Şimdi Ara

Dolandırıldık.Arkadaşlar ile

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk gitmeyi düşünmüyorduk Ağustosun başında dolandırılmıştık guvendık ilk gittik tekrardan yaklaşık 1700 TL dolandırıldık.Bugün şikayette bulundum savcılığa ama birşey çıkıcağını zannetmıyorum.

Morel verırsenız sevinirim.

Artık kolay kolay middlemansız gitmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeremAkbayrak -- 30 Ağustos 2015; 0:21:23 >

• Noldu ki direk sikayeti yazmışsin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam adam kim ? steamid falan ?
  • Şirket derken ?
  • Hocam forumda o kadar adam var surekli satış yapan , keşke onlardan biriyle halletseydiniz , tanımadıgınız birine güvenmektense , galiba fiyatı düşük verdi ki sizde ona yöneldiniz. Bundan sonra middleman kullanın hocam en azından kafanız rahat olur
  • yahu ne şirketi, bu işin resmisi olmaz bi kere. şirket değil arkadaş grubu olarak dolandırıldık desen gene neyse. ayrıntı da vermemişsin zaten.

edit: gençler üye yeni, bir de item satın alınır konusu var:http://forum.donanimhaber.com/m_109552734/tm.htm

daha önce dolandırıldım, ilk gitmem deyip itemleri önce istemek için bu konuyu açmış olabilir. uyanık olun siz gene de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 30 Ağustos 2015; 0:08:38 >
  • 1 haftalık üye.

Yeni dolandırıldın, bi daha ilk gitmeyeceksin ve item satın alıyorsun. Hmm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KeremAkbayrak K kullanıcısına yanıt
    İnfaz yaptığım yok sadece bunlar beni düşündürdü.

Sizin için de, sizle alışveriş yapacak olan için de yapılacak en iyi şey middleman kullanmak zaten.
  • 1700 tlyi karsılığında hiçbirşey olmadan göndermek bunu gidin aile büyüklerinize sorun size cok güzel tanımını yapar
  • bu arkadasla alisverismizi olucakti ne middleman kullanmak istedi ne de elden yapmak istedi bakin bu arkadas sıkıntılı birisidir kesinlikle alisveris yapmayin derim butun arkadasla steam konusmalarim telefonda kayıtlıdır hayatimda bu kadar guven vermeyen kimseyi tanmadim telefondan ozelden aramak istemistir ama telefonum ozele kapali oldugu icinde telefonunu verip konusmadi kesinlikle yemliyor daha sonraki alisverisleri icin skin satan arkadaslara sesleniyorum kesinlikle onden gitmeyin derim.surekli devrim yaziciyo soyleyip duran paypalda bakiyesi oldugunu iddaa edip onden gitmenizi istiyor zaten profilindeki repleri inceleyin hemen hemen hepsi yanlis hatirlamiyorsam 19 agustosda yazdirilmis.Sizden ricam alisveris yapan arkadaslar kesinlikle onden gitmeyin bu arkadas ne middleman kullaniyor ne de elden alisveris yapiyor ne de parca parca odemeyi kabul ediyor konusmalar da telefonumda dedigim gibi kayitlidir isteyen pm den atabilirim dikkatli olun boyle adamlara firsat vermeyin.
  • ya birak hocam her dediginde sikinti var ankara ulus su an kaldigim yer dedim sabah halledelim dedim sonra hemen isim cikti istanbula gidicem dedin alicak adam 5 dakika ayirir hallederdi ben cok goruyorum senin gibi tipleri arkadasim benden uzak olunda.Tamamen forumda milleti yemliyorsun insallah skin satan arkadaslar ayik olur da sana skinleri kaptirmazlar.Sen ki middleman kullanmayan adam elden kabul etmeyen adam parca parca para bile odemeyen adam onden gidicek sonra forumda boyle boyle diyecek.birak hocam allah askina telefon numarani vermekten korkuyorsun.Sorunca prensip geregi diyorsun ben direk foruma yazdim ne sorun oldu ne birsey ama sizin gibi arkadaslari her gun goruyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeremAkbayrak

quote:

