Şimdi Ara

Zebramo'da dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben zebramo alışveriş sitesinden online teslimat şeklinde bir ürün satın aldım. Bu ürün dijital bir oyun hesabı ve değeri 24000tl.
    Satıcı bana ürünü online teslimat şeklinde verdi fakat verdiği hesap bilgileri yanlıştı. Sonra bana, ben size bilgileri verdim siz de bu bilgileri değiştirerek hesabı kendi üstünüze aldınız dedi. Sonuç olarak zebramo alışveriş sitesi de satıcının böyle demesi sonucu satışı onaylayarak parayı satıcıya aktardı.
    Satıcının siteye kayıt olurken verdiği kişisel bilgileri, ad soyad tc kimlik numarası telefon numarası v.b hepsi sahte olduğunu düşünüyorum.
    Ben savcılığa suç duyurusunda bulunsam bu satıcıyı bulabilirler mi ya da uğraşmazlar mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 24000 mi 😯 g.o
  • Evet metin2 hesabı :)
    Eski hesabımı 13 bin liraya sattım bunu almak için
    Eski hesabim da ucuza gitti zaten

• Hikayenin gerçek olduğunu düşünmüyorum. Yeni üye ilk mesaj giden 24 bin tl gülerek atılan mesaj falan. Ama yine de belki başına gelip bakan başka arkadaşlar olabilir. Savcılığa da başvurulur o ayrı bir kanaldan yürür ancak siteye karşı hukuk mahkemelerinde dava açmak gerektiğini düşünüyorum bu durumda eğer aracı site böyle birşey yapmışsa.

• 24 bin lira sizin için büyük olabilir ama benim için gülerek anlatacağım kadar önemsiz bir miktar. Zaten ben avukat aracılığıyla dilekçemi verecem.Avukatın dediği de bu uzun süreçler sonucunda bir aşamada tıkanıp kalacağı. Fakat daha önceden başına böyle bir olay gelip de şikayette bulunmuş arkadaşlar bana bilgi verir diye bu başlığı açtım.
    Yani sizin çok kısıtlı bilginizi degil böyle bir olayı tecrübe edinmiş insanların bilgisini talep ediyorum. Sen hayatında bir oyuna 24 bin lira verdin mi ? :) bak yine gülüyorum

• Aracı böyle bir şey yapmak zorunda kaldı.
    Dijital platformlarda satılan ürünün iadesi yoktur. Ben hesap bilgilerinin yanlış geldiğini ispat etmek zorunda kaldım bunu da yapamadım.
    Aslinda diyeceğim bir şey daha var
    Gittigidiyor zebramo ya da sahibinden get ilanlarindaki ürünlere dikkatli yaklaşın çünkü bu konuda bir hukuk açığı var ve yeni bir dolandırılma yöntemi olarak ortaya çıkıyor.

• Ağır fake konu ölü taklidi yapın beyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mervee1297

24 bin lira sizin için büyük olabilir ama benim için gülerek anlatacağım kadar önemsiz bir miktar. Zaten ben avukat aracılığıyla dilekçemi verecem.Avukatın dediği de bu uzun süreçler sonucunda bir aşamada tıkanıp kalacağı. Fakat daha önceden başına böyle bir olay gelip de şikayette bulunmuş arkadaşlar bana bilgi verir diye bu başlığı açtım.
    Yani sizin çok kısıtlı bilginizi degil böyle bir olayı tecrübe edinmiş insanların bilgisini talep ediyorum. Sen hayatında bir oyuna 24 bin lira verdin mi ? :) bak yine gülüyorum
    Gülmeye devam edin o zaman alan memnun satan memnun. Varsa öyle biri de 24bin tl yi yerken gülüyordur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mervee1297

Evet metin2 hesabı :)
    Eski hesabımı 13 bin liraya sattım bunu almak için
    Eski hesabim da ucuza gitti zaten
    bu zamanda metin2ye bu kadar para vermek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.