Şimdi Ara

DOLANDIRICIYI(gaspçıyı) İFŞA EDİYORUM Edit geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
9
Favori
70.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1293 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tür canlıların mağdurlar tarafından olay anında ortadan kaldırılması gerekmekte zira şuan yolda salinacak 40000 adet daha mevcut!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sırf böyle dolandırıcı karaktersizlerle uğraşmamak için sürekli avmlerde buluşup önce gözlem yapıyorum sonra buluşma yerine gidiyorum.

• Sektör haline geldi bu işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezalar o kadar hafif ki,hatta ceza bile almıyorlar o yüzden adamlar artık aleni çalar oldular.Bazen bu işleri 2. el dükkanları ve oto galericiler yaptırıyor diye de düşünüyorum.sahibinden.com gibi siteler adamları ekmeğinden etti.Bu siteden önce bu tipi tipler bizde 1 'e aldıklarını başkasına 10'a okutuyorlardı.
  • Geçmiş olsun,emniyette tanıdığın yoksa polis yalandan tutanak tutar.Sen hiç merak etme yakalarız onları der gönderir seni.Sonra piyuuuuu bekle dur.Hiç bir gelişme olmaz.
  • Yakınlarda görüntü alacak kamera vs yoksa canıma kastettiler deyip çekin vurun. Ne de olsa ceza almayacaklar yakalanınca en azından içerde bari beslemeyelim.

• Bu her zaman olan bişey zaten. Konsol, laptop ve telefonları kapıyorlar.
    Bi de eve buyrun demişsiniz. İyi ki eve girmemişler. Dışarısı manyak dolu. Sadece konsolun gittiğine şükredin.
    Ben bu şekilde ne bişey alır, ne de satarım. Geçti artık o dönemler.
    Asla elden bişey alıp satmayın. Her zaman GET kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 22 Ocak 2020; 9:27:16 >
  • Dolandırıcılığın, hırsızlığın cezası idam olmalı, dünyaya bir kez geldiğinde senin hayatından çalıyorlar, senin kazanmışlığını çaldığından belki yıllarca o adama çalışmış hizmet etmiş oluyorsun ne çok koyan tarafı ise bu. hapse girseler bizden fazla hakları var sağlık bedava yeme içme bedava (dışarı çıktıklarında muhtardan bir kağıt alıyorlar iaşe bedellerini de ödemiyorlar) bir de bunlara hapishane sağlıyorsun birsürü infaz ve koruma memuru ve diğer memurların maaşları elektrik su bir hapishanenin devlete maliyeti belki 100 okul maliyetidir neden bizim vergilerimizle yaşasınlar gebersin it oğlu itler. Dürüst insanların ülkesi olsun bu ülke.
  • Aelfwig kullanıcısına yanıt
    Gardaşım aynen orasıymış yukarıda yazmış arkadaş

• Geçmiş olsun dostum. Bu gibi olaylardan ders çıkarmak lazım. Ama insan güvenmek istiyor illaki.
    Allah'tan başına başka bir şey gelmemiş, bunun gibi insanlardan her şey beklenir. Ne de olsa cezaları az, tahrikti, indirimdi falan adamlar yatmıyor bile. Ülkede mağdurların ne halde oldukları kimsenin umrunda bile değil yani.

Umarım kısa sürede yakalanırlar, ellerini ayaklarını kesmek lazım bunun gibi tiplerin.
  • Geçmiş olsun dostum öne çıkardım.

