Şimdi Ara

Doktorlar (DİZİ YAKINDA BİTECEK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
0
Favori
5.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milliyet'in yaptığı habere göre; Aysun Kayacı, "Grey’s Anatomy" uyarlaması "Doktorlar" dizisiyle yeniden TV’ye dönecek. Kayacı, "Grey’s Anatomy"de Katherine Heigl’in canlandırdığı Izzie karakterine hayat verecek.

Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy, oyuncularla görüşmelere başladıklarını ifade ederek, netleşen isim Aysun Kayacı'ya bu dönem çok güvendiğini söyledi.

Son dizisi “Cuma’ya Kalsa” reyting kurbanı olan Aysun Kayacı, eski sevgilisi olan yapımcı Fatih Aksoy’un “Grey’s Anatomy” uyarlaması “Doktorlar” dizisiyle TV’ye dönüyor.

Geçen yıl ekrana veda eden, ancak tekrar bölümleri reytinglerde üst sıralarda yer alınca yeniden çekilmesine karar verilen dizinin eski ekibini bir araya getirmeye hazırlandığını belirten yapımcı Fatih Aksoy, "Dizinin şu ana kadar eski kadrosundan Devrim Nas, Kutsi ve Aysun’la anlaştık. Diğer isimlerle görüşmelerimiz sürüyor" dedi. Kayacı, dizide yine Kader isimli doktoru canlandıracak. "Grey’s Anatomy"de Katherine Heigl’in canlandırdığı Izzie karakterinin yerli versiyonunu ete kemiğe bürüyecek Kayacı, Ocak'ta başlayacak dizi için şimdiden hazırlık yapıyor. Kayacı'nın canlandırdığı Kader yeni bölümlerde lenf kanserine yakalanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 2 Şubat 2011; 18:51:11 >

• Hayır ya hayır of .En uyuz olduğum dizilerin başında geliyordu .

Ayrıca edit :

Doktorlar (DİZİ YAKINDA BİTECEK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 3 Eylül 2010; 18:16:35 >

• Belliydi zaten. Günlerdir Show Tv'yi ne zaman açsam Doktorlar. Sabah başlıyor. Akşama doğru bitiyor. Gece tekrar..

İzlemeyi planlamıyorum. Gereksiz... Bu ara Türk televizyonlarında hiç ama hiç orijinal birşey yok zaten. Ya yabancı uyarlaması, ya eski dizileri diriltme, ya film olanları diziye uyarlama.. boş..
  • Çocuklar Duymasın baktılar tuttu onlar da çekiyorlar.
  • Dizi tarihimiz çalıntı dizilerle dolu ya
  • Çok lazım ya. Hiç olmazsa House'u yapsalar Haluk Bilginer'den çok güzel House olurdu bence
  • gına geldi zaten izlemekten sabah aksam reklam yerine onu koyuyorlar sanki:) domuşuk cok kiloluymuş ya o zamanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkenin sinema ve dizi sektörüne hayranım. Tamamen reziliz.
  • Harika bir haber.
  • Tekrarları izlenince böyle bir karar aldılar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Çok lazım ya. Hiç olmazsa House'u yapsalar Haluk Bilginer'den çok güzel House olurdu bence

• quote:

Çok lazım ya. Hiç olmazsa House'u yapsalar Haluk Bilginer'den çok güzel House olurdu bence

Güzel olurdu ama Haluk Bilginer, Ezel'de.
  • Hayır o değil anlamadığım daha doğrusu inanmak istemediğim, bu dizinin başlama saatini bekleyen, başlasada izliyelim diyenler varmı yahu,

Edit:İmla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 3 Eylül 2010; 21:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Güzel olurdu ama Haluk Bilginer, Ezel'de.

Ömrümde Ezel izlemedim, sırf bu yüzden başlamayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Geçen yıl ekrana veda eden, ancak tekrar bölümleri reytinglerde üst sıralarda yer alınca yeniden çekilmesine karar verilen dizinin...
    Ne saçma bir mantık. Çocuklar Duymasın'ın yeniden çekilme sebebini anlarım, çocuklar büyüdüler. Ama tekrarları reyting alıyor diye o diziyi yeniden çekersen o dizi tamamen ticari amaçlarla çekilir ve o dizide bir gram sanatsallık olmaz.
  • Yine yandık Gerçi zorla seyrettirmiyorlar ama yinede başka bir şey yapabilirlerdi.
  • Önceki bölümlerini izlememiştim ama tekrar bölümlerini sahur zamanı izleme fırsatım oldu beğendim. Dizi pek çok yerli diziden daha iyi her bölümde yeni konu, sağlam senaryo, iyi cast ve oyunculuk vardı. Eleştirilecek bunca saçma dizi varken bu diziye bu kadar yüklenilmesini anlamsız buluyorum.
  • sabah akşam tekrarını veriyorlar zaten ya
  • Berbat bir diziydi izlemiyordum yine izlemeyecem
  • Hocam imza yarbaylık falan uyumlu olmuş üst tarafın kahverengi yapman hoşuma gitti

Konuya gelcek olursak nefret ettiğim dizi zar zor ilhan'ın olduğu bölümleri izlemiştim ki o bile pes dedirtti reytingi yerinde olmasa yeniden çekmezler o da var ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.