Şimdi Ara

DOLANDIRICIYI(gaspçıyı) İFŞA EDİYORUM Edit geldi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
9
Favori
70.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1293 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş haklı önce savcılığa versin sonra sosyal medyaya yazsın. Sonuçta yakalayacak olanlar polisler. Sen heralde şöyle bekledin hocam: konu TT olacak nette oradan emniyet görecekte ilgilenip el atacak...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam sahte plakalı arabayla gasp yapıyor.
    Adam suçta combo yaptı.

• konsol.icin geldikleri arabaya bak adamlardaki cesarete bak alisveris merkezi yerlede bulusun kendinize guveniniz yoksa karakol onu diyim evin onune cagirirsan birazda sende olay arkadasin gelsin baksin arabadan inemicekmi diyemedinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Hocam şakasına demiyorum yanlış anlamayın bence haberlere çıkın anlatın durumu ses kaydı ve videoyuda verin tüm Türkiye'ye çıksın şerefsizler

• carlitoss kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 4 sene önce benm başıma geldi aynısı bu ülkede paran yoksa kimse takmıyor seni bende gittim savcılığa şikayet ettim sonra adamlarin telefonu açıktı polise gittin bu telefon hala açık sinyal takibi yapıp bulun falan dedim o işler öyle olmaz savcılığa şikayet ettiyseniz bekleyin dediler 2 gün sonra adamlarin hattı kapandı savcılıkta bana 1 ay sonra beni ihmalden suçlu buldu bu ülkede bizim gibilerr adalet işlemiyor

• Bir oyun konsolu kaç lira yahu gaspçılıkta miktar önemli değil malı kapan son model araçla uzaklaşıyor demekki.. EDS ile millete milyarlarca tl ceza kesen devlet sahte plakayı tespit bile edemiyor. Yazık asayiş berkemal.

• Molla31 M kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun ama yapacak bir şey yok malesef. Belki insaflı birine denk geliriz de yardım eder. Bizim eve hırsız girdi polis çağırdım adamlar ne kameralara bakıyorlar ne komşulara soruyorlar. Polis polis değil ki. Göbekli dayıları doldurmuşlar masabaşı iş yapıyorlar. Tabi ki hiçbir şey çıkmadı. Yine de üzerine düşeni yapmak lazım mağdur olarak.

• Sizinki gibi olmasa da benzer bir olay benim de başıma geldi yaklaşık 10 yıl önce eve giderken 2 kişi merdivende otururken benden telefonumu istediler bende tabi o zamanlar çocuk aklım safım ne olacağı aklıma gelmedi üst kattaki iş yeri onlarınmış gibi beni gönderdiler 2 adım atayım dedim kaçmaya başladılar bende o anki heyecanla sokağa çıktım sokakta çocuklara sordum tanıdıklarını söyledim evlerine götürdüler evlerine gittik annesi babası durumu kabul etmedi aşağıya indik 2 sivil polis caddede dolanıyor halimizi görüp ne olduğunu öğrenmek istediler durumu anlattık telefonumu kap kaç yapanların evine gittik durum ilginçtir ki polisi görünce kabul ettiler telefonu getireceğiz dediler karakola gittik ifade verdim benim gibi 8 10 kişinin daha kimisi gasp kimisi kapkaç hepsini faklı şekilde diğer kişilerin ailelerini ikna etmişler bir şekilde yeni telefon almışlar sonrasında ise kapkaç yapanlardan birisi yakalandı 26 yıl hapis cezası aldı diğeri de ailesinin yardımı ile kaçak yaşıyordu son mahkemeye gittiğimde

• MeraklıForumcu M kullanıcısına yanıt
    Senin gibiler anlamaz.
  • app plaka var arabada yüzde yüz sahte ama plakalıktaki reklamdan satan galeriye ulaşmaya çalışın hocam bu tipler bi arabaya uzun süre binmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows95

Bir benzerini bana da yapmaya çalıştılar.
    Forumda bilen bilir, ikinci el bölümünde epey bilgisayar sattım.

Elimde adetli olaak bulunan bir model için 20 adet isteyen bir alıcı çıktı.
    Cihazları denemeye gerek yok abi kapıdan alırız, sen hazırla biz geliyoruz falan filan derken adamlar arçla geldi.
    "Biz malı yükleyelim, muhasebeye söyledik hesabınıza havaleyi şimdi yapıyorlar" dediler.
    Hesapta parayı görene kadar bekleyelim dedim. Öylece oturduk bekliyoruz. Para falan gelmiyor.
    Dedim bu şekilde malı veremem, nakitle gelin alın.
    Ben içeri girdim, onlar hala sarkıp duruyor mahallede. Telefonla konuşuyolar falan.

Sonra çocuk beni arıyor "abi gözünü seveyim bilgisayarları ver, müdür bize fırça attı, birazdan seni de arayacak"

Dedim "o senin müdürün, benim müdürüm değil. Hadi arasın da ben fırçalayayım onu. Mal almaya adam gönderiyor ama para göndermiyor. Çocuk oyuncağı mı lan bu iş?"

