Şimdi Ara

Dolandırıcılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Letgo uzerinden Yusuf Şahin adli şahıstan iphome 7 plus cihaz icin WhatsApp uzerinden görüştük Yusuf Şahin isimli bir şahısın kimlik fotokopisi ile mesafeli satış sözleşmesi hazirladi bana gönderdi bende parayı havale ettim dekontu paylaştım arkadas Kütahya simav da oturdugunu söyleyerek milleti dolandırıyor elimde kimlik fotokopisi mesafeli satış sözleşmesi altında imzasi var numarasi iban numarasi falan şikayet edicem basina yakınlarda böyle birşey gelen varsa yazabilir mi ?

• parayı havale ederken cıhazın modelını bunun satısı ıcın yazdım ve havale ettıgım hesap ısmıyle bendekı kımlık fotokopısı aynı ısım
  • Olayın dolandırıcılık kısmı ???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Murat.ack58 M kullanıcısına yanıt
    aldığınız ürünle nasıl dolandırıldığınızı tam anlayamadım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Görünüşe gore telefon gelmemiş.let go dan sahibinden den oradan buradan alınacak son şey telefondur hele fiyatlar ucmusken kimse sağlam telefonunu size vermez kimlik fotokopisi de muhtemelen sahte almadan önce telefon klonlamak nedir bunu araştırın.millet bilgisiz.her yıl milyon telefon IMEI si kopyalandığı için kapatılıyor.
    Sunu araştırın ......nolu telefon kayit dışıdır kapatılacaktır her yerde bu olayın mağdurları var.siz bir telefon aldınız ve satıcı bu numarayı bir yere yazdıysa istediği zaman telefonunu kapattıra biliyor boyle bir mantık su an yürürlükte binlerce lira ödediğimiz bu cihazlar cebinizden için üretilmiş en büyük bela ve bu bela her yıl büyüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 15 Eylül 2020; 22:42:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıcı
    5 ay önce açıldı
    Dolandırılma
    5 ay önce açıldı
    SAHİBİNDEN DOLANDIRICILIĞI
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.