Yani biz ne alacagiz neye binecegiz... Tamamen objektif marka takintisi olmayan birisiyim yanlis anlasilmasin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla arac satışa çıkmadan önce daha teslim alınma sırasında Bi dizi kontrol ediliyorlar. Hatta su an aklımda degil o aşamanın ismi fakat teslim alan bayinin teslim almadan önce gözden geçirip öyle onaylaması gerekiyor. Yani benim eksiklik yoktur diye güvenmem hata oldu sanırım. hatta Zonguldak Yazıcıoğlu; bu sizin probleniz degil Avek de teslim alan yetkililerin gözden kacirmasidir, fatura ve işçilik ucreti Avek e kesilecek dedi, parça ücret+ işçilik ve aracın fotoğrafları ole Avek e gönderildi fakat Avek ve dogus İşbirliği ile reddedildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence arabanın üzerine yaz bunları büyük puntolarla ankara sokaklarında dolaş onlar senin peşinden dolaşsın

• müstehak diyesim geliyor da... neyse geçmiş olsun

bu arada benzer sorunlar yaşayan kuzenim de her "0" km vw aracında ayrı ayrı sorunlar yaşasa da bora, golf, polo ve polo olmak üzere 4 kere sıfır km vw aldı

sanırım büyü falan yapıyorlar müşterilere, bora'da 5000km'de diskler eğildi, diskler sıcakken yağmurlu havada kullanırsanız ya da arabayı yıkatırsanız böyle olur dediler, golf'te silecek suyu deposu delik çıktı, polo'da (1.2tdi bluemotion) manuel şanzıman kilitlendi aracı çekici ile çekebildiler servise

bence arabayı elden çıkarmaya bakınbinilecek araç olmasa da 2. eli de iyi para ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Birşey de sıkıntı var sanki bu vw ile alakalı. Sanki en sorunlu araçlar bize geliyor fikri oluştu bende. Yani ucuz etin yahnisi misali.

Vw ve Ucuz et

• Das Rezalet!

• Sadece bu terbiyesizlikleri yüzünden büyük konuşmayayım ama bu markadan uzak duracağım. Hatta ve hatta Audiyi Wolkswagen satın aldığı için onlardan da uzak duruyorum. Büyük geçmiş olsun sizlere de.

Parasıyla rezil olmak durumu tam olarak bu. Zararın neresinden dönersek kardır, bence satın ve sizi salak yerine koymayacak bir markanın aracını alın. Ama bu adamlara para kazandırmayın artık.

Tekrardan geçmiş olsun
  • Febr kullanıcısına yanıt
    Uzun sure bekledikten sonra istediginiz araci buldugunuza seviniyorsunuz. Ee tabi bir de sifir arac aliyoruz ne olabilir ki diyorsunuz. Ama bunlarin hepsi acemilikten. İlk kez sifir arac aliyordum simdi olsa asla boyle birsey yapmazdim. Bugun bir baska problem daha cikardi ve aracin el freni bozuldu!! Yani soyleyecek kelime bulamiyorum.

• dsg nin sorunlu olduğunu bilmeyen kaldı mı hala? bunca rezalete rağmen gidip 6 ay sıra bekleyip doğuştan emisyon hileli araba alıyorsanız, sonuçlarına katlanırsınız. dünyanın en çok satılan arabalarından birisi corolla biriside focus ama ikisinden de şanzuman problemi duymadım.
  • İlk paragrafta şok oldum. Yok konforlu araca baktık işte bu jetta dedik falan. Neyse geçmiş olsun. Türkiyede bu kafa olduğu sürece de merak etmeyin aldığınız fiyatın 1 2 fazlasına satarsınız.

• Forumda servisindende ,şanzumanindan da defalarca şikayet konusu açıldı ,bile bile lades ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL-D

Forumda servisindende ,şanzumanindan da defalarca şikayet konusu açıldı ,bile bile lades ...

Manuelin bile sorunlu,bozuk oldugunu ilk defa duyuyorum.Kac senelik lada samara orjinal sanzimanla tik demiyor,sifir arabanin hele manuelde boyle sacmaliklar olmasi garip.

• Bakin ben parasinin arabası olan arabayi söyleyeyim size;
    Octavia 1.2
    İc mekani en iyilerinden kaliteli,genis,rahat fiyatlar giris seviyede jettadan uygun,arac yola jettadan iyi basiyor
    Corolla 1.33
    sert bir arac degil,motoru lpgye tam uyumlu,servis performansi cok iyi,genis ic hacmi bagaji var,gosterissiz olsada mexicanodan ic mekani kalite olarak daha iyi,yol tutusu dengeli, sorunlu degil,giris fiyatlari cok uygun,bolca donanimi ucuza getirmekte cabasi
    Focus
    Yol tutus cok iyi,ic mekan kalitesi jettadan iyi,tasarim cok iyi sorunlu degil
    Astra sedan
    Tasarim iyi,giris fiyatlari uygun,ic mekan gayet kaliteli,motoru lpg takmadikca problemsiz,takinca da celik supabla halloluyor.
    Demekki neymis efenim?
    Varmis fp araclari.sizin jetta kullanicisi olarak arac hakkinda olumsuz bir yorum gordugunuzde kiyamet koparmak yerine aracinizin durumunu kabullenmeniz gerekmis.
    Aynen benim corolla kullanicisi olarak aracimin guvenlik sicilinin bozuk oldugunu kabullenmem,bu yuzdende bulundugum dag kosullarindan kurtulur kurtulmaz degismeyi düşünmem gibi.

