Şimdi Ara

dokuz eylül, osmangazi, kocaeli, sakarya, mmm hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karar veremedim internetten araştırdım ama pek birşey bulamadım metalurji ve malzeme müh için bunlardan hangisi daha iyidir?
    Okuyanlar varsa yardımcı olsunlar lütfen.

• hocam Dokuz Eylül İzmir oldugu iiçin biraz popüler iyi eğitim için orayı geç bence,Osmangazi de genelde Eskişehir de oldugu için popüler,sakarya yı İstanbul a yakın falan diyee biraz iyi diyorlardı ama bilmiyorum pek bence Kocaeli Üni. yaz..Bunlardan en iyisi ;)
  • bence sıralaman,
    dokuz eylül
    osmangazi
    sakarya
    kocaeli olsun
  • Eğitmen kadrolarına baktım Sakarya daha iyi gibi görünüyor ama puanı düşük olması beni düşündürüyor.
  • Dokuz Eylül ve Kocaeli oluyorsa Malzeme konusunda Türkiyenin en iyi lablarına sahip Gebze YTEyi araştırmanı öneririm.
    bir malzeme müh öğrencisi olarak benim sıram
    Anadolu
    Gyte
    9 eylül
    Osmangazi
    Kocaeli
    Sakarya
  • 9 eylul
    Osmangazi
    Kocaeli
    Sakarya

Ama bence son ikisini yazma bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

Dokuz Eylül ve Kocaeli oluyorsa Malzeme konusunda Türkiyenin en iyi lablarına sahip Gebze YTEyi araştırmanı öneririm.
    bir malzeme müh öğrencisi olarak benim sıram
    Anadolu
    Gyte
    9 eylül
    Osmangazi
    Kocaeli
    Sakarya

Yuh diyorum sana Anadolu nun neresi mühendislikte iyiy ya Allah aşkına...O üniversite baya popüler ama şehirden dolayı..Şehrin güzelliğiyle üniversiteyi karıştırmayın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özellikle metalurji bölümünde

ODTÜ
    İTÜ
    YTÜ
    Kocaeli
    .
    .
    .

gelir. Bilgi sahibi olmayanlar yorum yazmazsa daha iyi olur. Kocaeli üni metalurji malzeme müh eski bölüm başkanı Şadi Karagöz, dünyaca ünlü biri olmasından dolayı ( ayrıca kendisi Türkiyenin ilk zırhlı çeliğini üreten adamdır) bu bölüme çok yatırım yapıldı kocaeli üniversitesinde. Mesela istanbul üni ile kıyaslama yaparsak iü de toplam 15-20 adet makine olmasına karşın kocaeli üni metalurji bölümünde toplam 14 lab vardır. Sitesine gözatabilirsiniz.

Üniversite ismi olarak 9 eylül daha önde olabilir ama Metaluji bölümü açısından bu yazdıkların ile kocaeli arasında çok büyük fark vardır emin olun.
  • johnalvarez @şu eğitim bölümünde 100den fazla mesajım var Eskişehirde 2 sene okudum hiç kimseye Anadolunun başka bir mühendisliğini önermedim önermemde ama malzeme özellikle seramik malzeme konusunda Anadolu çok üstün.
    http://www.mm.anadolu.edu.tr/matse/index-1.html

ArkandayIM @ Malzeme mühendisliği öğrencisiyim Şadi hocanında namını çok duydum ama GYTE ve Anadolu ARGE konusunda Kocaeli'nden daha iyi işin döküm metalürji kısmında Kocaeli ve Sakarya bu ikisinden daha iyidir.

Osmangaziyi Kocaeliden Sakaryadan yukarı yazmamın sebebi ise bölümün kendine ait METALÜRJİ ENSTİTÜSÜ olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 19 Temmuz 2010; 0:52:14 >

• Osmangazi mühendislik alanında iyi bi üniversitedir.Bence üstlerde tercih edilebilir,yakınlık acısından falan tabi yaşadığınız şehire de bağlı.
  • sıralamalara göre ytü ye girmem biraz şans işi ama istanbuldan itibaren sıralamam yetio sence kocaelimi istanbulmu öncelik olmalı iü nun puanının yuksek olmasnı goz onunde bulundurmamalımıyım
  • gyte gerçekten iyiymiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.