PS deyince tüylerim diken diken oluyor inan ki. Bende buna benzer bir olay yaşamıştım 4 sene önce. Kardeşime hediye 2.el ps3 arıyordum bu siteden uyguna buldum.Süper slim 500 gb tek kol 300 tl idi. Diğer ilanlara göre aynı. Ama GET yok. Adama yazdım GET'e koyar mısın diye. Site komisyon alıyor sen adresini ver ödemeyi geç ben hemen yollarım dedi. Biraz direndim ama tamam deyip kargoladı bende parayı eft ile gönderdim. Hemen kargoyu aradım gelen ürünün ağırlığına baktım doğru.
    Aradan 2 gün geçti kargo eve gelmiş annem alıp odama koymuş. İş çıkışı koşa koşa eve geldim. Kargoyu açtım ve gerçekten süper slim kasa ps 3 her şey orijinal ve tüm kablo ıvır zıvır var. Lan dedim adama helal olsun adammış dedim. Hemen TV ye bağladım. Düğmeye bastım cd döndü döndü durdu. Tekrar denedim tekrar denedim yok. Hemen adamı aradım numara ulaşıma kapalı. Adrese baktım kargonun adresi isim doğru ama kimlik no falan yok. Aha dedim adam bozuk malı geçirdi bana. Elimde kala kaldım.
    Ertesi gün tanıdık tamirciye götürdüm. Bunda masraf çok kardeşim dedi. Bir numara verdi onu aradım. Adam eve kadar geldi baktı. Valla iş görmez. Ama harddiski kolu kabloları tek tek satıp paranı çıkarabilirsin dedi.
    Harddiski çıkardım yerine eski laptop harddiski taktım belki olur lan dedim. Ve açıldı. İnanın açıldı. eski 500 gb lik harddiskle açıldı. Oha la dedim. Sonra nette araştırdım harddisk arızasıymış. Sorun çözüldü.Kardeşim hala aynı harddiskle kullanıyor. Genellikle netflix ve youtube için.Eski tv ye bağlı.Arada sırada da pes 13 atarız bizi idare ediyor.

Ama İnsanların neden böyle yaptığını anlamıyorum. Namussuzluk, şerefsizlik , ahlaksızlık bunların kanına işlemiş durumda. Bu tür olayları okuyunca 2.el ürün almaya korkar oldum. Ya get'li alacaksın yada gerçekten güvenilir satıcıysa alacaksın..

Tekrar geçmiş olsun dostum.

• Geçmiş olsun hocam

• cormen kullanıcısına yanıt
    Ne trip yaptın

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Carmen Gibi kişilere BLOK iyi gelir...

• Adamlar bir oyun konsolu icin nelerle uğraşıyor. Yok sahte plaka falan.
    En iyisi bir mekanda teke tek buluşmak

• Bir benzerini bana da yapmaya çalıştılar.
    Forumda bilen bilir, ikinci el bölümünde epey bilgisayar sattım.

Elimde adetli olaak bulunan bir model için 20 adet isteyen bir alıcı çıktı.
    Cihazları denemeye gerek yok abi kapıdan alırız, sen hazırla biz geliyoruz falan filan derken adamlar arçla geldi.
    "Biz malı yükleyelim, muhasebeye söyledik hesabınıza havaleyi şimdi yapıyorlar" dediler.
    Hesapta parayı görene kadar bekleyelim dedim. Öylece oturduk bekliyoruz. Para falan gelmiyor.
    Dedim bu şekilde malı veremem, nakitle gelin alın.
    Ben içeri girdim, onlar hala sarkıp duruyor mahallede. Telefonla konuşuyolar falan.

Sonra çocuk beni arıyor "abi gözünü seveyim bilgisayarları ver, müdür bize fırça attı, birazdan seni de arayacak"

Dedim "o senin müdürün, benim müdürüm değil. Hadi arasın da ben fırçalayayım onu. Mal almaya adam gönderiyor ama para göndermiyor. Çocuk oyuncağı mı lan bu iş?"

Ben sert çıkışınca ne müdür aradı ne bişey.
    Araçlarına binip gittiler.

• Ülke olarak KANUNLAR olarak DEVLET olarak MİLLET olarak hırsızları seviyoruz. 1 ay yatar çıkar. Sonra DEVAM REİİİİİZZZZ.

• Geçmiş olsun bu devirde GET ile de dolandırılmak mümkün. Elimde satmak istediğim bir yığın eşya var ama güvenip ilana dahi koymadım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.