Yapay Zeka muhteşem birşey yakında tedavilerimizi ve ameliyatlarımızı bile kendimiz yapabileceğiz. Gelecek çok efsane geliyor.. Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on Xtwitter Bir vatandaşın sağlık sorununu açıkladığı yapay zeka, doktor ile aynı teşhisi koydu. https://twitter.com/bosunatiklama/status/1791173679528771917 |
Doktorluk Artık Bitiyor ! Yakında Tıp Fakülteleri Kapatılabilir veya Müze Olabilir..
-
-
Geçen ayağımı çarptım, doktora gittim, ayağın darbe almış dedi, eve gelince Chat-LGBT'ye sordum, o da aynısını söyledi.
Hamileymişim. Sezaryanı kendim yapacam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapay zekanin doktorlugu tam olarak bitirmesine cok uzun yillar var. Pratisyen hekimligi bitirebilir ama digerlerini bitiremez. Sanal Zekayi gelistirenler icine girilen bilgilerdir. Bu bilgileri girenler kim? Saglik alaninda insanlar calismalarini surdurmezlerse ve yenilikler kesfedilmese sanal zeka neye yaradi?
Bu sanal zeka birtakim isleri cok cabuk yapiyor olabilir ama sadece hesaplamalari hizli yapabilir yeni birsey kesfedip gelistiremez. Onu yapacak olan yine insandir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel edit olmuş. GPT-4o daha Türkçe konuşamıyor ki.
Paracetemol demesinden anlayın yahu
-
Gün gelecek o sağlık alanındaki araştırmayıda yapay zeka yapacak. Bu işi küçümsemeyin çok ciddi yatırımlar yapıyorlar.AB ve ABD fonlarıyla yapay zekanın tip alanında geniş kapsamlı kullanan ilk ülkelerinden biri olabiliriz. Hem paraya ihtiyacımız var hemde doktora.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
~1998'de Cleveland Clinic sayfalarında bir interaktif yazılım vardı. Sorular soruyor, sonra kontrol soruları sorup 15-20 adımda teşhisi koyabiliyordu. Kendi teşhisimi koymuştum, kalp ağrısıyla reflüyü, ve reflünü sebebini ayırt edebilmiştim.
Sonucunda sadece diet ve serbest satılabilen ilaçlrı öneriyordu. Yine de bir kaç sene sonra kaldırdılar.
Yani, yeni bi şey değil. Doktorluk kalkacak olsa o zaman kalkardı. Bugünkü bilgisayarlar belki biraz daha hızlı cevap veriyor, hepsi bu.
-
Başlığı düzelt doktorluğu bitirecek bir durum yok. Not: Doktor değilim. Yapay zekanın yaptığının aynısını şuanda online doktor görüşmesi ile gerçek doktorlar yapıyor. Sadece onu bitirebilir. Tıbbi bir tedavi için hastayı görmek, incelemek, bazı tetkikler yapmak zorunlu. Bunları yapay zeka ile yapamazsınız. Zaten mümkün olsa şuanda kimse doktora gitmez herkes online doktor ile görüşme yapardı.
-
mantar gibi her yere üni açarsan sonunda sistem patlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X