Arkadaşlar, tam dokunmatik ekranlı bir telefon almak istiyorum. 2 saattir formu inceliyorum ama hiç bir şey anlayamadım yazılanlardan. 2 saatlik incelemem sonucunda aklıma sadece LG KP500 yattı. Fiyatı sanırım 550 TL civarında. sizin önerebileceğiniz bir telefon varmı? aradığım özeelikler 1- dokunmatik ekran 2 - sesi gayet duyulabilir olsun ( şu anki telefonum nokia 6600 slide ve telefon çaldığında dışardaysam kesinlikle ne titreşimiyle nede sesiye duyabiliyorum.) cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
KP500 fiyatını hak etmiyo wifi yok 3G yok bence 400 ytlye kf700 alın yada 800 ytlye 5800
5800 süper telefon
omnia bende salı gübü aldım ikinci el gayet güzel intde dolaşan asılsız iddalara inanama dokunmatiği gayet iyii .
Dokunmatik ekran olarak philiphs x800 var fiyatı 400 TL civarıydı internnette. Şarjı klasik philiphs telefonları gibi uzun ömürlü forumdan okuduğum kadarıylada telefon çalarken sesi gayet duyulabilir.. LG KP500 ve X800'ü yakından inceleyip kararınızı ondan sonra vermenizde fayda var
Hayırlı alışverişler
quote:
Orjinalden alıntı: sanemmm4545
Dokunmatik ekran olarak philiphs x800 var fiyatı 400 TL civarıydı internnette. Şarjı klasik philiphs telefonları gibi uzun ömürlü forumdan okuduğum kadarıylada telefon çalarken sesi gayet duyulabilir.. LG KP500 ve X800'ü yakından inceleyip kararınızı ondan sonra vermenizde fayda var
Hayırlı alışverişler
Katılıyorum...
LG KP500 ve Samsung i900 ü inceleme fırsatım oldu son zamanlarda.LG KP500 ün dokunmatiği gayet iyi kalemsiz çok çok rahat kullanılıyor kamerası idare ederin biraz üzerinde.Samsung a gelince i900 bana biraz hantal geldi menü geçişleri falan sesi de öyle çok ahım şahım değil.Ben derim ki imkanın varsa MEDIAMARKT,TEKNOSA ya da ELECTRO WORLD e gider canlı canlı telefonu dener ve öyle alırım.
Bütçeye göre x800 veyaz 5800 seçilebilir...
yerinde olsam paraya kıyar samsung S8300 alırdım. Bugun mediamarkta inceledim , hem incecik hemde inanılmaz bir ekranı var. resimde o kadar anlaşılmıyor ama mutlaka görmlesin , sonra lg yada nokia 5800 a doner bakarmısın o ayrı konu
quote:
Orjinalden alıntı: Fettah34
quote:
Orjinalden alıntı: sanemmm4545
Hayırlı alışverişler
Katılıyorum...
aynen
x800 gayet rahat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme