Şimdi Ara

DOLANDIRICIYI(gaspçıyı) İFŞA EDİYORUM Edit geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
9
Favori
70.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1293 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben düşenin halinden düşen anlar misali arkadaşla telefon görüşmesi yaptım. Ona da anlattım bu anlatacaklarımı. Yukarıda kendi başıma gelen olayı da özet geçtim anlattım. Konuya gelirsek arkadaşla da bazı detaylı noktaları konuştuk ve aynı şebekeye denk geldiğimizi anladık.

İlk önce ilanları yayın tarihi bitmek üzere olan ya da tekrar yayına verilen ilanlardan seçiyorlar. Anlayacağınız elde kalan, satılamamış ve satıcının “sonunda bee” diyeceği vakitler. Bu ilanları da kurdukları şebekenin pc operatörleri takip ediyor sizin haberiniz yok. Belki de ilan gününden itibaren takiplerindesiniz.

Diğer husus ise alışveriş olayını resmi mesai saati bitimlerine denk getiriyorlar. Bu bahsettikleri dekont işlerini felan organize ederken anlık yapıyorlar. Yani sizden iban alıp o saat ve dakikanın olduğu dekont görseli anlık olarak bir şirketin yüklü cari hesabı varmış gibi bir shop işlemiyle anlık yapılıyor.

Bizim olayda biz şanslıydık ertesi gün yakalattık elemanları fakat bu vesileyle de görüştüğümüz memurlardan aldığım bilgiler bunlar. Adamlar öyle 3-5 kişi çalışan bir oluşum değil. Adamların ekibi kadın erkek 20 kişi üzerinde ve iş bölümleri yapılmış vaziyette. Dediğim gibi kimi işin pc başında ilan bulma görevinde kimi tezgaha düşürme görevinde kimisi sahte para kimisi araç hırsızlığı vs. Adamlar kanunları hakimler kadar biliyor. İçeri girenin ne kadar zamanda çıkacağını. Ayda topladıkları para ve yem olarak yakalanan 3-5 kişi göz önüne alındığında çok güzel bir organizasyon şebeke işi. Özellikle İstanbul, Kocaeli ve çevrelerinde kurmuşlar bu şebekeyi dikkatli olun alışverişlerinizde arkadaşlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• oshinankara kullanıcısına yanıt
    Uğraşmak istemiyorsan niye yazıyorsun ki? Suyunu iç hayatına devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leon_312 kullanıcısına yanıt
    Öneri için teşekkürler numara belli olmuyor. İnternette de aynı logoyu kullanan bi akın oto bulamadım maalesef.
  • quote:

yüksek mevkide tanıdıklarım da var

Git işini yüksek mevkideki "tanıdıklarınla" hallet o zaman. İnsanların ar damarı yok.
  • O pi ci görünümlü siyah insigniyeah.

Balık baştan kokar hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cormen kullanıcısına yanıt
    İşimi forumda görmeyi düşünmüyorum zaten. İnsanlar haberdar olsun benim yaptığım hataları yapmasınlar diye paylaşıyorum bunları. KOnuyu açmadan önce google da arattığım 05378229545 teelfon numarası ve 34 aj 0954 araç plakası hakkında bilgi bulanadım. Şuan aratınca direk bu konuya ulaşılabiliyor. Bu şahıslarla iş, ticaret veya arkadaşlık yapacak insanlar şans eseri arama motorunda aratıp bu konuya denk gelirlerse zarardan kurtulacaklar. Şimdi anlamışsınızdır umarım. Upladığınız için teşekkürler.
  • geçmiş olsun hocam
  • Hocam, her zaman tanıdığın biriyle sat. it oğulları tek başına gelmeyi sevmezler. Yanında ne olur, ne olmaz birisi olacaktı. geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun. Bir ara buna benzer bir olay benim başıma geldi. Evin yakınındaki parka konum attım şahıs geldi 2 kişilerdi. Bana atla arabaya dediler, güvenmedim dedim arkadaşı bekliyorum gelin aracı park edin. Parkta bir çay için ürüne bakın dedim. Bunlar yanaşmadı ben de iyi o zaman güle güle size dedim öyle atlattık olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Uğraşmak istemiyorsan niye yazıyorsun ki? Suyunu iç hayatına devam et.
    Ugrasmanın manasını anlamadın herhalde. Zamanımı alacak bir iş mi diye soruyorum. Biz parayı sokakta bulmuyoruz. Artı yarın ihtiyacı olan birisinide mi dolandırsın bu asalak canlı. Birsun seni dolandırmasın diye simdiden onlem almak kotumu? Asayis eve 300m. Bir dileceye bakıyorsa ugrasmayacaksam neden hesabını sormayayım bu yankesiciliğin. Baska birinin canını yakmadan bu canlıyı duzeltmek lazım. Tabi bu benim gorusum. Sen dunyaya toz pembe bakıyorsan bilemem.
  • SametKA24 kullanıcısına yanıt
    İnsanları boşver sana "tanıdıkların" yeter.
  • waRRioR kullanıcısına yanıt
    İşte onun için polisi aramadan önce bir güzel kendini tanıyamayacak hale getirip öyle teslim edeceksiniz. Çünkü bu ülkede adaletin bir ayağı kısa en azından içinizde uhde kalmaz böyle serbest kalınca insanın zoruna gidiyor.

• Hiç mi düzgün insan kalmamış, hemen hepsi mi karakter yoksunu. Sonuna kadar gidin , sürüm sürüm sürünsünler. Elinizde deliller var. Altındaki arabayı alın hesaplaşırsınız.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    İnsanlar insanları boş verdiği için bu başlık altında toplandık. Terdekin bu konuyu.
  • SametKA24 kullanıcısına yanıt
    Yüksek mevkideki "tanıdıklarına" söyle, onlar terk etsin. BLOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 21 Ocak 2020; 22:19:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Yüksek mevkideki "tanıdıklarına" söyle, onlar terk etsin. BLOK
    yahu ne kadar duyar kastın ya. mesajlarını okudukça sinir oldum yeminle. nasıl bir kıskançlık var sizde anlayamadım. asıl size blok

adam başından geçenleri anlatmış, derdini paylaşmış çekemeyenlere ne oluyorsa saçma sapan konuşuyorlar ya

geçmiş olsun konu sahibi arkadaş
  • Çete olmasalar yemez öyle güpegündüz gasp edip gitmek. Yarın başka araba başka telefon numarasıyla yine aynı işi yapar, hatta şu an belki de birini daha çarptılar.

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Neyin kıskançlığı pardon? Kişi kendinden bilirmiş işi. Sinir olduysan arkadaş "tanıdıklarını" arasın, sakinleştirsinler seni. Sana da BLOK.
  • ben de hesapsatis sitesinde steam hesabı listeledim, hemen her gün şu tarz mesajlar geliyor. "merhaba, hesap satış adminiyim, satacagınız hesabı önce kontrol etmeliyiz bilgilerinizi verin" ya da "mail adresinizi verin önce o maile hesabın kayıtlı olduguna bakmam lazım" yani artık zekice senaryolar yazmaya bile zahmet etmiyorlar, sanırım düşenler var bunlara. allah akıl fikir versin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.