Şimdi Ara

Doktor Maaşı (Gerçekçi Rakamlar) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
12
Favori
141.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzman doktor maasi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tercih2017

9500 maaş ayrıca cerrahlar bıçak parası gibi paralar da alıyorlar. babamın bel fıtığı ameliyatı için 2000 lira vermiştik sadece doktora.

Bıçak parası suç. Keşke ihbar etseydiniz.
  • Kalp atışı dizisini izleyen böyle konular açıyor hey allahım

• Hep yalan yanlış konuşuyorsunuz. Yazdıklarınızı külliyen yanlış. Asistan Dr 3 bin civarı maaş alır. Döner sermaye ve nöbet parasıyla aldığı para 5-6 bini bulabilir. Ama döner sermaye ( performans) paraları garanti para değildir. Hastanenin yoğunluğuna ve devletten aldığı desteğe göre değişir. İzinliysen, raporluysan alamazsın. Hastane malzeme alımına çıkar veya zarardadır. Performans parasını düşürür. Maaş harici aldığın diğer ek gelirler emekliliğe yansımaz.Üniversitede bir yard doç dr 3500 civarı, doç dr. 4500 civarı maaş alır. Nöbet tutsa bile nöbet parası alamaz (kanunen hakettiği halde) Eğer iyi bir performans getiren bölüm doktoru değilse ancak 2-3 bin kadar performans alabilir. Bu aldığı ek ücret emekliliğe yansımaz. Emekli olunca alacağı para çalışma yılına göre 2-2.5 bin kadardır. Sadece devlet ünv den emekli olan Prof. Dr emeklilikte 5 -5.5 bin emekli maaşı alabilir. Doç veya uz dr emeklisi bundan faydalanamaz. Ünv de görev yapan Doç veya Prof ayrıca anlattığı ders saatine göre 300- 1300 TL ders ücreti alabilir. Yani totale bakarsak bir ünv de görevli doçent dr un sadece maaşıyla geçinmesi mümkün değil. Performans olmazsa aç kalır. O da garanti bir ücret değildir. Bunlar net bilgidir. Duyum veya rivayet değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otodr -- 29 Temmuz 2017; 19:49:42 >

• Kardeş sen mi daha iyi bilcen ben mi daha iyi bilcem saçma sapan konuşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: divergent99

Kardeş sen mi daha iyi bilcen ben mi daha iyi bilcem saçma sapan konuşma

Babam biliyo docent doktor?

• otodr O kullanıcısına yanıt
    Dogru soyleyeni dokuz koyden kovuyolar

• Olm bi dedigin bi dedigini tutsun ercument kardes

5k duz aliyorsa 300 lira mi doner aliyor biz donerle beraber 6-7 aliyor rahat diyoruz uzman 10u gecer diyoruz

Sen uzman bile 9 alamaz diyosun bi sg artik surdan kardes

• Bu adam bana az once uzman doktor 3500 maas alir donerde yaklasik 2000 toplam 5500 alir max yazdi isterseniz atayim beyler sesli guldum

Babam ogretmen o bile 3700 aliyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aile hekim de 2010 mezunu Cerrahpaşadan aile hekimi duyduguma göre iyi kazanıyor İstanbul'da

• İstisnaları saymazsak ortalama olarak doktordan daha iyi kazanan yok Türkiyede zaten
  • Yalanınız batsın en az 15 bin alıyor uzmanlar en az 15 bin, bıçak parası alanlar ise 30 bin alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Yalanınız batsın en az 15 bin alıyor uzmanlar en az 15 bin, bıçak parası alanlar ise 30 bin alıyor

hocam kalp cerrahı kaç para alıyor ve ayda en fazla kaç ameliyat yapar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ameliyattan 10-15 bin alır sen ne diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Bir ameliyattan 10-15 bin alır sen ne diyorsun

devlette de öyle oluyor mu hocam valla umudum arttı şu an

• Doktorlara devlet dokunamıyor, bir sürü fetö cü terörist doktor özel hastanelerde paraya para demiyor bir şey yapamıyorlar hastaya kim bakacak?

• 6 sene okuyup 5 k kazanip hayatinizi heder edeceginize, 4 sene isletme okuyup lcw mudur olup 10 k para kazanin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ktnu99

asistan doktorun net maaşı 4500 zaten ve 1000 liradan çok daha fazla dönerden alıyorlar 7-8 i rahat görür

Kesinlikle katılıyorum. Pratisyenden az alacağını sanmak çok saçma olur zaten.

• drenes01 D kullanıcısına yanıt
    Arkadaş uzmanlık okurkenki maaş dan bahsetmiş onlar zaten pratisyenden daha az maaş alıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.