Şimdi Ara

Dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yayalar Hukuk bürüsu diye bir yer tarafından dolandırıldım 170 lira dolandıcılarmış.2021 yılında global pazalama diye bir yerden bişey almışım teslim almamışım vs baktım telefoncu var global iletişim diye elektronik akseuarlar çok alırım acaba dedim aldım teslim almadım belki olabilir teslim almaıdm diye satıcı dava acmış öle bieşy varmış gerçekte bunu kullarak 170 tl istediler yolladım sonra öğrendim bunlar dolandırıcıymış emniyetde dosyası varmış dünya dolandırıcıların yeri artık bence kıyamet kopsun artık yeter

• Ney
  • dolandırılmamak kolay

siz surekli balık peşinde koştuğunuz için dolandırılıyorsunuz.
  • Forum altında Disney+ grubu kurup insanlardan para alıp sonra da engelleyip mağdur ediyorsunuz. Asıl dolandırıcılığı siz yapıyorsunuz bence 3 5 kuruş kazanacağım diye.

• niye hort be hey

• live2lift kullanıcısına yanıt

mosyo34tr nickli arkadaş Disney+ Kardeşliği  paylaşım forumunda üye grubu oluşturuyor. Beni de 1 yıllık gruba dahil etti ve maddi anlamda bedelin tamamını aldı. 2 ay sonra da gruptan çıkararak forumdan da engelledi. Birkaç kez mesaj göndermeye çalıştım, gönderemeyince farkettim. Kendisi potansiyel dolandırıcıdır, başkaları da zarar görmesin diye forumda ifşa edilmesi gerekli, bundan dolayı konuyu hortlatmak zorunda kaldım kusura bakmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.