|
Doğuştan elektrikli yeni Opel Frontera tanıtıldı! Hibrit versiyonu da olacak
-
-
Çirkin ne zamandan beri cesur olmus.
-
1600lt bagaj hacmi arka koltukları iptal edince geçerli,kalabalık aileler için nasıl uygun? saçma sapan yorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu aracada çirkin diyen ya zevksiz ya kördür.
-
Isuzu tabanlı halis arazi aracı Frontera PSA yancısı crossovercık olmuş.
-
Opel her ne kadar inkar etse de Alman ruhunu kaybedip Fransız olmuştur.
-
Crossland'in yerine geldiyse baya iyi.
-
Çok çirkin bir tasarımı var., tam opel güzel tasarımlar yapıyor derken.
-
O anten ne hala Opel ya ???>?
-
Uzaktan kumandalı oyuncak arabaların antenine benziyor. Oldum olası sevmiyorum şu antenleri. Balık sırtı standart olmalı. Ya da tamamen kaldırılmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
opelin almanlığı kalmadı
-
ucuz. vw giriş seviyesi modellere koyuyor. t-cross, taigo'da var mesela. polo'da bile yok sanırım.
-
opel mi uzak dursun.
-
Opel Amerikan GM'in elindeyken Alman diye reklamı yapılmıyordu, Fransız PSA grubu bir aldı, tüm reklamlarında "Vay şöyle Alman, vay böyle Alman, sapına kadar Alman, dibine kadar Alman, Alman da Alman" diye reklamları yapılmaya başlandı :)
-
Opel İngiltere'de sırf Alman diye Vauxhall markasıyla satıldı. Alman olduğunu herkes biliyordu zaten ondan reklamı olmuyordu. 1926'dan beri GM'de yalnız. Kadett Senator Manta bir ton modeli var eski. burası gibi vectra corsa astra ile sınırlı değil yani uzun mazisi var ama birden PSA'ya geçince reklam ihtiyacı olabilir bilmeyenler için. ben hatırlıyorum gerçi tek tük kadett. birine dönüşte vuruyorduk az kalsın 96'da sıfır golf'le. ben 47 yaşındayım herkes bilmez. zaten reklam bu yüzden yapılır alıcı kitlesi en iyi ihtimal 80'lerin sonu doğumlular.
-
markanın geldiği yere bak...
ben aşırı yadırgıyorum...
Saab gibi firmalar battı...
aynı şekilde Opel'de tarihin tozlu raflarında onurlu bir şekilde yer etmeliydi...
Opel'i niye alırsın...neden kullanırsın...opel eski opel değil...
.
.
.
.
dedi dinazor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1600lt bagaj hacmi arka koltukları iptal edince geçerli,kalabalık aileler için nasıl uygun? saçma sapan yorum
|
Çirkin ne zamandan beri cesur olmus.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X