Sahurda tutuldum bu diziye bugun aldigim en iyi haber. Bu arada devrim nas kimdi?
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
quote:
Orijinalden alıntı: RollingStar
quote:
Çok lazım ya. Hiç olmazsa House'u yapsalar Haluk Bilginer'den çok güzel House olurdu bence
Güzel olurdu ama Haluk Bilginer, Ezel'de.
Ömrümde Ezel izlemedim, sırf bu yüzden başlamayı düşünüyorum
Kesinlikle pişman olmayacaksın. Bence Türkiye'deki en kaliteli dizi
quote:
Orijinalden alıntı: Kaká Leite
Hocam imza yarbaylık falan uyumlu olmuş üst tarafın kahverengi yapman hoşuma gitti
Konuya gelcek olursak nefret ettiğim dizi zar zor ilhan'ın olduğu bölümleri izlemiştim ki o bile pes dedirtti reytingi yerinde olmasa yeniden çekmezler o da var ...
eyw. hocam seninkide uyumlu
quote:
Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: RollingStar
quote:
Çok lazım ya. Hiç olmazsa House'u yapsalar Haluk Bilginer'den çok güzel House olurdu bence
Güzel olurdu ama Haluk Bilginer, Ezel'de.
Ömrümde Ezel izlemedim, sırf bu yüzden başlamayı düşünüyorum
Kesinlikle pişman olmayacaksın. Bence Türkiye'deki en kaliteli dizi
Obaaa KVP'ciler basar burayı birazdan
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaká Leite
Hocam imza yarbaylık falan uyumlu olmuş üst tarafın kahverengi yapman hoşuma gitti
Konuya gelcek olursak nefret ettiğim dizi zar zor ilhan'ın olduğu bölümleri izlemiştim ki o bile pes dedirtti reytingi yerinde olmasa yeniden çekmezler o da var ...
eyw. hocam seninkide uyumlu
Eyv hocam
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
sabah akşam tekrarını veriyorlar zaten ya
Harbi Ya Bıktık O Diziden
Arkadaşlar izlemiyorduk hepimiz zaten neden bu kadar sorun yaptınız
Ben izlemiyordum yine izlemeyecceğim .
Abarttiginiz kadar kötü bir dizi degildi. Özellikle ilk bölümleri güzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: EdinDžeko
Sahurda tutuldum bu diziye bugun aldigim en iyi haber. Bu arada devrim nas kimdi?
Arslan.
quote:
Orijinalden alıntı: sercnn12
quote:
Orijinalden alıntı: EdinDžeko
Arslan.
Ooo ii o zaman :) zenan gelmesinde kim gelirse gelsin
bekliyoruz
Dizilerin geri dönmesi çok zamansız olduFragmanları gördüm,Yaprak dökümü yakında bitiyormuş,şimdi geri dönme modasına uyup 2 gün sonra geri dönmesinler
gerçi ben tsk el koymadan biteceğini düşünmüyorum ama neyse bi umut bekliyoruz işte
show tv 2 saatin 12 saati doktorlar yayınlıyor geri dönmesine itirazım yokta çok tekrarı var
Dizi iğrenç dolayısıyla dh gençleri tarafından mutlaka sabırsızlıkla bekleniyordur.
bari losta benzer bi dizi çekseler hep yabancılardan alıyolar konsepti ama adam gibi film çekemiyolar :D
quote:
Orijinalden alıntı: Le petit prince
Dizi iğrenç dolayısıyla dh gençleri tarafından mutlaka sabırsızlıkla bekleniyordur.
Haklısın dizi gerçekten berbat sadece çalınan şarkıları beğenmişimdir
Selen Seyven Doktorlar'da.
Doktorlar'ın yeni dönemi için hazırlıklar son hız devam ediyor. Doktorlarımızın arasına Selen Seyven de katılıyor.
Geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan ve hayranlarının hiç de istemediği bir dönemde biten dizi, kanalın ve izleyicilerinin talepleri doğrultusunda yeniden çekilmeye başlanıyor. Dizi Ocak ayında Show Tv ekranlarında olacak. Yeni dönemde diziye yeni karakterler de katılıyor. Bunlardan birisi de Dr. Ela'nın kızkardeşi olacak. Hastaneye Asistan Doktor olarak gelecek karakteri ise Genco, Doludizgin Yıllar ve Kapalıçarşı dizilerinden tanıdığımız Selen Seyven canlandıracak. Henüz imzalar atılmadı ancak taraflar prensipte anlaşma sağladılar.
Bashekim dun balolu bi dizideydi. İnsallah zenan gelmez Allahimm
quote:
Aslında mantıklı çalınacaksa yeni çalıntı olsun.
Doktorlar eğlenceli oluyor bakalım nasıl olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: shadow006
Önceki bölümlerini izlememiştim ama tekrar bölümlerini sahur zamanı izleme fırsatım oldu beğendim. Dizi pek çok yerli diziden daha iyi her bölümde yeni konu, sağlam senaryo, iyi cast ve oyunculuk vardı. Eleştirilecek bunca saçma dizi varken bu diziye bu kadar yüklenilmesini anlamsız buluyorum.
''özenti'' ya da ''çakma'' ya o yüzden. Sürü psikolojisi tamamiyle, buna gelene kadar tonla gereksiz dizi var ama orijinali yabancı olduğu için vurun kahpeye misali.