Şimdi Ara

DOKUNMATİK EKRAN KALEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • I Phone 6 kullanıyorum fotoğrafların üstüne not almak istiyorum ve bunun için kaleme ihtiyacım var
    Android telefonlarda kullanılan dokunmatik kalemler verimli olurmu şu yeni çıkıcam ya da çıkacak olan apple ın ürettiği kaleme yüklü mebla vermek istemiyorum

• O kalem iphone ile çalışmayacak zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela herhangi 10-15 tl lik bir kalem iş görürmü sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

O kalem iphone ile çalışmayacak zaten.

ne alaka ya. kalem pillerle beraber verilen beleş kalem bile kızımın ipadiyle de benim iphonela da çalışıyor.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    O beleş kalemden nasıl edinebilirim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercanakcan

I Phone 6 kullanıyorum fotoğrafların üstüne not almak istiyorum ve bunun için kaleme ihtiyacım var
    Android telefonlarda kullanılan dokunmatik kalemler verimli olurmu şu yeni çıkıcam ya da çıkacak olan apple ın ürettiği kaleme yüklü mebla vermek istemiyorum

Normal kalemden bile telefon kalemi yapılabiliyor diye gördüm youtube'da istiyorsanız bakın bir derim.

• quote:

I Phone 6 kullanıyorum fotoğrafların üstüne not almak istiyorum ve bunun için kaleme ihtiyacım var

fotoların üstüne not almak için hangi programı kullanıyorsunuz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Teyp, Ters Ekran.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mmmashm kullanıcısına yanıt
    Photo Pen tek sıkıntı punto ayarı yok
  • sağlam olurmu bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

O kalem iphone ile çalışmayacak zaten.

ne alaka ya. kalem pillerle beraber verilen beleş kalem bile kızımın ipadiyle de benim iphonela da çalışıyor.

Arkadaş note serisi androit cihazlarda kullanılan kalemlerin çalışmadığından bahsetmiş sanırım. Diğer kalemler çalışıyor iphone da elbette fakat bir note serisi hassasiyetinde değil.

Birçok pen ile iphone dokunmatiği kullanılıyor ama çok pratik / kullanışlı değil. Kullanışlı olan birkaç marka var onlarada da o para verilmez. :)
  • quote:

O beleş kalemden nasıl edinebilirim acaba

teknosada görüp almıştık. bir çok yerde rastlarsın heralde. ama arkadaşların da dediği gibi bir samsung kalemi gibi değil, kötü...
  • D&R dan bir dokunmatik kalem aldım 19 tl ye gayet güzel çalışıyor sıkıntı yok
  • omercanakcan O kullanıcısına yanıt
    Kalemin marka modeli nedir

• Hocam kusura bakma markayı hatırlamıyorum kutusunu attım fakat D&R da bir kutuda 2 kalem olan ve 19 tl olan bir çeşit kalem olmalı sitesinden felan bulabilrsiniz sanıyorsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.