Şimdi Ara

Doktorlar (DİZİ YAKINDA BİTECEK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
5.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahurda tutuldum bu diziye bugun aldigim en iyi haber. Bu arada devrim nas kimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Çok lazım ya. Hiç olmazsa House'u yapsalar Haluk Bilginer'den çok güzel House olurdu bence

Güzel olurdu ama Haluk Bilginer, Ezel'de.

Ömrümde Ezel izlemedim, sırf bu yüzden başlamayı düşünüyorum

Kesinlikle pişman olmayacaksın. Bence Türkiye'deki en kaliteli dizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

Hocam imza yarbaylık falan uyumlu olmuş üst tarafın kahverengi yapman hoşuma gitti

Konuya gelcek olursak nefret ettiğim dizi zar zor ilhan'ın olduğu bölümleri izlemiştim ki o bile pes dedirtti reytingi yerinde olmasa yeniden çekmezler o da var ...

eyw. hocam seninkide uyumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Çok lazım ya. Hiç olmazsa House'u yapsalar Haluk Bilginer'den çok güzel House olurdu bence

Güzel olurdu ama Haluk Bilginer, Ezel'de.

Ömrümde Ezel izlemedim, sırf bu yüzden başlamayı düşünüyorum

Kesinlikle pişman olmayacaksın. Bence Türkiye'deki en kaliteli dizi

Obaaa KVP'ciler basar burayı birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

Hocam imza yarbaylık falan uyumlu olmuş üst tarafın kahverengi yapman hoşuma gitti

Konuya gelcek olursak nefret ettiğim dizi zar zor ilhan'ın olduğu bölümleri izlemiştim ki o bile pes dedirtti reytingi yerinde olmasa yeniden çekmezler o da var ...

eyw. hocam seninkide uyumlu

Eyv hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

sabah akşam tekrarını veriyorlar zaten ya

Harbi Ya Bıktık O Diziden
  • Arkadaşlar izlemiyorduk hepimiz zaten neden bu kadar sorun yaptınız

Ben izlemiyordum yine izlemeyecceğim .
  • Abarttiginiz kadar kötü bir dizi degildi. Özellikle ilk bölümleri güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

Sahurda tutuldum bu diziye bugun aldigim en iyi haber. Bu arada devrim nas kimdi?

Arslan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercnn12

quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

Sahurda tutuldum bu diziye bugun aldigim en iyi haber. Bu arada devrim nas kimdi?

Arslan.

Ooo ii o zaman :) zenan gelmesinde kim gelirse gelsin
  • bekliyoruz
  • Dizilerin geri dönmesi çok zamansız olduFragmanları gördüm,Yaprak dökümü yakında bitiyormuş,şimdi geri dönme modasına uyup 2 gün sonra geri dönmesinler

gerçi ben tsk el koymadan biteceğini düşünmüyorum ama neyse bi umut bekliyoruz işte
  • show tv 2 saatin 12 saati doktorlar yayınlıyor geri dönmesine itirazım yokta çok tekrarı var
  • Dizi iğrenç dolayısıyla dh gençleri tarafından mutlaka sabırsızlıkla bekleniyordur.
  • bari losta benzer bi dizi çekseler hep yabancılardan alıyolar konsepti ama adam gibi film çekemiyolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Dizi iğrenç dolayısıyla dh gençleri tarafından mutlaka sabırsızlıkla bekleniyordur.

Haklısın dizi gerçekten berbat sadece çalınan şarkıları beğenmişimdir
  • Selen Seyven Doktorlar'da.

Doktorlar'ın yeni dönemi için hazırlıklar son hız devam ediyor. Doktorlarımızın arasına Selen Seyven de katılıyor.

Geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan ve hayranlarının hiç de istemediği bir dönemde biten dizi, kanalın ve izleyicilerinin talepleri doğrultusunda yeniden çekilmeye başlanıyor. Dizi Ocak ayında Show Tv ekranlarında olacak. Yeni dönemde diziye yeni karakterler de katılıyor. Bunlardan birisi de Dr. Ela'nın kızkardeşi olacak. Hastaneye Asistan Doktor olarak gelecek karakteri ise Genco, Doludizgin Yıllar ve Kapalıçarşı dizilerinden tanıdığımız Selen Seyven canlandıracak. Henüz imzalar atılmadı ancak taraflar prensipte anlaşma sağladılar.
  • Bashekim dun balolu bi dizideydi. İnsallah zenan gelmez Allahimm
  • quote:

Aslında mantıklı çalınacaksa yeni çalıntı olsun.

Doktorlar eğlenceli oluyor bakalım nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Önceki bölümlerini izlememiştim ama tekrar bölümlerini sahur zamanı izleme fırsatım oldu beğendim. Dizi pek çok yerli diziden daha iyi her bölümde yeni konu, sağlam senaryo, iyi cast ve oyunculuk vardı. Eleştirilecek bunca saçma dizi varken bu diziye bu kadar yüklenilmesini anlamsız buluyorum.

''özenti'' ya da ''çakma'' ya o yüzden.
    Sürü psikolojisi tamamiyle, buna gelene kadar tonla gereksiz dizi var ama orijinali yabancı olduğu için vurun kahpeye misali.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.