Şimdi Ara

Doktorlar (DİZİ YAKINDA BİTECEK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
5.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktorlar Ocak ayında yeniden ekrana gelecek. Dizinin yapımcısı Med Yapım daha önce Kutsi, Aysun Kayacı ve Devrim Nas ile anlaşma sağladığı belirtmişti.

İlker İnanoğlu‘nun da Arka Sokaklar dizisinden ayrıldıktan sonra Doktorlar dizisi kadrosuna dahil olduğu açıklandı

Televizyon Gazetesi

Hiç sevmem şu adamı.
  • Ya kutsi varya şu beyin cerrahını oynayan,abi adam dizinin çekimleri başlamadan 10 dakika önce aynada zar zor bi bakış yakalamış 700 bölüm aynı bakışla oynadısinirleniyo aynı gülüyo aynı

zaten onu kurtaran umut tabak'ın sesiydi.Adamda nasıl bi ses varsa başrole çuval koy seslendirsin yine olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdkral

Doktorlar Ocak ayında yeniden ekrana gelecek. Dizinin yapımcısı Med Yapım daha önce Kutsi, Aysun Kayacı ve Devrim Nas ile anlaşma sağladığı belirtmişti.

İlker İnanoğlu‘nun da Arka Sokaklar dizisinden ayrıldıktan sonra Doktorlar dizisi kadrosuna dahil olduğu açıklandı

Televizyon Gazetesi

Hiç sevmem şu adamı.

ilkerin ayrılacak olması ilginç hakkaten AS'den.
  • İşte ben bu habere içerim

ama şu zenan gelmesin diğerleri süper hele devrim nas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinkhal -- 15 Eylül 2010; 18:03:38 >
  • bıktık artık ya :D
  • ya neden yeni bir dizi ortaya koymak yerine eskileri tekrar hortlatıyorlarkı dizimiz az olsun ama kaliteli olsun Türkiye bi türlü house, prison break, lost, dexter (daha bu sıra uzar) kalitesinde dizi yapmayı başaramadı ve yapmak içinde bi çabasıda yok hala eskileri ısıtıp ısıtp önümüze getiriyotlar
  • elayı görcem cok sevincliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: cdkral

Doktorlar Ocak ayında yeniden ekrana gelecek. Dizinin yapımcısı Med Yapım daha önce Kutsi, Aysun Kayacı ve Devrim Nas ile anlaşma sağladığı belirtmişti.

Televizyon Gazetesi

Hiç sevmem şu adamı.

ilkerin ayrılacak olması ilginç hakkaten AS'den.

İlker ayrılmaz bence.Her habere inanılmıyor artık.
  • İlker'in ayrılığı kesin. Hatta yerine Uğur Pektaş ile anlaştığı haberlerde dönüyor. Ama Doktorlar'da oynar mı orasını bilemem.
  • Valla Grey's Anatomy hayranı olarak Doktorlar'ı da izliyorum, Katherine Heigl'a büyük hayranlığım var zaten Aysun fena gitmiyodu onun yerine, izlerim iyi bir haber.
  • Öyle bir hastane ki uzman doktorların tamamına yakını genç ve alımlı.

Geri dönmesi bence iyi olmaz, eskisi kadar tutacağını düşünmüyorum.
  • Dizi hangi kanalda başlayacak acaba ve ben hiç bir fragman görmedim :)), başlayacağı kesin mi yani ??
  • Doktorlar Ekranda Boy Gösterdi.

Show Tv ekranlarının en iyi dizilerinden biri olan Doktorlar, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Haftasonu itibariyle Show Tv ekranlarında dönmeye başlayan Doktorlar'ın "Geri Dönüş Fragmanı" izleyicileri heyecanlandırmaya yetti. Fragman eski bölümlerden alıntılarla yapılmış ama neredeyse tüm kadroyu görüyoruz.
  • Yasemin ergene yok diye biliyorum
  • Aysun var o yeter.
  • Yaseminsiz tadi cikmaz :D
  • Televizyon izlemiyorum artık rahatım.Önceden türk dizileri en azından arada iyi birşeyler ortaya çıkarıyordu şimdide 1 2 tane var ama istisna onlar.Bende internetten indiriyorum yabancı dizileri.Çünkü adamlar cidden dizi konusunda aşmış biçimdeler.
  • Bir gün House M.D çakması bi dizi olacak ve kıt senaristler başrole Peker Açıkalın filan koyacaklar. Ya da Cengiz Küçükayvaz. Aha burayada yazıyorum. Ve o gün geldiğinde tv dan spor kannaları hariç hepsini silicem (Zaten izlemiyorum ama)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.