Eskiden benzer kazaniyorlardi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doktorların memurlarin çok üzerinde kazanmasi
-
-
Öyle mi olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkçası asistan doktor maaşı 3 k dolar/eurodan aşağı olsa tusa girmezdim herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi bıkmadınız valla doktor maaşlarını konuşmaktan
-
doktorlar hak ediyor, memurluk bu ülkedeki yan hakları ve maaşıyla en rahat meslektir. yıl olmuş 2024 neden hala böyle bir memur ordusuna ihtiyacımız var orası da muamma.
-
a grubu memurlar doktorların yarısı kadar kazanıyor.
-
Alakası yok . Lojman + makam arabası vb yan haklarla daha fazla bile kazanabiliyorlar ( kaymakam , hakim vb ) .
Şu sıralar çok konuşulmuyor ama doktorların zam oranı diğer memurlara göre düşük kaldı sanırım .
alakası yok en düşük alan prastiyen hakim ve kaymakamdan fazia alıyor, ssoyal statü olara ktabiki geriderler ama maaş olarak kamunun en iyisi hekimler. bana değilse gözlerine inanmak isteyen mahepden maaşlara bakabilir örnek yazayım mesela sizin için
bu maaşlar 7-8 yıllır çalışan, elazığ da görev yapan meslekler içindir
hemşire 52500 tl
uzman doktor 104000 tl(teşvik hariç(hastaneye göre 20-50 bin arası, tabiki çok uçuk alanlardan var ama ben geneli yazıyorum)
mühendis 58500 tl
hakim savcı 75-80 000 tl civarı
-
Dediğin maaşların yanlış olduğunu ben biliyorum da internetten de ulaşılabilir ( Memurlar net maaş hesaplama ) .
Bakmaya üşenenler için :
Yeni atanan hakim = 78 bin
1. sınıf hakim ( 10 yıl tecrübe ) : 126 bin
Kaymakam : 90-100 bin
Lojman hakkı ve diğer yan hakların aylık değeri bugünkü kira fiyatları ve diğer masrafları düşününce en az 25-30 bin .
- Mühendis maaşı da yanlış , staj yaptığım şirkette 6 yıllık mühendis 150 bin , 10 yıllık 200 bin kazanıyor . ( Kpssye girip düz memur gibi yatış yapanlar mühendisliğini sorgulasın . )
- Doktor maaşı doğru olabilir ama 2 yıllık fazla eğitim + 4-5 yıllık uzmanlık sonucu bu maaşı alıyorlarsa vay hallerine !
bakın son defa yazıcam, inanın amacım münakaşaya girmek vs değil, herkes bilsin diye yazmıştım.
yazdığım maaşlar sadece kamu kurumları için geçerli ,mmeurlat net maaş robotunda sağlık çalışanı ve hekimlerin taban ödemesi yazmıyor, size söylediğim mahep de bunlar güncel olarak yazıyor. yazdığım rakamlar ek ödemeler hariç doğru rakamlardır. yine inanıp inanmamak size kalmış
-
Çevremde çok fazla doktor , hakim olunca dediğiniz bilgiler çok komik geldi bu yüzden cevap verme gereği duydum .
Doktorların ek ödemeleri yazmıyor diyorsun ya heh işte hakim ve kaymakamların da ek ödemeleri yazmıyor zaten sitede .
Karşılaştırma yapacaksak ya taban maaşları karşılaştıralım ya da her iki tarafın da tüm ödemeleriyle birlikte karşılaştıralım değil mi ?
+ Doktor maaşları tecrübeyle çok az artar , diğer meslekler daha hızlı artış gösterir .
Hocam denemesi bedava
Memurlar doktor olsun o zaman
Gerci doktor da memur ama kastettigim doktorlar az alıyor
Bence de haksız, çok değil çok çok çok üzerinde kazanması lazım
Insanlari yanlış bilgilendiriyorsun her zamanki gibi uzman doktorun taban ek ödeme dahil 92bin liraya zor ulasiyor
Sag altta taban ek ödeme dahil yazısını görebilirsin
Ve şu an uzman %35 vergi diliminde ve hiçbir zaman da %15vergi diliminden de maas almazlar
Ve teşvik ortalama 10bin tl olmasına ragmen 50bin demen, 50 bin teşvik rakamıni alan turkiyede 1 elin parmak sayısını gecmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 23 Ağustos 2024; 22:42:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Memuriyette performans takibi ve atılma gelse fena olmaz ama...
-
kesinlikle, performans düşüklüğünden dolayı memurluktan atılma olsa ve bunu ciddi bir şekilde uygulasalar net diyorum %100 değil %1000 falan performans artışı olup devlet daireleri en hızlı işlem yapan daire olur. mehmet şimşek vergi denetimi yapmaktan devletin en büyük gider kalemini gözden kaçırıyor, bu ölü işe yaramaz adam ordusunun trilyon lira masrafı var
-
Hocam bu bahsettiğiniz mühendisler hangi pozisyonda ne mühendisi?
-
Savunma sanayisi ve onlarfa 2 ay sonra vergi dilimine girip maasta %20 kayıp olayı da yok
Bazilari hekimin %15ten(hiçbir zaman o vergi diliminde alamadigi maaşı verip hekimin maaşı 110bin diyenler var ama doğrusu hekim 3.aydan itibaren %27-35 vergi diliminde maaş alır o da 80-90bin
Ama onlarda maadta düşme olayı yok hekimler gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 24 Ağustos 2024; 9:54:13 >
babam 20 yıllık mühendis hayatımda hiç 100 bin tl aldığını görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
doktorlar hak ediyor, memurluk bu ülkedeki yan hakları ve maaşıyla en rahat meslektir. yıl olmuş 2024 neden hala böyle bir memur ordusuna ihtiyacımız var orası da muamma. |
Alakası yok . Lojman + makam arabası vb yan haklarla daha fazla bile kazanabiliyorlar ( kaymakam , hakim vb ) .
Şu sıralar çok konuşulmuyor ama doktorların zam oranı diğer memurlara göre düşük kaldı sanırım . |
Benzer içerikler
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
- diş hekimliği pişmanlıktır
- 50 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- ilk 100 bursu
- dil ve konuşma terapisi okuyanların yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X