Şimdi Ara

Dolandırıcı Türk Telekomdan Turkcell e geçiyorum Paket Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam 19 tl 4gb internet vs veriyoda verdiği interneti kullanamıyosun ki isterse 50gb versin
    iphone 7 de internet hızım 2mbps yıl 2017

Aboneliğimi iptal ettirirsem 50 tl mi ne verecekmişim verip turkcell e geçeceğim geçen sordum 28 tl 4gb 750dk 1000sms
    sizin bildiğiniz daha uygun tarife varsa ona geçeyim

ve Turkcell den memnunmusunuz ? türk telekom hiçbir yerde çekmiyor çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbiri babamın firması değil ama hiçbir yerde çekmiyor demen yanlış. Köyde dağda değilse turkcell ve avea eşit çekiyor. Ama senin yaşadığın yerde çekmiyorsa bu dolandırıcı operatör anlamına gelmez. Senin işine gelmiyorsa alternatiflere yönelebilirsin. Turkcell ve avea kullanıyorum. Avea sadece kırsalda çekmiyor o da çok uç yerler, Turkcell de aldığı parayı hak ediyor. Hızın yavaşsa bu dolandırıcılığa girmez. Haksız kesintiler yaparsa o zaman haklı olarak dolandırıcı dersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mogros M kullanıcısına yanıt
    19tl olan paketi 29 yutturmaya çalıştı zar zor düzelttim 10 defa aradım en son btk ya yazınca düzeldi

ayrıca yıl 2017 2mbps internet dolandırıcılıktır

• Revial kullanıcısına yanıt
    2 mbps çok düşük acaba cihazdan falan olmasın

arkadaşımın turkcell hattını takmıştım 18 mbps çıktı

evde wifi 44 mbps

acaba hatta mı sıkıntı diyecemde daha geçen sene aldım 4g hattı

çarşının ortasında bile 6mbps yi geçmedi

buyur şimdi ölçtüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revial -- 7 Haziran 2017; 14:25:24 >
    Telefonunuzda sıkıntı var bir telekom bayisine gidip danışın

telefon da sıkıntı olsa turkcell vodafone gibi sağlayıcılarda da problem olur telefon bu turk telekom diye anlayıp az çekecek kadar akıllı değil

onu geçtim babam annrm kardeşim 3 üde türk telekomlu 3 de aynı sorunu yaşıyor

Türk telekomun kendi dandikliği

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Gidip bayiye danıştınız mı?

• Kontrol ekstra paketi var turkcell de güzel içerikleri var faturasızdan geçişlere açık ama işini bilen bayiler ayar çekiyorlar

• türk telekom hiçbir yerde çekmiyor çöp

Hiçbiryerde çekmeyen telden nasıl 2mbps alıyorsun ?

Sallamadan yaz bari

Küçük bir ilçedeysen anlarım hızını sabaha karşı dene bi hı testi yap haftaiçi olsun

Hiçbir yerde çekmeyen telle hız alacakmısın bak bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Revial

Tamam 19 tl 4gb internet vs veriyoda verdiği interneti kullanamıyosun ki isterse 50gb versin
    iphone 7 de internet hızım 2mbps yıl 2017

Aboneliğimi iptal ettirirsem 50 tl mi ne verecekmişim verip turkcell e geçeceğim geçen sordum 28 tl 4gb 750dk 1000sms
    sizin bildiğiniz daha uygun tarife varsa ona geçeyim

ve Turkcell den memnunmusunuz ? türk telekom hiçbir yerde çekmiyor çöp

Şuna geç gitsin yaa. Telekom müşteri hizmetleri hemen seni ikna etmeye çalışıyor.

5 gb gece 5 gb gündüz.https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/gnc-super-paketi

Üst seviye telefon kullanan kişi Turkcell kullanmalı orta seviye telefon kullanan vodafone alt seviye telefon kullanan telekom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Haziran 2017; 0:15:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• telekom 1000dk 1000sms 8gb 28 tl ye kullanıyorum ki iyi sallamissiniz hicbir yerde cekmiyor demissiniz ramazan ramazan yalancı olmayın geçin turkcelle 2mbps hiz icin anca cok cok zayıf ceken 3g olabilir boyle degilse cihazinda sorun vardir

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    haha kardes 950 imzani geri koy once vodofone orta seviye mi guldurme kendini kucuk dusurme 3g hizindan dusuk 4g veren bir operatördür kendisi telekom alt modelmis kendi kullsndigin operator ile ovunmeye devam sen 2 gb a 29 tl verirken ben 8gb alıyorum hadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

haha kardes 950 imzani geri koy once vodofone orta seviye mi guldurme kendini kucuk dusurme 3g hizindan dusuk 4g veren bir operatördür kendisi telekom alt modelmis kendi kullsndigin operator ile ovunmeye devam sen 2 gb a 29 tl verirken ben 8gb alıyorum hadi

Kim dedi 2 gb kullandığımı?

Kullanacaksan böylesini kullanacaksın bu alemde.

birbirizi kandirmayalim turkcellin kendi sayfasinda var bu paket dedim ne turlu paketler var bakayim 8+3 u 28 alabiliyorum bu kullandigin paket en ez 60_70 tl senle ugrasmak istesem 16 gb olup yari fiyat olan paketleri onune koyardim sen kendini avut bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

birbirizi kandirmayalim turkcellin kendi sayfasinda var bu paket dedim ne turlu paketler var bakayim 8+3 u 28 alabiliyorum bu kullandigin paket en ez 60_70 tl senle ugrasmak istesem 16 gb olup yari fiyat olan paketleri onune koyardim sen kendini avut bence

Para benim sorunum değil ki. Parayı niye karıştırıyorsun ki şimdi? Konumuz para, parası değil ki. Konumuz kota ve hız. Kota ve hız hakkında konuşacaksın bundan sonra benimle tamam mı?

15 gb kotam var ve 4.5G'de ortalama 100 mbps hız alıyorum. Bırak şimdi parasını pulunu. Bir daha para lafı duymayacağım.

Speedtest beta ile cep telefonundan nasıl test attınız acaba bende halen eski sürüm var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Speedtest beta ile cep telefonundan nasıl test attınız acaba bende halen eski sürüm var.

Beta değil. Kararlı uygulama. Evrensel uygulama. Windows 10 ve windows 10 mobile için.

Speedtestwww.microsoft.com/store/apps/9nblggh4z1jc

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Android mi kullanıyorsunuz? Şunu denediniz mi?https://play.google.com/store/apps/details?id=meteor.test.and.grade.internet.connection.speed

• Doğru diyor adam,

Çekmiyor TT

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.