Bildirim
Dokuz saat muhabbet nasıl edilir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Toplam 9 saat muhabbet etmemişimdir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Up, ciddi cevap bekliyorum, en azından konuşkan olmak için bir kaç öneri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dh den komik csbeleri oku anlat.
Bi anısından girmiştir siyasetten çıkmıştır devlet meselelerini halletmeden 9 saat zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Üniversiteli- -- 22 Ekim 2016; 13:53:52 >
Çok kitap okuyan, bilgili biriyse ve karşısındaki benzer özellikte karşıt görüşe sahip biriyse konuşur.
Çok kitap okur evet, ama okumayan adam da uzun uzun konuşabiliyor. Benim durumumda konu konuyu açma gibi bir durum olmuyor, bir şey söylesem bile iki üç cümlede bitiyor...
Benim de yüz yüze pek rahat olamasam da telefonda bir saat konuşmuşluğum vardır. Max 2 saat olur herhalde benim de.
Karsidaki insani iyi taniyosan ordan burdan konu acarak 9 saati bile gecer zamanin nasil gectogini anlamazsin ama tanimadigin yeni tanistigin biriyse dokuz saati birak 2 saat bile zor
Al 4-5 bira.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X