Şimdi Ara

DOLANDIRICIYI(gaspçıyı) İFŞA EDİYORUM Edit geldi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
9
Favori
70.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1293 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu başlığını GASP olarak değiştirmeni tavsiye ederim.

Rezalet...
  • Bu tür adamların varsa erkek çocuklarıyla (soyları kesilsin diye) itlaf etmek lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu namussuzların peşini bırakmayın diyeceğim ama boşuna. Herifler 2 ay yatar çıkar en fazla. Ülkede adaletin a'sı yok diğer türlü zaten korkup altı üstü ufak bi eşya için böyle arabalı tezgah kurmazlardı belliki haram parayla araba alacak kadar kişiyi dolandırmış ve ceza almamış mezarına tükürdüklerim . Geçmiş olsun ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah uğraşırlar ama tanıdık yoksa adli mercilerde biraz zor. Ha yakalandı diyelim, 1 sene yatar belki hiç yatmaz tutuksuz yargılanır onda da aklanır yine dolandırmaya başlar. Kendin diyorsun tekin tipler değildi diye, sen ben korkuyoruz zaten adaletten, aman adımız lekenmesin, aman sicilimiz temiz kalsın diye. Ama adamların kaybedecek bir şeyi yok ki. Kamu kurumuna girip sigortalı çalışacak bir iş mi arıyorlar Zaten benden bir bok olmaz deyiyor, yakalansam da bu adli düzen varken yine çıkarım devam ederim işlerime diyor.

Bu arabayı yolda görsem kesin dolandırıcı derim zaten.
  • Bu ifşa işlerini devletin yapması gerek ama malesef vatandaşa düşüyor. Geçmiş olsun.
  • Arkadaşlar şimdi başka bi siteye attığım ballığa bi yorum aldım. Adam arabasını satışa çıkarmış. Yeni değilmiş arkadaşlar şimdi ilanı incelerken farkettim aralık 2019 da satışa çıkarmış. Polis bu şekilde daha kolay bulacağı için peşine düşmeye ikna edebilir miyim savcılıkla uğraşmadan? Fikri olan var mı?

Linkini paylaşıyorum
    sahibinden.com
    Opel / Insignia / 2.0 CDTI / Edition Elegance / ACİL SATLIK TEMİZ İNSİGNA at sahibinden.com - 773344748
    https://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-opel-acil-satlik-temiz-insigna-773344748/detail?fbclid=IwAR0k9ADWE33gpW_bL2Wi_bxQ1HMUsULy4MoSRCHhsAqW4xD-JyS622eFmeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SametKA24 -- 22 Ocak 2020; 2:11:37 >

• SametKA24 kullanıcısına yanıt
    İlandaki araç yada senin fotosunu çektiğin araçlardan birinin plakası sahte. Araçlar birbirinin aynı değil. Senin çektiğin foto insignia OPC paket diğeri değil arka stoplardan da anlayabilirsin.
  • arabanın çalıntı olma ihtimali de yüksek ,adamlar bu kadar uğraştığına göre her şeyi planlamıştır
    bu tipler sadece seni değil ,yakaladığı herkesi dolandırıyordur ve zaten genelde en baştaki kişiye genelde ulaşılamıyor ,bunları piyon olarak kullanıyorlar

büyük ihtimal telefonda ilgisiz birinin üstüne kayıtlıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_emu

İlandaki araç yada senin fotosunu çektiğin araçlardan birinin plakası sahte. Araçlar birbirinin aynı değil. Senin çektiğin foto insignia OPC paket diğeri değil arka stoplardan da anlayabilirsin.
    Aynen şimdi dikkat ettim de ya dediğiniz gibi plaka sahibi suçsuz olabilir ilanın linkini kaldırıyorum o zaman
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Hocam bu "tanıdıklarım" kısmına niye bu kadar takıldın ben onu merak ettim sadece.

• İnş gereken yapılır bildir knk bildir

• Baskan geçmiş olsun. Eve cagirmakta sakıncalı. Allah göstermesin eve girip evde ne var ne yok alabilirlerdi de.

• Eğer aracın arka tamponu sonradan yapılma değilse. Makyajlı kasa yani opel insignia facelift opc araç. Arka egzoslardan gerçek araçmış gibi duruyor. 2.8 litrelik bir araç olduğundan tr de çok az satılmıştır.

• Baska bir konuya yazmistim, buraya da yazayim

Sene 2004 kadikoy saray muhallebecisinde oturuyoruz arkadasla, o zaman nokia 6600 almisim. İyi giyinimli biri geldi yanimiza "kusura bakmayin sarjim bitti birini acil aramam lazim sizin tlf da arayabilir miyim" dedi bende biraz tereddut edince adam oturdugu masa da ki monitoru gostererek "isterseniz sizde kalsin" dedi.. o zaman icerde telefon dogru duzgun cekmiyordu. Adam bi anda kayboldu dedik tlf gitti ama monitor var kutuyu actik ki agirlik yapsin diye demir koymus.. Hayatimda ilk ve son dolandirilmam oldu

Gecen sene sahibinden kardesimin laptop satisa koydum bir ust modelini alacaz aynisindan bende de vardi, biri aradi islerinin yogunlugundan dukkandan cikamadigini soyledi ben de adamin oldugu yere maltepe findikli ya gittim ama ben oncesinden plan yaptim. Benim laptobun kutusuna agirlik olsun diye insaattan demir koyup birde a4 kagi da sen tam o.c sin yazdim.. asil pc araba da bagajda duruyor, adam beni aradi iste gelemedim siz orda bufede oturun kardesm gelecek filan, sonra aradi iste kardesim yanlis yere gitmis siz oraya gidin filan. Ben disari ciktim elimde kutuyla giderken biri bana adres sorma bahanesi ile kutuyu elimden kapip kacti ama ben renk vermedim.. Sonra adama mesaj attim tebrik ederim guzel plandi ama hayvan terli diye.. En cok o kutuyu acip yuz ifadelerini gormek isterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 22 Ocak 2020; 7:0:53 >

• geçmiş olsun, inşallah tez zamanda yakalanırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozz89 -- 22 Ocak 2020; 8:13:37 >
  • Hala bu adı akp kendisi kara partiye oy veren var mı

• equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Kimlikte sahtedir. Ayrıca bunların öyle ağı varki herkes grup ama bir anda mağdur oluyor hepsi biri yakalandimi kimse ceza almasın diye kanunları da avukattan iyi biliyorlar nerdeyse her yolu biliyorlar.

• Plakada AKIN OTO ÜMİT yazıyor. burdan da bir yere gidilebilir. Cep numarası okunmuyor ama.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.