Şimdi Ara

Dokunmatik ekran insan parmağı hariç neyi algılar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var internetten pubg mobile konsol aldım birsure sonra ucundaki lastikler düştü kayboldu. Uçlara ne takarsam takayım algılamıyor telefon . Oneplus 6. Cihaz gerçi farketmiyor tüm cihazlar için gecerli hemen hemen bir durum. Sormak istediğim şu; tetik uçlarına ne takarsam dokunmatik algılar. Alüminyum folyo taktım onu bile algılamadı basit 2 tane lastik için yeniden konsol almak istemiyorum. İnsan parmağı hariç neyi algılar bu amoled ekranlar. Bu sorunu yaşayan bir çok insan vardır tahminim konsol sağlam ama lastikler illaki düşer yada yırtılır kaybolur. Çözüm bulabilene helal olsun . Bu arada alüminyum folyo taktigimda eşimin mix2 s. Algılıyor iyi kötü pubg oynanıyor mix2s ips ekran benim oneplus amoled kesinlikle algılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimseL Maymun -- 29 Ağustos 2020; 7:11:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• enteresan kimsenin boyle bir sorunu olmadı herhalde. neyse bir konsol daha alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldbani

Bu mesaj silindi.
    şakaysa komik değil. gerçekse ıslak iletken olan hersey oluyor kuruyana kadar. neyse sen işin lavlozlugundasın salatalıgı konsola takamayacagımıza göre sen kullan onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldbani

Bu mesaj silindi.
    Önemli değil. Çözüm bulamayınca eşimin telefonunu aldım kendimkini ona verdim mix2s IPS ekran olduğundan folyoyu algılıyor . Hatta uzattım 2 küçük kürdan parçasıyla uçlar ekrana daha yakın anında tepki veriyor birkaç el oynadım güzel oldu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.