Şimdi Ara

doktorun ilgisizliği ve uyku problemim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydır sabah yatıp akşam kalkıyordum uyku düzenim bozuktu daha yeni staja başladım ve stajda çok uykum geliyor diye bu sabah doktora gittim, çünkü cuma günü uyuklarken yakalanmıştım, azar işittim. her neyse,durumu anlattım hekime. doktor bi sebebi var mı uyumamanın falan diye sordu,oyun oynamak video izlemek daha mantıklı geliyor geceleri canım uyumak istemiyor dedim. umursamaz bi tavırla "al sana ambien 10mg yazıyorum git kullan geçmezse gel dedi." adam ilacın ne yan etkisinden bahsetti ne sağlık durumumu,hastalığım var mı diye sordu başından savdı resmen.dün gece internetten bakmıştım reçeteli ilaçlara bi tehlikesi var mı, doktor yazma gereği duyar mı falan diye, kullananlar çok dikkatli olun,ağır ve yan etkisi olabiliyor kişiden kişiye diye uyarmışlar. hal böyle olunca ben de öncesinde bi test yapsaydınız,en azından devamlı hastlığım falan var mı diye sorsaydınız hemen ilaç yazıyorsunuz dedim ve biraz yüksek sesle çıkıştım.yaşlı başlı adam elinde gözlük vardı masaya bi fırlattı gözlüğü ayağa kalkıp her hastayla 10dk muhabbet edersek işimizi yapamayız dedi ve zæbanıye dönüşüp daha yeni artı dokuz bastığı steteskopla nefesimi kesmeye çalıştı. onu hemen yakaladım ve kulaklarından tavana astıktan sonra kaçtım.güvenliğe bağırdı kaçıyor yakalayın diye. içerden acil kapısına dolaştım ve dışarı çıktım koşarak. şansıma taksi bekliyormuş. atladım eve geldim staja da gitmeyeceğim artık bu saatten sonra. seneye yapma imkanım da var.sağlığımdan olacağıma yaz tatilimden olayım.haksız mıyım?

• Ortanın üstünde zebani. Okumayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın zaebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.