Şimdi Ara

Doktor gözlük verdi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle tv-bilgisayar daki yazıları bulanık görme şikayeti üzerine doktora gitmiştim oda miyop teşhisi koydu ve gözlük verdi, Gözlüğü aldım taktım şuan cam gibi görünüyor yazılar. Ama bu gözlüğü ne zamana kadar kullanacağım? bana miyop ilerlemez dediler. Peki gözlük zamanla iyi edecekmi?

• gözlükle gözü düzeleni duymadım(kendim dahil)
  • Gözlük iyi etmek için değil, iyi görmek içindir.
  • peki yokmu başka tedavi şekli?
  • Dua et başka şeyler vermedi.
  • omrun boyunca :)) lazer ile ameliyat olmadıkca tabi

gozluk gozu belli bi yastan sonra duzeltmez.cok ufak yasta takmıs olmak lazım.ama tabi sizin sorunun da kaynagı bircogumuzun oldugu gibi bilgisayar bu yuzden eger gozlerinizi kısmak istemiyorsanız gozluk takmak zorundasınız yapcak bişi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

Dua et başka şeyler vermedi.

ne gibi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid için doktora gittim:(
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark-undiyng

quote:

ne gibi?

Damla falan veriyorlar bazılarına.
  • quote:

quote:

ne gibi?

• quote:

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

omrun boyunca :)) lazer ile ameliyat olmadıkca tabi

gozluk gozu belli bi yastan sonra duzeltmez.cok ufak yasta takmıs olmak lazım.ama tabi sizin sorunun da kaynagı bircogumuzun oldugu gibi bilgisayar bu yuzden eger gozlerinizi kısmak istemiyorsanız gozluk takmak zorundasınız yapcak bişi yok.

gözlük kullanmasına kullanırım hiç mesele değil, ama ben ilerlemesinden korkuyorum. ilerlemezse sorun yok yani..
  • ilerlemez gözlüğü takmaya devam et
  • quote:

quote:

quote:

ne gibi?

Damla falan veriyorlar bazılarına.

Damla verdi ama alerjik için..

• quote:

Orjinalden alıntı: Cristian55

ilerlemez gözlüğü takmaya devam et

ok saol kardeş
  • Yaşını ve numaranı yazsan daha fazla yardımcı olurdum ama bunla yetinicez artık.Bende 3-4 senedir gözlük kullanıyorum ve miyopum .

Şimdi gözlük tedavi edici değildir ama düşük numaraysa zamanla belki düzelebilir.Eğer tedavi olmak istiyorsan şöyle bir yol var :

Bayanlarda 18-20 baylarda 20-22 bu yaş dahada fazla olabilir.Lazer amileyatı var.Ama bununda bir şartı var.
    Gözün amileyata uygunmu ?
    paran varmı
    Ve gözün ilerlemesini durdurdumu ?
    Yani mesela düzenli olarak 6 ayda bir kontrole gidiyorsun ya. İŞte kontrollerde gözünün artık büyümediği kesinleşirse numaran duraksamada ise amileyat o zaman yapılır.Büyüme artıyorsa yapılmaz.Amileyattan sonra işe yarayamada bilir .Benim bildiklerim bunlar.Geçmiş olsun.Miyoplar ve gözlüklüler dünyasına hoş geldin !

• quote:

Orjinalden alıntı: The maXz!

Yaşını ve numaranı yazsan daha fazla yardımcı olurdum ama bunla yetinicez artık.Bende 3-4 senedir gözlük kullanıyorum ve miyopum .

Şimdi gözlük tedavi edici değildir ama düşük numaraysa zamanla belki düzelebilir.Eğer tedavi olmak istiyorsan şöyle bir yol var :

Bayanlarda 18-20 baylarda 20-22 bu yaş dahada fazla olabilir.Lazer amileyatı var.Ama bununda bir şartı var.
    Gözün amileyata uygunmu ?
    paran varmı
    Ve gözün ilerlemesini durdurdumu ?
    Yani mesela düzenli olarak 6 ayda bir kontrole gidiyorsun ya. İŞte kontrollerde gözünün artık büyümediği kesinleşirse numaran duraksamada ise amileyat o zaman yapılır.Büyüme artıyorsa yapılmaz.Amileyattan sonra işe yarayamada bilir .Benim bildiklerim bunlar.Geçmiş olsun.Miyoplar ve gözlüklüler dünyasına hoş geldin !

verdiğin bilgiler içn sağolsın, yaşım 23 ve gözlük numarası 1.75 olduğu söylendi :(( gözlüğü takınca bambaşka görmeye başladım desem yeridir çıkardığım zaman ise önce heryer bulanık oluyor ondan sonra düzeliyor kullanmaya devam.... Ameliyet işini araştırdım, ortalama bin YTL tutuyormuş ve 5-10 dk içinde bitiyormuş teknoloji gelişti ama paramızı denkleştirirsek ve gerekli kontrollar yapıldığında neden olmasın..

• gözlükle gözü düzeleni görmedim kendimde dahil 6+ senedir kullanıyorum hep yükseliyor hemde çok hızlı bu gidişle ameliyat olamıyacağım diye korkuyorum hadi hayırlısı işallah dururda ameliyatla kurtulurum
    bu arada yaş 17,5 4 miyop 1 astigmat bu durumda olupta göz ilerlemesi duran varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.