Ben sert çıkışınca ne müdür aradı ne bişey.
    Araçlarına binip gittiler.
    Bu olay ne zaman oldu

• carlitoss kullanıcısına yanıt
    Aslında evet haklısınız.

• ben olsam sifir gercekci ps4 ilani acardim 3 5 kurus alt fiyatina
    ya da oltaya gelecekleri baska bi urunde olabilir
    sonra geldiler mi bulusmaya? eyvaah baslasin parti, baslasin fiesta
    gecmis olsun bu arada rica ediyorum isin pesini birakma, bu gibi tipler gordukce insan uyuzlaniyor
    ins geregi yapilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar olayla direk bağlantılı değil ama 2 gün önce başıma gelen bir olayı anlatacağım. İş çıkışı Bayramapaşa Forum İstanbul daki Carrefour'a girdim. Alış verişimi günlük yapıyorum iki günde bir markete uğrarım iş çıkışları. Neyse elimde biri iki ürünle kuruyemiş bölümünden geçerken iki çocuktan şüphelendim. Birinin elinde zara kağıt poşet var. Elini tadım marka antep fıstıklarına daldırıp 3 paket aldı. Benle göz göze geldi ve sonra da arkadaşına bakıp raftan antep fıstıklarını almadan elini çekti. Biraz fısıldaşıp oradan uzaklaştılar ben de bir kaç adım atıp uzaktan onları takip ediyorum o sıra. Reyon etrafında tur attım ve çocukların tekrar aynı yere geldiğini gördüm(yaşları 20-22 arası). Biri de daha uzak bir yerden gözlem yapıyorken bu sefer 4 paket aldı ve uzaklaşarak arkadaşının yanına gitti. Ürünleri poşete atıp çıkışa doğru yöneldiler. Paralel başka reyondan koşturup kasaya ulaştım ve "hemen güvenliği haber verin hırsızlık var" dedim. Çocuklar kasa arasında çıkamadılar ve çıkış yerine geldiler. Geçerken güvenlik görevlisi poşete göz ucuyla baktı, bez bir şeyi hafifçe kaldırıp bıraktı ve saldı onları. Güvenlik bu sefer uzaklaşırken ben aldıklarımı bırakıp çıkıp güvenliğin yanına gittim. Niye saldınız onları dedim. Poşete baktım sadece eski gömlek gibi bir şey vardı o yüzden saldım dedi. Ben ne kadar emin olduğumdan bahsettim ve o da güvenlik şefi olduğunu 15 yıldır bu işi yaptığını ve daha bir sürü şeyden bahsetti. Tam yarım saat konuştuk bu güvenlik şefiyle. Elimde kamera kaydı yoksa buraya ait ürünü çıkarıyor bile olsa ben adamı kenara çekip sorgulayamam, bana manevi tazminat davası açma hakkı var. Bu gibi olaylardan dolayı şu an üzerimde 15 dava var dedi. Bana telefonundaki bazı hırsızlık olaylarını gösterdi. Çoğu lise çağında çocuklar ve çaldığı viskiler. Başka bir fotoğrafta kadın alarm sökme aletiyle girip ayakkabıların alarmını söküp çalıyormuş. Biri de neredeyse istanbuldaki her carrefourda alkol hırsızlığı yapmış ve abisi polis olan 35 yaşlarında biri. Kamera kaydı var tek seferde Talisker marka 5 viski çalıyor, neredeyse her carrefourda yakalanmışlığı var ve hapis yatmıyor. NEDEN! Abisi polis olduğu için mi yoksa hırsızlık suçtan mı sayılmıyor. Günde 100 olay oluyorsa sadece 10 tanesini yakalayabiliyorlarmış. Mesela her redbull sayımı yapıldığında 1000 tllik açık çıkıyormuş. O günden beri canım ciddi anlamda sıkkın. Söylemeyi unuttum en sona kaldı fakat en kötülerinden biri kendi kasiyerleri bile hırsızlık yaparken yakalanmış ve para çalarak değil. Ailesiyle organize olarak. Ailesi en az 1000 tl civarı alış veriş yapıyor ve çocukları kasadan ürünleri geçirirken okutur gibi yapıp aslında okutmayarak 200 tl fatura çıkarıyor.

• Arabanında çalıntı olma ihtimali var bence. Onuda bir soruştursunlar şase numarasından belki arabanın sahibininde canını yaktılar.
  • Tez elden savcılıkta al soluğu kardeşim çok geçmiş olsun.

• Cok gecmis olsun ben de 2 ay once konsol sattim bir cok mesaj gelmisti ilani kaldirdiktan sonra yazicioglu tayfadan biri bana nasi satmazsin benle konustun baskasina sattin seni polise vericem dedi vs anlam veremedim.Kisacasi bir konsol icin ne kadar kuculebileceklerini o gun anladim yazik..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.