Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM (forum üzerinden) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
6
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi kart bakayım dedim nerden nereye geldi konu geçmiş olsun bir gelişme varmı konuyu hortlatayım.
  • Sonuç nedir hocam? Şikayetler sonuca ulaştı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyiz iyi ki gelişmeleri paylaş demisiz

• konuya nereden girdiysem mesajların hepsini okuyunca zaten 2. el ürün almaya sıcak bakmazdım iyice soğudum. arkadaş uzun süre cevap vermemiş sanırsam yukarıda tartışan hukukçuların dediği gibi yalan oldu bu iş.
  • Dürüstlük ilkesine ters düşen bir durum söz konusu. Satıcı, alıcının insanı duygularına saldırmış ve maddi yönden zarara uğramasına yol açmış, karşılıklı yapılan ve yazılı olmayan (kağıt üzerinde bir sözleşme yok) sözleşmeye uymamış, ürün bedeli almasına rağmen ürünü göndermemiştir. Satıcı şahıs eğer ki ihtara cevap vermez ise iş dolandırıcılığa girer. Şuan dolandırıcılık değil. Kanunen değil yani. Şahsın parayı çektiği hesap başkasına aitse büyük ihtimal diğer arkadaşlarında dediği gibi çete kurma v.b suçlardan başları çok ağrıyacak. Uzun vadede açılacak davaların gidişatına göre tazminat hakkınız bile ortaya çıkabilir.
    Daha detaylı bilgi için şu adrese bakınız hocam :http://www.turkhukuksitesi.com/makale_922.htm
    Umarım sorun bir an evvel çözülür.

• Kusura bakmayın beyler şimdi gördüm
    Savcılığa verdiğimde bana mesaj geleceğini ona göre hareket edeceğimi ve rahat olmamı bulunacağını söylediler ve hiç ses çıkmadı
    Bekliyorum hala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldır bekliyor musun kardeş adam iyi dolandırıp kaçmış
  • Dolandırmanın iyisi kötüsü yok, dolandırdığıda 1500tl para değmişmidir değmemişmidir kendi yaşayıp görecek, banka dekontu değiştirdiği telefonu vs hepsini verdim bende olmasa bir yerde nasıl olsa patlar kardeşim

• 1500 tl parana acıyorum ben usta o adam zaten şimdi bile çekiyodur cezasını kimbilir nerde ne halt yiyor belki de başka bir suçtan cezaevinde
  • O zaman 500tl ucuza alıcam diye 1500tl den oldum
    Bana paradan çok dolandırılmak koymuştu adam o kadar beyefendi konuşuyordu ki, bu adam yanlış yapmaz dersin
    Hayatta bir şey daha öğrendik işte..
    Bir yerden çıkar mutlaka

• gecmiş olsun
  • ordulular varsa forumda kalabalik gitsinler evine...boyle huur cocuklarina goz actirmamak lazim yoksa meslek haline getiriyolar

• Hocam geçmiş olsun daha yeni gördüm konuyu. Resimleri de inceledim, adam resmi direk buradan hacılamış maalesef.
    http://www.tbreak.com/asus-rog-poseidon-gtx-980-review/
  • Ya hocam şu pezevengin evinin tam adresi yokmu.Sinir oldum.Millet dişinden tırnagından ayırıyor bir şeyler almak için.Yazık.
  • arkadas benim dolu refim var 20bin uzeri satisim var.0 sorun hepsi . ben bile 300liralik sey satarken karsi taraf ahiret sorulari soruyir siz nasil dogru durust ref olmayanlara para yolluyorsunuz geçmiş olsun.

• Merhaba hocam, Ordu `luyum, Ordu `da yaşıyorum, adrese dayalı bir işte çalışıyorum fakat bahsettiğiniz adreste yanlışlık var.

Düz Mah. Atatürk Bulvarı 216/1 /PERŞEMBE / ORDU

Perşembe fazlalık, o ilçede değil bu adres. Merkez (Altınordu) olacak. Ve alakam yok ama en kısa sürede bu adrese gidip bakacağım, nedir ne değildir diye.

Memleketimden böyle huur çocuğu çıkmasına da ayrıca üzüldüm. Geçmiş olsun.
  • Inş.yakalanırda parayı yatıranda da suç var her gün binlerce kişi dolandırılır artık yeter kimseye güvenmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun umarım dolandıroco tez zamanda hapsi boylar.

• Teşekkürler herkese inşallah cezasını bulacak
    Adres işini bilmiyorum dekontta yazan neyse onu verdim
    Herkesin para algısı bir değil bırakın 300 tl yi bazısı 3 tl için bile olay yaratır
    Birde gerif güven verici naif konuşan bir tipti

• Hep söylüyorum hırsızın , ugursuzun , teröristin bizden daha rahat yaşadığını. Geçmiş olsun hocam.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.