Şimdi Ara

Dolandırıcı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bıçağımı çalmıştır. Pek sıkıntı yok haydan gelen huya gider de yine de siz de kanmayın referansları vs var.

Forum hesabı :http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=924826

Steam Hesabı : http://steamcommunity.com/profiles/76561197960954281

Telefon Numarası : 0531 421 86 01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06mete -- 6 Mayıs 2016; 0:20:00 >

• Damlar şimdi ''suç sende'' ciler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Damlar şimdi ''suç sende'' ciler.

:) Sıkıntı yok ben suç felan demiyorum milleti dolandırmasın 100 liralık bıçaktı da steam hesabı 2003 birde forumda referanslar felan var.
  • arkadaş benide cs go coins için eklemiş şimdi baya bi konuştuk referansları olduğunu söyledi.İlk ver parayı atıyım tarzı konuştu.Ben zaten çözdüm konuşmalarından arkadaşı.Konuyuda gördüğüm iyi oldu.Yararlı bi konu olmuş.
  • Steam id alsaydınız keşke profili değiştirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Steam id alsaydınız keşke profili değiştirmiş.

Değiştirdim.
  • arkadaşlar steam hesabına girip ihlal bildiriminden şüpheli hırsız diye şikayet edin. herkez yapsa kapanır bu şerefsizin hesabı. birde anlamadıgım konu bu adam dh üzerinden dolandırıyor. referansları var. dh adminleri bu adamı neden banlamıyor ? niye kimse birşey yapmıyor ?
  • Adamda son yazan +rep ler hep aynı tarihte keşke dikkatinizi çekseydi geçmiş olsun. bu adamdan çekmeyen kalmayacak belli ki bir insanın ne kadar referansı olursa olsun yine etrafa sorun soruşturun şahsı. Sahte referans olayı çok dönüyor
  • Herkes şu adamın bir mesajını şikayet edip banlamasını sağlasın lütfen. Benim yazdığım şikayet aşağıda. İnşallah dikkate alıp banlarlar.
    quote:

Merhaba,
    Bu üyeye ait bir çok konu açıldı CS bölümünde. İnsanları dolandırıyor. Aldığı itemin parasını vermiyor. Referans olarakta DH üyeliğinin eskiliğini gösteriyor. Şikayet ettiğim bu mesajdada görceğiniz üzere hack satışıda yapıyor. Oyuncuların bilgi paylaştığı dayanışma içerisinde olduğu böyle bir forumda böyle bir insan! ın barınması herkesi rahatsız ediyor. Lütfen bu üyeye ait hesapları engelleyinki başkasının canı yanmasın. DH in bu ayıba izin vermeyeceğini düşünerek şikayet ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayganz

Adamda son yazan +rep ler hep aynı tarihte keşke dikkatinizi çekseydi geçmiş olsun. bu adamdan çekmeyen kalmayacak belli ki bir insanın ne kadar referansı olursa olsun yine etrafa sorun soruşturun şahsı. Sahte referans olayı çok dönüyor

Farkettim onu zaten. Daha sonra middleman felan dedim telefonla felan aradı sonra.
  • Abi şu karaktersizleri görünce çıldırıyorum ulan insan nasıl rahat nefesle kafayı yastığa koyar birini kandırdın dolandırdın senin olmayanbirşeyi aldın, karşısındaki ne düşünür hisseder düşünmeden rahatça götürdüğü parayı yiyen vurdumduymaz insanlara ceza olarak hayatın zorluklarını göstereceksin şer... Lere lütfen hakkınızı arayın bilişim suçlarda 3 e 5 e bakma başkalarını dolandırmasın geçmiş olsun bu arada kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ban yemiş yeni hesapla gelir dikkat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırdığı kişilerin cezası biryerlerden çıkar. Geçen haftada beni dolandırmıştı aynı şahıs. Konumun linki.
    https://forum.donanimhaber.com/m_116374078/tm.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.