Orijinalden alıntı: BLuT91

bu arkadasla alisverismizi olucakti ne middleman kullanmak istedi ne de elden yapmak istedi bakin bu arkadas sıkıntılı birisidir kesinlikle alisveris yapmayin derim butun arkadasla steam konusmalarim telefonda kayıtlıdır hayatimda bu kadar guven vermeyen kimseyi tanmadim telefondan ozelden aramak istemistir ama telefonum ozele kapali oldugu icinde telefonunu verip konusmadi kesinlikle yemliyor daha sonraki alisverisleri icin skin satan arkadaslara sesleniyorum kesinlikle onden gitmeyin derim.surekli devrim yaziciyo soyleyip duran paypalda bakiyesi oldugunu iddaa edip onden gitmenizi istiyor zaten profilindeki repleri inceleyin hemen hemen hepsi yanlis hatirlamiyorsam 19 agustosda yazdirilmis.Sizden ricam alisveris yapan arkadaslar kesinlikle onden gitmeyin bu arkadas ne middleman kullaniyor ne de elden alisveris yapiyor ne de parca parca odemeyi kabul ediyor konusmalar da telefonumda dedigim gibi kayitlidir isteyen pm den atabilirim dikkatli olun boyle adamlara firsat vermeyin.

Blut o çocuk dolandırmadı beni başka satıcılarlada konusuyorum demıstım.Rep mevzusu ise şu.Yayıncılıkla uğraşıyorum o gün kişi patlaması yaşadık ve ardından profılımın altına yazdılar o yazıların 2 veya 3 sayfası o gün yazılmıştır.He ayrıca özelden sebebi sanal bir ortam ve kulllandığım hattı hemen önüme gelene vermem doğru olmaz tabiki.

Dipnot:He birde sizingösterdiğiniz adam çok guvenılır gercekten.

Sanalda tanımadığın birisiyle alışveriş yapınca doğru oluyorda telefon numaranızı verincemi yanlış oluyor? Hem ne yapacak adam senin telefon numaranı geceleri arayıp üstünde ne var diyemi soracak? Bırakın allah aşkına yazdığınız yazılar bile güven vermiyor önden gitmem arkadan giderim diye alışverişmi olur.

• demagoji yapıyor olabilir misin acaba ya konunun açılış seklinde bile terslikler var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLuT91

bu arkadasla alisverismizi olucakti ne middleman kullanmak istedi ne de elden yapmak istedi bakin bu arkadas sıkıntılı birisidir kesinlikle alisveris yapmayin derim butun arkadasla steam konusmalarim telefonda kayıtlıdır hayatimda bu kadar guven vermeyen kimseyi tanmadim telefondan ozelden aramak istemistir ama telefonum ozele kapali oldugu icinde telefonunu verip konusmadi kesinlikle yemliyor daha sonraki alisverisleri icin skin satan arkadaslara sesleniyorum kesinlikle onden gitmeyin derim.surekli devrim yaziciyo soyleyip duran paypalda bakiyesi oldugunu iddaa edip onden gitmenizi istiyor zaten profilindeki repleri inceleyin hemen hemen hepsi yanlis hatirlamiyorsam 19 agustosda yazdirilmis.Sizden ricam alisveris yapan arkadaslar kesinlikle onden gitmeyin bu arkadas ne middleman kullaniyor ne de elden alisveris yapiyor ne de parca parca odemeyi kabul ediyor konusmalar da telefonumda dedigim gibi kayitlidir isteyen pm den atabilirim dikkatli olun boyle adamlara firsat vermeyin.

Blut o çocuk dolandırmadı beni başka satıcılarlada konusuyorum demıstım.Rep mevzusu ise şu.Yayıncılıkla uğraşıyorum o gün kişi patlaması yaşadık ve ardından profılımın altına yazdılar o yazıların 2 veya 3 sayfası o gün yazılmıştır.He ayrıca özelden sebebi sanal bir ortam ve kulllandığım hattı hemen önüme gelene vermem doğru olmaz tabiki.