• hayır bir de sat kurtul'cular var, onları anlamıyorum.
    satınca hiçbir şey düzelmiyor arkadaşlar, başka bi fukaranın başı yanıyor sadece.
    stokholm kullanıcılarının yapacağı tek şey YAK KURTUL

• skoda servisi Yüce Auto da Doğuş Holdinge mı bağlıydı? ayrıca Seat servisleri de böyle rezil miydi?
  • Bu vosvos servisi gercekten rezillik . Birkac sene once polo ya kendimiz park sensoru taktik 5 -6 ay kullandim sorun yoktu arabada sonrasinda aracin sag arka ve on butun far isiklar vs. yanmamaya basladi gostergede isik ariza lambasi yaninca servjse goturdum acaba ne oldu diye vw nin mukemmel ustalari arabayi incelediler ve sigorta sisteminin arizali oldugunu degismesi gerektigini bunun bana tam hatirlamamakla beraber 1000 tl nin uzerinde bir fiyata yapildigini ancak ellerinde bu parcanin olmadigini 1 haftaya gelecegini soylediler tabi caresizce kabul ettim ama araci servise hemen birakmadim. Eve getirdim .Sagolsun abim bu arabada bise yok bi oto elektrikciye de gosterelim belki cozerler dedi hakkaten dedigi gibi de oldu. Elektrikciye durumu anlattik abim park sensorunden suphelendigini bi kontrol etmesini istedi.Park sensorunun soketi nasil olduysa kisa devre yapmis usta onu sokup tekrar takti denedigimizde arabanin butun isiklari yandi ariza lambasi da sondu ama o anda ben sevincten uçuyordum bir taraftanda servise iyi dileklerimi saydim tabi. Sonra Ustaya el emegi verdik oradan ciktik o olayndan sonra opatin onunden bile gecmedim. Sonra da servisi arayip servis gorevlisine durumu anllatim eveleyip geveledi bise diyemedi bir daha sizin servisi kimseye tavsiye etmeyecegimi durumu cevremdeki herkese anlatacigimi soyledim dinlemekle yetindi ozur dilemek zorunda kaldilar. Kisacasi vw almayin aldirmayin alana kadar rezillik aldiktan sonra da ayri bir rezillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahadayıyasor42 -- 16 Haziran 2016; 10:03:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Vag almaya tirsiyor insan. Kia mis la ustabaşı ile her bakımda 1 tur atiyoruz, sikayetlerimi bir bir dinleyip bizzat uğraşıyor adam. Cesaret veriyor, bu bakimda da on panjurdaki kromaji solmus deyip degistirtmeye calisacam 😀 5 yaşına 1 sene kaldı hala ilgi alaka guzel. Ha parayi da aliyorlar 5-6 yuz kagıt orasi ayri.

bir ara kia araç almaya niyelendim 2.el servis geçmişi ve bakımlar için bir yetkili servisi aramıştım.sırf yetkili servisin ilgisinden dolayı kia alasım gelmişti ne yalan söyliyim
  • absolut2055eab754ee kullanıcısına yanıt
    Abi seni desteklemeyeceğim de kimi destekleyeceğim

İnsan önce bir özür bekliyor
    Sonra derhal düzeltilecektir biz de istemezdik ama olmuş minvalli bir kaç laf
    Üstüne kusurun düzeltilmesi

Ben mesela kendi örneğimde ortadaki gerçek en önemlisidir filan demiştim ama geç kalmışsınız yanıtını yirminci kere aldığımda artık kafayı yedim
    Birinci günden beri haberiniz var
    "Ama geç kalmışsınız"

Valla yiyejam kafayı yav o kadar da geç değil arada da konuştuk"

"Ama abi sonuçta geç"

Neyse aramızdaki fark şu oldu Bmw müşteri hizmetleri hiç beklemediğimiz şekilde özürler diledi bakın sizinki 172 - bizimki 3000 anında karşıladı yepyenisiyle vesaire açıkçası üstüne jest yapıp fazlasını da sağladılar

Biz her zaman otomobil alıcısıyız eşimle
    Doğuşun yediği haltlara bak yeni Tiguan bakacaktık da ya bırak Doğuşla uğraşmayalım dedim dün

Müşteri hizmetleri sizi nasıl haksız bulur yazılı açıklasınlar yav benim aklım almıyor sizinki benimkinden daha net yeminle

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    desteğiniz için çok teşekkür ederim. insan enayi yerine konulunca bir hayli sinirleniyor evet. bu konuda yorum yazan arkadaşların da dediği gibi belki de ben bunu hakettim. adamların umursamazlığı, vurdumduymazlığı ve bize bişey olmaz havaları çok abes. elbet o güvendileri, sırtını dayadıkları dağlara bir bir kar yağacak, işte o zaman marka değerleri tüketici gözünde çoktan yerle bir olmuş olacak. tez zamanda bunun gibi şark kurnazı şirketlerin yok olması dileğiyle...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.