Şimdi Ara

DOLANDIRICIYI(gaspçıyı) İFŞA EDİYORUM Edit geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
9
Favori
70.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1293 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun, bunun az daha aptal olanı var sarılı sitede. Ürünü almak istiyor kargo adresi atıyor, iban istiyor amaaa;

ürün elime ulasştığı zaman parayı ödeyecektik XXX Bey

120 liralık ürün için;
    bizle anlaşın
    21 Oca 2020 19:27
    ürün elimize ulaşsın öyle vericeğiz parasını
    21 Oca 2020 19:27
    xxx bey bize satın 200tl veririz

Millette dürüst yoldan kazanılan paralardan kalmadı. Çok arttı hırsız uğursuz.
  • SametKA24 kullanıcısına yanıt
    Adamları eve çağırmak da gayet tehlikeli. Forumlarda sürekli söyleniyor umuma açık yerde alışveriş yapın diye. Geçenlerde ps4 sattım. Adam mesaj atıyor deneyeyim falan diye keve davet etsem başıma gelecek belli değil üründen video çekerm kafana yatarsa alırsın yoksa deneyecek yer yok dedim satmadım o elemana. Ülkede her türlü tip var dikkatli olmak lazım.
  • Hocam kusura bakmayın da insanlara güvenip evin önüne çağırmak ne demek? Birincisi adamlara evinizin adresini gösteriyorsunuz kesinlikle olmaması gerek bir şey. İleride ürüne sizden kaynaklanmayan bir sorun bile gelse adamın geleceği ilk yer sizin evinizdir. Uğraşır durursunuz. Diğer yandan niye AVM'de buluşmuyorsunuz? Kaç kere buradan söylendi, AVM gibi güvenli yerlerde buluşun diye. Gidin AVM'ye adam size hiçbir şey yapamaz bir sürü güvenlik var, kamera var, insanlar var. En rahat yolu o. En yakın AVM'yi seçin girin içeri orada buluşun.

Neyse olan olmuş çok geçmiş olsun. Umarım bulunurlar.
  • Ben de daha önce konsol ve pc satmıştım ikisinde de alacak kişiler evimin içine kadar geldi, kapıdan bir şey satmadım kimseye.

Eve almak da ayrı bir risk gerçi ama bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 21 Ocak 2020; 19:57:25 >
  • al sat işlerini çok fazla yaptığım için size tek tavsiyem gittigidiyor ya da sahibinden get ile satışa koymak veya alışveriş yapmak. elden satış falan gördüğünüz gibi tehlikeli. hem satıcı için hem de alıcı için. karşındakinin nasıl biri olduğunu kestiremezsin.

2-3 kuruş komisyon farkı için riske girmeyin. alıcı veya satıcıyla muhattap dahi olmadan paranız bu siteler üzerinde güvende her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 21 Ocak 2020; 20:3:35 >
  • Yüzyüze alışverişte bile hırsızlık yapacak kadar niyeti bozmuş millet.
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Plakayı sorgulayacak biri yok mu araç kimin üstüne acaba

• savcıya gidicen dilekçe yazıcan plakada biliniyosa zaten o elemanlar kodes yolunda merak etme.
    fitil fitil getir anlaşmaya gitme.sen anlaşırsan yarın başkasını bulur bunlardan 2 si eksilsin...
  • Benimde gecen hafta 1500 tl m gitti. Sarı site. Getle almadık para gitti. Alem dolandırıcı olmus arkadas.

Peki bu durumda polisemi gitmeli savcıyamı bilen varmı acaba?Adama parayı gonderdim adam yokoldu. Telefonu var ibanı var isim cisim hersey belli. Mantıklı olan nedir polismi savcımı? ugrasmak istemiyorum ama bu gibi canlıların dogayı kirletmemesini istiyorum.
  • Hocam gecmis olsun ayni mevzu iphone 7 plus satarken bana denk geldi. Ww passat ile 2 kisi geldi gece 2 filandi yaz ayi arkadasla bekledik heralde tek bekliyodu. İkiside max 24 25 yasinda bana galericiyiz demislerdi. Geldiler baktilar telefona sonra sen sifirla aprayi cekip geliyoruz dediler 10dk sonra aradilar kardesim 1500tl cekim limiti var kalanini havale yapariz yaninda bankayi arariz diye. Bende burda bankamatik var diger hesaptan cekersin bekleriz dedim tamam dedi. 5dk sonra kardesim yengen hastalandi diye mesaj atip kacti. Bu dolandiricilik yontemi son zamanda artti. Dikkat edin

• sankiney kullanıcısına yanıt
    Tutuklanmaları bile şaşırtıcı. Kapı göbeğini patlatarak eve giren hırsız evin içinde yakalanıyor, üzerinde evden çaldığı telefon ve ziynet eşyaları da çıkıyor ama tutuksuz yargılanıyor. Değişik bir kanun düzeni var.

• İnşallah hakkını burada alırsın,ancak burada alamazsan,mizan var. Yani her türlü alırsın hakkını. Ama burada da peşini bırakma. Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun kardeşim.
    Kimseye güven kalmayacak bu gidişle..

Gidip savcılığa suç duyurusunda bulunun. Orada zaten bu bilgilerle birlikte dava dilekçesi yazıyorlar. Polise değil.

Bir de şunu öğrendim bu olaydan:
    Alıcı elden alacaksa, parayı da nakit alacağız.

Fakat senin bi ihmalin olmuş kardeşim, madem adamlar elden alacaklar, eve kadar davet edecektin evin içinde verecektin ve parayı da nakit alacaktın.
    ----

Ben aylar önce bir Ps4 sattım, eve gelmişti alıcı arkadaş, kahve içerkene parayı hesabıma göndermişti. o zaman da alıp gitmişti. Gerçi iyi biriymiş demek ki..

geçmiş olsun tekrardan..
  • waRRioR kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam polisler bile boşuna uğraşıyoruz geri çıkacaklar diyorlar

• bir de lüks arabayla geziyor kansızlar.
  • Plakalık taki akın oto ümiti arayın plakayı sorgulatın :)

• Madem salacaksin kamu haklarını kisitla yada tamamen kullanamasin( hastane vs.) Kimlik bilgilerine ekle her yerde ifşa et pislikler sürünsün.

• Up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.