Şimdi Ara

Doktor sağlık raporu vermiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen cuma ehliyet için gereken sağlık raporunu almaya gittim sağlık ocağına, sıramı aldım adam ters ters bakıp geçiştirdi "senin aile hekimin başka birisiydi şu an şehir dışında ben rapor falan yazamam sadece muayene edebilirim" sinirlerim tepeme çıktı, dedimki "şu an aile hekimim olarak yetkili doktor siz gözüküyorsunuz nasıl yazamazsınız?" Adam yine geçiştirdi vermedi, bu güne kadar beklemek zorunda kaldım, şimdi babam ile gittim sıra bekliyoruz, yine ters davranırsa nereye şikayet edebilirim? Yönetmeliği falan yokmu bu işin ? Nerden okuyabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herhangi bir doktora gidemiyor musun? Ben yüzme için hemen karşıdaki doktora gitmiştim hiç muayene etmeden vermişti sağolsun Bir doktora bağlı mısınız yani o olmazsa başka doktor olur ?

• By arada yazmayı unutmuşum yine aynı adama çıktı sıram

• başka doktor mu yok
  • Sadece aile hekimi yazıyor sanırım, yine ters yaparsa sert çıkıp özel hastaneden alıcam hiç kafam gelmez şu an
  • Bağıra bağıra çıktım sağlık ocağından, babam kolumdan tuttu götürdü, allahtan o sakin bi adam yoksa vurucktım

Diyorki 4 te gelecek senin aile hekimin sen trafikte birine çarpsan sara nöbeti olsan benim üstüme kalıyor vs vs ellerim titriyor hala ya , sıcakta ben 55 yaşındaki babamla gitmişim adam bi kağıt çıkarmıyor sanki hastayız bimeri aramayı düşündüm, raporuda özelden alırım ya, 6 sene okumuş bizim gibi garibanlara üstten bakıyor yavşak , eziyor resmen, paramız olsa böyle olmazdı, nefret ediyorum şu insanlardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Sağlık Raporu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.