Şimdi Ara

Dökülen Saçları Yeniden Çıkarmaya Yarayan Losyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    20 Eylül 2018 tarihinde de bir ilaca başladım. İsmi cismi yok.Aracı vasıtasıyla elime geçti. İlacın içeriğini bilmediğim için tedirgindim ilk başta ancak birinci tüpün sonlarına doğru hafif sarı tüylenmeler çıkmaya başladı. Ancak ben çıkmıyor herhalde diyerek 2.tüpü kullanmak istemedim.İlk tüpte Çok bir faydasını göremedim
    Ancak aracı 2. tüpüde kullanmamı tavsiye etti. Birinci tüpte kendi adıma bir anda çıkar herhalde diye çok fazla ümitlendiğim için benim için hayal kırıklığı oluşmuştu. İlacı temin ettiğim kişi ısrar edince ikinci tüpüde almaya karar verdim ve gözle görülür bir şekilde 2.tüpün sonlarına doğru saçlarım çıkmaya başladı.
    İlacı tedarik eden kişinin aktardığına göre ilk 2 tüpte hiç bir şey çıkmıyorsa ilacın o bireyde bir etkisinin olmadığını söylemektedir.Eğer çıkıyorsa 4 tüpü düzenli bir şekilde kullanması gerektiğini aktardı.
    Sabah-Akşam düzenli kullanmaktayım.
    Açık olan resimler 20 Eylül 2018 o gün ilaca başladım.
    Son fotoğraf ise 22 Ocak 2019 da çektim.
    Bebek Şampuanı- Sade Soda ve iğneli tarak ile düzenli yapıyorum. 1 tüp ortalama 25-30 gün gidiyor. Şu an 4 .tüpü bitirmek üzereyim.
    Dökülen Saçları Yeniden Çıkarmaya Yarayan Losyon

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dökülen Saçları Yeniden Çıkarmaya Yardımcı Losyonlar

Saç dökülmesi, birçok insanın karşılaştığı ortak bir sorundur. Genetik yatkınlık, hormonal değişiklikler ve stres gibi birçok faktör saç dökülmesine neden olabilir. Dökülen saçları yeniden çıkarmaya yardımcı olduğu iddia edilen birçok losyon bulunmaktadır.

Vanner Hair Protokolü

Vanner Hair Protokolü, saç dökülmesini tedavi etmek için geliştirilmiş bir losyon sistemidir. Protokol, "Capillum of Vanner Hair Solution" adı verilen bir losyon içerir. Bu losyonun saç köklerini uyararak ve saç büyümesini teşvik ederek çalıştığı iddia edilmektedir.

Capillum of Vanner Hair Solution

Capillum of Vanner Hair Solution, saç dökülmesini tedavi etmek için kullanılan topikal bir losyondur. Losyon, saç köklerini besleyen ve saç büyümesini destekleyen aktif bileşenler içerir.

Vanner Hair Protokolü Yorumları

Vanner Hair Protokolü hakkında çevrimiçi olarak karışık yorumlar bulunmaktadır. Bazı kullanıcılar losyonun saç dökülmelerini durdurduğunu ve saç büyümesini teşvik ettiğini bildirirken, diğerleri herhangi bir fayda görmediklerini belirtmektedir.

Capillum of Vanner Hair Solution Fiyat

Capillum of Vanner Hair Solution'ın fiyatı, satın alınan miktara ve satıcıya bağlı olarak değişebilir. Bir aylık tedavinin maliyeti genellikle 100 ila 200 USD arasında değişmektedir.

Vanner Hair Protokolü Nedir?

Vanner Hair Protokolü, dökülen saçları yeniden çıkarmaya yardımcı olduğu iddia edilen bir losyon sistemidir. Protokol, saç köklerini uyararak ve saç büyümesini teşvik ederek çalıştığı iddia edilen bir losyon içerir.

Önemli Not: Bu metin yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve tıbbi tavsiye niteliğinde değildir. Herhangi bir saç dökülmesi tedavisine başlamadan önce bir sağlık uzmanına danışmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tüpün üzerinde Capillum of Vanner mi yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

Tüpün üzerinde Capillum of Vanner mi yazıyor?
    Hayır.
    Hiçbir yazı yok üzerinde
  • içeriğini bilmediğin ve hangi ortamlarda hazırlandıgı bilmediğin birşeyi nasıl kafana sürüyorsun ki? ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

Tüpün üzerinde Capillum of Vanner mi yazıyor?
    Bu ilacı kullanan yok mu? Son 1-2 yıldır adını çok duyuyorum ama hiç bir yerde internette vs. kullanıcı yorumlarına felan rastlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de benzeri bir ürünü yaklaşım 5 haftadır kullanıyorum saçlarımda hafif hafif artmaya başladı ama yan etkileri neler olacak konusunda benim de kafamda soru işaretleri var.
  • Haberlerde böyle şeyleri kullanmayın diyorlar kaç gündür

Millet saçını sağlığından daha çok önemsiyor

Merdiven altından satılan şeyleri nasıl kullanırsınız ki anlamsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy. -- 26 Eylül 2019; 18:57:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.