Dipnot:He birde sizingösterdiğiniz adam çok guvenılır gercekten.

Sanalda tanımadığın birisiyle alışveriş yapınca doğru oluyorda telefon numaranızı verincemi yanlış oluyor? Hem ne yapacak adam senin telefon numaranı geceleri arayıp üstünde ne var diyemi soracak? Bırakın allah aşkına yazdığınız yazılar bile güven vermiyor önden gitmem arkadan giderim diye alışverişmi olur.

Middleman kullanabılırız dedım adama.Adamın arkadaş listesındekı cocuk suanda forumdan banlanmış.

Onunla bende alışveriş yaptım, dolandırmayı bırak mahcup olmayım diye üstüne fazladan item verecek bir adam. Ayrıca middleman kullanmak istemediğinizi söylüyor, kullansanız zaten problem çıkmazdı.

• KeremAkbayrak K kullanıcısına yanıt
    banada vermedin numarani hocam kimseye vermiyorsun yarin bir gun sikinti olucak sana diye.Bende o kadar musterimin numarasi var arayip milleti mi rahatsiz ediyorum bi sikinti mi cikariyorum.ayrica sizi froumdan kim soydu az cok skin satan insanlar belli ne zaman soyuldunuz? hic birsey soylemeden o oldu bu oldu sonra bi daha ki satislara da lafiniz hazir ben cok dolandirildim onden gidin.bi bitmediniz
  • o adamla bir isiniz olmucakti size ne dedim ben satin alicam ve size saticam onla alakaniz yok diye ama siz middleman istemediniz birde yukariya yalan yazmissiniz middleman kullanmak istemedi diye dermel ve sieger bu forumda surekli yardim eden insanlar kullanalim dedigimde yan cizdiniz sonra sizin soylediginiz tek sey devrim bilmem ne var taniyorum yok efendim paypalimda para var falan fistan ee sonra dedigimizde elden yapalim o zaman dedim yok su an olmaz dediniz sonra sanalpazardan komisyon karsilayin ordan satalim dedik yok dediniz hep hava civa konusmlariniz sizin tek istediginiz birileri onden gitsin bende onlara kitleyim muhabbet bundan ibaret.yok cift hat kullaniyorum ama telefonum bozuk tek hat var o da sirket hatti da ozelden arayim prensip meselesi cart curt bi kere karsiya guven verin sonra gelin insanlari karalayin.
  • ya arkadasim middleman kullanalim dedim yok dedin elden dedim yok dedin benden nasil alicaksin peki soyle bilelim bosa laf yapiyorsun burda neyse ne
  • kardeşim bak insanı kötü kötü konuşturacaksın cidden.Elden yapalım dedim yok , adam koydum araya yok , seni envanterimle satın alırım ben senin 1500-2000 tl ne mi kaldım.Burda yaşanmamış birşey için isim verip insanlar hakkında yanlış konuşma.Sen ancak dolandırıcılık yaparsın kimse seni dolandıramaz.Devrim yazıcıdan başka bi laf bildiğinde yok.
    Ayrıca ben seni sildim sen değil onu doğru söyle enazından elden satış kabul etmeyen adamada item çekmem sen öyle bir aptallık yaparım diyosan orası ayrı.
    Gerçekten dolandırıldığınada inanmıyorum.
  • Kerem Akbayrak şüpheli üyedir.Bu kadar yazıyorum, benden de ilk ürünü istemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 30 Ağustos 2015; 17:35:56 >
  • Yav beni soyan sahtekar bu inanmayın dostlar. Değişik yöntemlerle su yüzüne çıkmaya çalışıyor. Şimdi adminler gene beni banlar, alıştım her hafta uzaklaştırma yemeye. :D

Bu adam yüksek ihtimal burda belirttiğim kişidir. Son sayfada gerekli açıklamayı yaptım. Biraz incelerseniz durumu ayıkırsınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_104759532/tm.htm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.