Herkeze SLM Arkadaşlar adamın biri girakonda ismi ko2network bu sityi yazdı işte 5 gb dağıtılır 5 gb dağıtılır diye siteye girdim baktım ID ve PAS soruyo birde server soruyo attım kafadan sonra kaydedilmiştir dedim adama söyledim iyi salak dedi çıktı oyundan siz bunlara inanmayın sakın zaten aklı başında olan biri inanmaz ama olsun yinede ben söylim dedim...
herkeze kolay gelsin
sevgiler saygılar...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
sitenin adını sil kanımca
neden ?
birisi inanıp girebilir boyle şeyler olmaz...
hergün logos ve altında birileri bagırıo bi site werio ingilizce bişiler sölüo gold silver yazıo hepsı dolandırıcı
Hala bunlara inan insanlar varmı? Not:O şahıslar oyunu bıraksınlar
bu oyunda para yapmak için daha kolay yollar var bunu 100 kişiden 2 si yer
Herkeze SLM Arkadaşlar adamın biri girakonda ismi ko2network bu sityi yazdı işte 5 gb dağıtılır 5 gb dağıtılır diye siteye girdim baktım ID ve PAS soruyo birde server soruyo attım kafadan sonra kaydedilmiştir dedim adama söyledim iyi salak dedi çıktı oyundan siz bunlara inanmayın sakın zaten aklı başında olan biri inanmaz ama olsun yinede ben söylim dedim...
herkeze kolay gelsin
sevgiler saygılar...
SEN SİTEYE GİRMİSSİN YA KEYLOGER VARSA SİTEDE PCNE BULASİRSA NAPCAN BOYLE SİTELERE GİRMEK AKIL KARI DEGİL
quote:
Orjinalden alıntı: blue_eyes_86
quote:
Orjinalden alıntı: MyNaMeIsPriest
herkeze kolay gelsin
sevgiler saygılar...
SEN SİTEYE GİRMİSSİN YA KEYLOGER VARSA SİTEDE PCNE BULASİRSA NAPCAN BOYLE SİTELERE GİRMEK AKIL KARI DEGİL
+1 doqru soluo bna yolluolar dırek sılıorm
quote:
Orjinalden alıntı: snake_10
aynen
Orjinalden alıntı: [A] 666
Orjinalden alıntı: snake_10
bencede inanlar warmıdır acaba onu dusunuom
Lamer bunlar ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme