Şimdi Ara

Doktor Maaşı (Gerçekçi Rakamlar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
12
Favori
141.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fakirdepocu

Merak ettigim konu su, sayginlik listesi nedir , kim neye gore belirliyor?

http://turkeyses.net/wp-content/uploads/2015/05/T%C3%BCrkiye-Mesleki-%C4%B0tibar-Skalas%C4%B1-Sunumu-Son.pdf

bu ve bunun gibi birçok araştırma sonucu var.
  • Yavrum yavruuuuum

Bunlar saf maas diyoruz ah tm kafali yavruuum

Donersiz maas bunlar ah yavruuum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --V-- kullanıcısına yanıt
    Diyorum adam docent hala donerle 10-11k maas aliyo adam cikip asistana 5500 uzmana 9000 demis alakasi yok o paralarin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ercumenttberber

Doner sermaya her ay farkli geliyo her ay ayni mi geliyo saniyosun?

Tamam tamam hata ettim doktorlar okul bitince 283939k maasla basliyo ben yanlis biliyomusum

knk baban seni ted ankara kolejde okuttuysa emin ol babanin maasi 15binden asagi olamaz kusura bakma ama bunu da yazdim yani..
  • drenes01 D kullanıcısına yanıt
    1)babanin ogluyla konusmuyosun terbiyeni takin

2)saf maaslari attim zaten yavrum yavrum mf kafali yavrum

• Cocuk sen harbiden tm sin yav 5600 lira donersiz aldin ee donerler sana gelmiyor mu maasin kadar doner aliyosun hatta daha fazla onlar gelir degil mi kardes tm oldugun icin anlama kitligin var heralde fazla ugrasmicam

• Doktor maaşı 2017 enflasyon oranlarının açıklanmasıyla netleşti. Doktor maaşı 4.361 lira, uzman doktor maaşı ise 5.255 lira oldu.

Not: Dönerini iskenderini bilmem.Normal maaşı bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: drenes01

Cocuk sen harbiden tm sin yav 5600 lira donersiz aldin ee donerler sana gelmiyor mu maasin kadar doner aliyosun hatta daha fazla onlar gelir degil mi kardes tm oldugun icin anlama kitligin var heralde fazla ugrasmicam

knk o eleman zaten tmci burda odtu iktisat gelir mi diye konu açıyordu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok zaten iyi kazaniyo lafim yok o konuya ama uzmana 10k maas vermezler onu diyorum

• quote:

Yok zaten iyi kazaniyo lafim yok o konuya ama uzmana 10k maas vermezler onu diyorum

veriyorlar knk benim aile hekimi bile en kötü 8bin alıyor

• drenes01 D kullanıcısına yanıt
    Sen kafani duvara mi vuruyosun bos zamanlarda? Maasin kadar almiyosun doneri, nerden kimden duyduysan yanlis duymuşsun

• Seni mi gerdi pasam iktisat okumam

• Iste kazaniyolar baska bisey demiyorum ama diyorum uzman 10k almiyo

• quote:

Seni mi gerdi pasam iktisat okumam

yok hocam ben neden öyle bisey dusuneyim ki ben sadece tmci oldugunu yazdim..

• Evet tedde okudum adam iyi kazaniyo itirazim yok ama su arkadas baya bol keseden salliyo ona kizdim

• 9500 maaş ayrıca cerrahlar bıçak parası gibi paralar da alıyorlar. babamın bel fıtığı ameliyatı için 2000 lira vermiştik sadece doktora.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tercih2017

9500 maaş ayrıca cerrahlar bıçak parası gibi paralar da alıyorlar. babamın bel fıtığı ameliyatı için 2000 lira vermiştik sadece doktora.

geçmiş olsun hocam

• Meslek öğretmenleri ek dersler ile beraber 6000 lira maaş alıyor benim teyzem meslek öğretmeni ticaret lisesinde 5950tl maaş alıyor matematik öğreten bi uzman öğretmen ise 3050tl aliyor ek dersle bu 4000e cikiyor ancak meslek öğretmeni olabilsem olurdum yatıyorlar sürekli

• Üstteki arkadas dogru söylüyor. Bizim aile meslegidir doktorluk o yüzden gözlemleme fırsatım oluyor özelleri ayrı tutuyorum ama devlette yüksek maaslar almak için çok çalışmak gerekiyor. Yani hastanedeki 10 doktordan 2-3 ü yüksek maas alır. Yeni bir sistem var bikaç senedir çok ayrıntılı bilmiyorum açıkçası. Ama mantıgı hasta baktıkca puan topluyorsunuz gibi düşünün belli bi limitin üstüne çıkamazsan dönerden çok pay alamıyorsun. Bu kadar hasta görmek için bir hastaya ayırdıgın vakit azalıyor. Genelde daha kaliteli ve yaşlı doktorlar dışardan da para kazandıkları için hem hastaya 5-6 dk bakıp göndermeyi yanlıs buluyolar hem de döner için o kadar çalışmak istemiyorlar. Gençler cok calısıyor para için yani. Bu parayı da onlar alır. Ameliyatlarda işler biraz daha değişik oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslys2017. -- 29 Temmuz 2017; 18:51:27 >
  • ygslys2017. Y kullanıcısına yanıt
    Hepimiz ayni seyi soyluyoruz aslinda ama ben 1-2k asagisini soyledim diye laf ediyolar. Devlette yuksek maas almak zordur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.