Şimdi Ara

dokunmatik açkapa devre bağlantı yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    evde kullandığımız dokunmatik 3 kademeli dimmer li abajur çalışmamaya başladı.
    ben de altını açtım bir tane kutu ve 5 kablo var . resimdeki gibi
    4 kablo elektrik + 1 kablo dokunmatik için (abajurun metal yerine dokunan)

ben de aliexpressten bu linkteki yine 3 dimmerli dokunmatik düğmeyi buldum ama bunda 3+1 kablo var.
    alsam nasıl bağlamam lazım?
    bendeki kutuda iki tane braun yazıyor. iki kahverengi kablo var.
    benim abajur içinde iki ayrı lamba var. ama ikisi de aynı anda yanıp sönüyor. acaba ondan dolayı mı?

link :

alayım mı? bağlantısını nasıl yaparım?

bilen anlayan yardımcı olabilir misiniz?

şimdiden teşekkürler

dokunmatik açkapa devre bağlantı yardımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 28 Mart 2019; 14:34:47 >

• Elinizdeki dimmer 220v ac ile çalışıyor, linkteki ürün ise 12v DC ile...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    peki bunlar olur mu?
    bunlarda da 3+1 kablo var.
    aliexpress.com
    US $3.79 30% OFF|ASCELINA 220V Led Dimmer Switch Lighting Accessories with Touch Sectional for Bathrooms Induction switch led Three stage dimmer-in Dimmers from Lights & Lighting on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/5Ps-110v-220v-High-Quality-Lighting-Accessories-lamp-with-Touch-switch-touch-dimmer-SWITCH-is-segmented/32756081006.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.272.30453c00LIQkHJ

aliexpress.com
    US $0.67 16% OFF|LD 600S Build in 3 Way Finger Touch Dimmer ON/OFF Switch US EU 220V 240V 20W 150W-in Dimmers from Lights & Lighting on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/LD-600S-Build-in-3-Way-Finger-Touch-Dimmer-ON-OFF-Switch-US-EU-220V-240V/32975022889.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.266.178a3c009gj81W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 28 Mart 2019; 15:18:45 >

• Bunlar olur, nötr hattı ortak bağlanacak. Sizdeki kahverengi olanlar yani.

bendekine göre kısaca tarif edebilir misiniz?
    bunu alsam
    aliexpress.com
    US $3.79 30% OFF|ASCELINA 220V Led Dimmer Switch Lighting Accessories with Touch Sectional for Bathrooms Induction switch led Three stage dimmer-in Dimmers from Lights & Lighting on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/5Ps-110v-220v-High-Quality-Lighting-Accessories-lamp-with-Touch-switch-touch-dimmer-SWITCH-is-segmented/32756081006.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.272.30453c00LIQkHJ&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

onun hangi rengi benim hangi renge bağlı olması gerekir?

birde bunda 1A ve 3A seçeneği var. hangisi alayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 28 Mart 2019; 15:36:23 >

• Eski kahverengiler birleşecek yeni kahverengiye(nötr)
    Eski kırmızı yeni beyaza(lamba faz çıkış)
    Eski mavi yeni kırmızıya (dimmer faz giriş)
    Eski sarı yeni siyaha (dokunmatik)

3a olan ile daha fazla sayıda ampulü besleyebilirsiniz.

çok teşekkürler yardımınız için. sağolun.

son soru :) bende iki kahve olmasının sebebi iki lamba olmasından mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim, iki kablo aslında içerde aynı hat üzerinde birleşiyor. Dimmer nötr giriş ve lamba nötr çıkış. Lamba sayısı ile alakası yok.
    Bu arada 1a ve 3a ifadelerini amper değeri olarak algıladığım için o şekilde yazdım ancak buna dair ürün açıklaması göremedim. Siz yine de kaliteli malzeme hissi vereni alın, bunlara max 100w ampul bağlanabilir toplamda.

3A olanı aldım. kaliteli diye yorumlar çoktu. ve diğerleri 2.xx dolar civarındaydı bu 3.99 olunca bunu aldım.
    tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.