Şimdi Ara

Doktor Maaşı (Gerçekçi Rakamlar) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
12
Favori
141.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Attorney58

Yalanınız batsın en az 15 bin alıyor uzmanlar en az 15 bin, bıçak parası alanlar ise 30 bin alıyor

Aslında ben de öyle biliyorum da drtus felan çok kotumser.Forum hemen linç eder.Hastanede hemşire söylemişti Çorum devlet hastanesinde en az alan uzman her şey dahil 15 binmiş arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzdaripstudent2

quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Yalanınız batsın en az 15 bin alıyor uzmanlar en az 15 bin, bıçak parası alanlar ise 30 bin alıyor

Aslında ben de öyle biliyorum da drtus felan çok kotumser.Forum hemen linç eder.Hastanede hemşire söylemişti Çorum devlet hastanesinde en az alan uzman her şey dahil 15 binmiş arkadaşlar.

hocam "drtus.com" TUS adaylarının bulunduğu bir site onlar da bizim gibi kötüleyecek her şeyi başka ne yapsınlar yoksa kazanamazlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

Hocam neden attınız bilmiyorum ama söyledikleri %100 doğru. Yani tanıdıklarım konuştuklarım onlarca doktor var hepsi aynısını söylüyor. Ya tüm doktorlar anlaştı 15k alıp millete sallıyorlar.

Çok ilginç hocam. Bayat(corumun küçük ilcesi) da yeni mezun pratisyen bir ablam 6.5 almış geçen ay bizzat sordum.Ablamın arkadaşı

• Ağzı olan konuşmuş yine

Para için yapılacak meslek değil.

• Ben öğretmenim 2.900 maaş aylık ortalama 1000tl ekders sınav paraları olsun kırtasiye yardımı bunları da ekleyip 12ye bölersek aylık 200 lirada öyle 4bin civarı maaşım var. Özel ders 4 lü gruplar şeklinde alıyorum aylık 250 tl aylık 16 saat ders veriyorum 2 grubum var 2binde oradan 6 bin civarı maaş. Kişinin performansına baglı bir öğretmen en az 4 alır.

• Bir mesleği sadece parası için yapacaksanız mutlu olamazsınız, size abi nasihati... Hele ki doktorluk...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok gerçekçi ve güzel bir konu olmuş. Aynısını diş hekimleri içinde yaparsanız müthiş olur bence. Şu sıralar forumda biraz bilgisizlik ve bu konu hakkında bilgiye muhtaçlık mevcut.
  • özel hastaneydi. detaylı bilgim yok ama babam şuç olsa babam bilirdi herhalde.
  • drenes01 D kullanıcısına yanıt
    Cok zayifsin

• quote:

Orijinalden alıntı: divergent99

Abim 1 aylık asistan 7.5k alıyor. 5,5k biraz az olmuş sanki

Cidden asistanlar o kadar alıyo mu? Ayrıntı verir misin

• Kardes bi uza artik surdan yav

Pratisyenken bile 6binden dusuk almicaz istedigin kadar aglamaya devam et ama ötede

• Seaword kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle iste. Iyi kazaniyorlar falan ama babamin anlattigina gore konusuyorum, bu cocugun agzi var konusuyo.

• tranibor T kullanıcısına yanıt
    Zorlama da olsa ortalama bir rakam verebilecek olsanız pratisyen, pratisyen aile hekimi, asitan dr ve uzman dr ne kadar alır?

• Kardes tipcilarin derdi seni niye gerdi soylesene git iktisat okumaya devam et

Istersen 15 sene sonraya tarih verelim yerse. Sen docent olamamis olucaksin 10k max maasin olucak suruneceksin. Ben yurtdisi olur yurtici olur min 15k maasa sahip olucam ve yukselmeye de devam edicem

Tip kazanip adam oldugunu sananlardansin sanirim sen.

• Aynen hep oyle olur zaten muhenislerden sonra bide iktisatcilar +15k maas alirmis

Hadi yol al

Tanidigim 27 yasinda 4100 euro maasi var kocum. Tanistirabilirim

• Senin gibi birinden daha fazla adam olduguma eminim ayrica daha da basarili

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.