Şimdi Ara

Doktorlar (DİZİ YAKINDA BİTECEK) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
5.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çakma diziler başarılı olamıyor. Tipla ilgili dizilerde House MDnin üstüne tanımam.
  • İlker inanoğluda var dizide
  • Bekliyoruz bakalım
  • Bu dizi başlayamadı gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello
    Bu dizi başlayamadı gitti.

Elayi yeni buldular bu ay ya da aralikda banko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whtswrongstupid -- 7 Kasım 2010; 10:53:51 >
  • Dönmese de olurdu bence
    Bu arada mesaj atabilmek için verilen süre tam bir saçmalık. 5-6 dizinin konusunu yeni tabda açıp ordan okuyup cevap yazıyorum. Ya o kadar bekleyecek sürem yoksa?
  • hayııııııııııııııııııııııııır
  • Berbat oyuncu kadrosu var yahu, Yasemin Ergene , Mehtap Altunok, Naz Elmas ve Devrim Nas için izliyordum diziyi.Hiç biri yok, Bekir Aksoy ve Yeşim Bozoğlu da yoksa izleyeceğimi sanmıyorum.

İlker İnanoğlu varsa Arka Sokaklar bitiyor demektir, o zaman biterse Özgür Ozan da Çocuklar Duymasına geçer
  • Pof Allahım şunları tekrar televizyonda görecez ya.Ne güzel sadece haber kalır diye umutluydum az da olsa
  • oyunculer degismis ama yinede seviyorum bu diziyi ilgimi cekiyor hastahane dizisi

bu arada oyuncularin 60% tanimiyorum :S
  • ben baktım öyle bir çook saçma olmuş eski oyuncuların çoğu yok
  • Kutsi: Kutsi doktorluğu bırakmış ya doktorlarla kavga ediyor yada aşk meşk oynaş peşinde.

Ela: Ela karakteri bence çok güzel uymuş bu yeni kıza, çokta şeker bir kız.

Zenan: Son bölümde hiç görmedim aylık izne çıktı herhalde ama iyice yumuşamış eski hırslı sinirli zenan yok suat gidince birde anne olunca böyle oldu demek.

İlker İnanoğlu: Bir adam her rolün hakkını vererek nasıl oynar anlamak çok güç. Bu rolede hemen adapte olmuş çok beğendim yine.

Doktor Murat: Kalp cerrahı suratsız doktorun hakkından gelecek biri.

Stajyerler: Hepsinin beyninde problem var tamam güzeller ama o kadar, hastalar bu kıt akıllılara emanet edilecekse vay o hastaların haline.

Haldun hoca: Bu adamın oyunculuğuna bitiyorum ben yorum yok.

Direnç: Bu karakterler bu tür dizilere her zaman lazım, oyunculuğu çok iyi. Daha önce birkaç dizide görmüştüm ama çıkaramadım.

Gülüm: Fatih Aksoy diziye her telden doktor eklemiş bu kızda aşırı duygusal ama oyunculuğu iyi.

Dizi fena ilerlemiyor ancak dün geceyi 28 sırada kapatmış bu çok kötü. İlk bölümde ilk 20 içindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Aralık 2010; 13:38:41 >

• Oyuncu kadrosu fena değil izlenir.
  • ben ilk başladığında tamamen ekrana kilitleniyordum sonra bitti ben de şans eseri greys anatomy i hatırladım indirdim şuan tamamını izledim bazı bölümleri tamamen aynı olarak koyarlarsa ülkede olay çıkar benden söylemesi orjinalini izleyenler bilir. Ama zaten isteselerde tamamen orjinal yapamazlar ilk çekildiğinde bazı durumları tamamen değiştirdiler bence artık tadı kalmadı dizinin. Ama House MD gelse tutmaz çünkü onlarda bir bölüm 45 bizde 90 dakika yayacam diye senarist ortasından ayrılır
  • Beyler doktorlar dizisine şimdiden bay bay diyin ratinglerdeki felaket sonuçlar devam ediyor.

1.Bölüm 25
    2.Bölüm 28
    3.Bölüm 54 sırada.

İpinin çekilmesine az kalmış. Buraya yazıyorum. Zaten önüne gelen her oyuncunun doldurulduğu bir diziden aynı performansı beklemek çok zor.
  • ilk bölümü izlemiştim ozamanda dedim bu dizi hayatta tutmaz rezalet ötesi seslendirmeler tam bir facia bukadar başarısız seslendirmeyi nasıl yapıyorlar anlamış değilim bence enfazla 3-4 bölüm daha dayanır dayanmasada olur tez vakitten bitirseler şu diziyi kimse üzülmez yapmacık samimiyetten uzak doktorların yeni bölümleri başlayacak dendiğinde kimse bukadar başarısız bir versiyon beklemiyordur bundan eminim.

eski bölümlerdeki ela rolünü şimdi oynayan kişinin performansı ile kutsiyi seslendiren kişinin sesi tam anlamıyla rezalet
  • Şu diziyi kim neden izliyor anlamış değilim.Yıllardır da bitmedi gitti dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikkat Haber

Yıllardır da bitmedi gitti dizi.

Yıllardır bitmedi derken? Başlayalı yeniden başlayalı 3 bölüm oldu. Ve de 1-5,2 yıldır da yeni bölüm yoktu.
  • Ünlü Amerikan dizisi "Grey's Anatomy"nin yerli versiyonu "Doktorlar" beklenen izlenme oranlarına ulaşamayınca Show TV tarafından çekimlerine son verildi.

Dış mekan çekimleri Gebze’deki Anadolu Sağlık Merkezi’nde yapılan dizinin geçen hafta final bölümü çekilmeye başlandı.

• basladıgı gibi sona erdi iyi oldu yasemin ergene yoktu izlemiyordum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.