Bildirim
Dolandırıldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gidip ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle. -
aferin sana -
böyle alışveriş olmaz sadece veriş olur. ya sen ürün aldığın halde yollamadı diyorsan? saçma sapan işler yapıyorsunuz parayı yollamışsın silah zoruyla almadıya senden. -
evet yasal olarak yapabilceğein birşey var .
Bknz :
-
quote:
Orijinalden alıntı: BorgaXxX
evet yasal olarak yapabilceğein birşey var .
Bknz :
-
ne aldın ve ne kadara aldın _? -
Kafede çalıştığına göre , büyük ihtimal knight - silkroad vs. online oyunlarla ilgili çar, pre, gb dolandırıldın.
Bu tür olaylarda dava açabilirsin ama ciddiye almazlar sanırım , 50-100 lira için böyle bir dava açmak ayrı , binlerce liralık çarlar gittiğinde gördüğün muamele farklı olur.
Bu tür dolandırılmadıysan bilemiyorum , onunla anlaştığını bir şekilde ispatlaman gerekir eğer peşini bırakmam bu işin diyorsan. -
dur -
Eğer yazışmalar duruyorsa savciliga verebilirsinde ne kadar paran gitti -
yazışmalar duruyor 100 tlem gitti. -
Neyine güvendin de yolladın adama parayı? -
sedat pekerin yeğeniyim de -
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
sedat pekerin yeğeniyim de
-
bir film ajansından 3 koruma castı bul parayla birde siyah araba o internet cafeye git süper fikir:d -
izmirde olsam birşeyler yapardım elbet ama buradan zor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X