Şimdi Ara

Döküm pişirme tepsili ızgaralar hakkında yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Izgara almayı düşünüyorum. Bir kaç model belirledim ama hala rezistansı döküm kaplı ızgaralar hakkında bir yorum bulamadım. Kanatı köfteyi kemikli etleri nasıl pişirir bilmiyorum.

    Kısacası aşağıdaki iki model veya benzerleri arasında kaldım.


    Aranızda bunlardan birine veya benzerine sahip olup da ızgara deneyemini paylaşacak biri var mı?

    Dumansız veya kokusuz olması bir parametre değil. Müstakil evdeyim balkon falan herşey var.

    Sadece merak ettiğim bu tarz ızgaralar eti nasıl pişiriyor? Şu an kullandığım bildiğimiz standart 40 liralık telli elektrikli ızgara.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/korkmaz-a-333-mangalet-grill-izgara/productDetails.aspx?productId=mtrubkrm333&categoryId=22013&SKU=MTRUBKRM333 (rezistansı ve döküm pişirme tepsisi ayrı)

    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-hd-4417-kompak-elektrikli-izgara-2000w/productDetails.aspx?productId=mtphhd4417&categoryId=22013&SKU=MTPHHD4417 (Pişirme tepsisinin içinde entegre rezistanslı)







  • Daha önce konu açılmıştı oraya bakabilirsin.Tefal family çok iyi diye duydum.Paraya bakmam diyorsan homend cam ızgara iyi gibi duruyor.Ben yine de tefal derim.
  • Merhaba,

    Ben de elijah ın sorduğunu araştırıyorum, bu güne kadar kullandığım ızgaralar hep rezistansı ayrı pişirme yüzeyi ayrıydı.. pek de memnun değilim, rezistansın geçtiği yerler ısınıyor diğer yerler nerdeyse cızırdatmıyor bile eti.. O yüzden rezistansı pişirme yüzeyinin içine giydirilmiş entegre bir cihaz aradım ve Philipsin 4417 sini gördüm.. http://www.bedavacim.com/?urun-12292-Philips-HD4417-Izgara.html&ref=akakce&v=1.17.2 bunu bir mağazada incelediğim kadarıyla kalın ve teflon kaplı pişirme tepsisi var ve rezistans bunun altında bununla entegre.. yani daha verimli olacağı kesin.. diğer modellerde rezistans ısınıyor, oradaki havayı ısıtıyor o ısı da üzerindeki tepsiyi ısıtıyor anca rezistansın tepsiye direk dokunduğu kısımlar doğrudan ısınabiliyor.. ve çabuk soğuyor vs..

    Bu 4417 yi kullanan varsa yorumlarını yazarsa memnun olurum..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Müverrih

    Merhaba,

    Ben de elijah ın sorduğunu araştırıyorum, bu güne kadar kullandığım ızgaralar hep rezistansı ayrı pişirme yüzeyi ayrıydı.. pek de memnun değilim, rezistansın geçtiği yerler ısınıyor diğer yerler nerdeyse cızırdatmıyor bile eti.. O yüzden rezistansı pişirme yüzeyinin içine giydirilmiş entegre bir cihaz aradım ve Philipsin 4417 sini gördüm.. http://www.bedavacim.com/?urun-12292-Philips-HD4417-Izgara.html&ref=akakce&v=1.17.2 bunu bir mağazada incelediğim kadarıyla kalın ve teflon kaplı pişirme tepsisi var ve rezistans bunun altında bununla entegre.. yani daha verimli olacağı kesin.. diğer modellerde rezistans ısınıyor, oradaki havayı ısıtıyor o ısı da üzerindeki tepsiyi ısıtıyor anca rezistansın tepsiye direk dokunduğu kısımlar doğrudan ısınabiliyor.. ve çabuk soğuyor vs..

    Bu 4417 yi kullanan varsa yorumlarını yazarsa memnun olurum..

    coktn beri girmiyordum foruma simdi gordum.
    ben korkmaz a333 aldim ve cok ama cok memnunum. kanat tavuk balik et. ne koysaniz cok lezzetli pisiriyor.
    tefal alacaktim ama cok pahaliydi. tefali kullanmadigim icinbilmiyorum ama korkmaz kesinlikle cok iyi.
    teflonda pisirme olayi gercekten cok lezzetli yapiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkür ederim, ben de phılıpsi aldım. öncekilere göre çok daha iyi, ama tepsinin en kenarları ve köşeleri ortasına nazaran daha az ısınıyor. yiyecekleri kenarlara koymamak gerekiyor, genel itibarı ile gayet iyi ama daha başarılı olabilirdi.
  • elijah E kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba;

    Aynı ürünü almayı planlıyorum pişirirken duman çıkarıyor mu?Mutfakta ürünü kullanabilir miyim?
  • arkadaşlar sonunda doğruyu buldum. phılıps korkmaz gibi elektrikli ızgaralar balık ve tavukta fena değil ama antrikot gibi kırmızı etler için gereken yüksek ısı (mühürleme yapabilmesi için) en güzeli bir döküm tava alıp ocağın üstünde iyice ısıtmak.. elektrikli cihazlar ne kadar ısıtsanızda bir parça eti koyunca ısısı düşüyor ve ikinci parçayı mühürleyemiyor, hatta ilk parçanın ikinci yüzünü dahi...

    Tavsiyem eğer elektrik kullanma zaruretiniz yoksa şöyle güzel izli bir döküm tava alın, hem hızlı ve ısı düşmeden pişirin etin suyu içinde kalsın hem de dışarıda da tüpün üstünde kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Demir döküm Tava tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba hocam,

    Valla babamın bu ızgara konusunda özel bir merağı var.
    O yüzden çok fazla ızgara türü denedik.
    Biz daha fazla tavuk pişiriyoruz ve çok memnunuz.

    Et ve balık türü yaptığımızda da lezzetli oluyor.
    Ama sen kapalı ortamda yapmayı planlyıorsan, bu doğru seçim olmaz.
    Çunku duman bayagı cıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.