Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM (forum üzerinden) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
6
Favori
5.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Medijine

Aynı anda iki işlem yapmam ilerde bana sorun çıkarır mı? Mesela; siz suç duyurusunda bulunmuşsunuz ama, aynı anda ihtar da çekmişsiniz bu yüzden yasal işlem yapamıyoruz önce ihtarın sonucunu beklememiz lazım gibi.. Kafadan salladım, bunun gibi örnekler

sıkıntı olmaz hocam. birisi ceza hukuku birisi özel hukuk.
  • bluepaw kullanıcısına yanıt
    est. üstat. tartışma değil anca birşeyler öğrenebiliriz sizden. alıntı yapmış olduğum ycgk kararı ile ilgili yorumunuz nedir? örtüşmüyor mu buradaki olay ile?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herifin konuşmasını bir görsen melek sanarsın, tüm mesajları kayıtlı ama hatta birinde sabrım taştı, ne halt karıştırıyorsun sen'e getirdim konuyu bir mesaj atmış bildiğin üzüldüm kırdım adamı diye..

Dolandırıcıların tek bir ortak noktası vardır. Iyi laf yapar ve kibarlardır

• Kardeşim selam bende vatan' da calısıyorum ama o ısımde hıc kımse calısmamaktadır.
  • GamTeli kullanıcısına yanıt
    Ordu vatan fakat o, listeden baktınız mı?
    imzanız'da parça temin edlir yazıyor sıfır vatan fiyatlarıyla mı? daha uygun mu? konuyla alakasız fakat merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluepaw

quote:

Aynı anda iki işlem yapmam ilerde bana sorun çıkarır mı? Mesela; siz suç duyurusunda bulunmuşsunuz ama, aynı anda ihtar da çekmişsiniz bu yüzden yasal işlem yapamıyoruz önce ihtarın sonucunu beklememiz lazım gibi.. Kafadan salladım, bunun gibi örnekler

sıkıntı olmaz hocam. birisi ceza hukuku birisi özel hukuk.

Eyvallah, Sağol
  • Öğrenmiş olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Bu çocuk mu acaba?

https://www.facebook.com/suyamolotofatanzombi52

Bu profile baktım hatta hepsine baktım ama emin olabileceğim bir bilgi yok,
    sağol uğraşmış bakmışsın
  • Bu işte bak adresleri tutuyor ordu,perşembe. Paylaştığı resimde bir oyunda ki nick'i aynı forum nick'i gibi.

Çocuğun resmini vb bilgisayarına kaydet bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prochnow -- 4 Mart 2015; 20:42:07 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bugün dosyamı hazırlayıp savcılığa gittim,
    orada dilekçe için bir avukata gittim, dilekçeyi hazırlarken biraz sohbet ettik;

Durumun nitelikli dolandırıcılık olduğunu; güven kazanmak için yapılan durumlar olduğunu, insani duyguları suistimal ettiğini vs söyledi, eğer hesap kendi üzerine değil ise organize suç olacağını, şüpheli açısından daha da beter olacağını,
    hali hazırda yakalanırsa benim paramı ödemek zorun da olduğunu ödemezse 1 sene yatarı olduğunu hatta ardından tazminat davası açabileceğimi söyledi.

Şu ana kadar konuştuğum herkes savcı dahil olumlu yaklaştı duruma, umarım yakalanır ş..fsiz de karşıma getirirler,
    aşağıda yazılan dilekçe ve sunduğum delil örneklerinin resimlerini koydum şaşırtıcı derece'de kötü çıktı resimler,
    k. bakmayın Zenfone 6 ile çektim sonuç bu.

Durumlar böyle bundan sonra olayı nasıl takip edeceğimi bilmiyorum, gerekirse avukat tutucam, sırf bu it yakalansın diye
    Savcılıkta, konuyla ilgili bir problem olur tekrar dinlenmek istersem telefon ile, diğer türlü durumlarda adresime tebliğ gönderileceğini söylediler.

DOLANDIRILDIM (forum üzerinden) DOLANDIRILDIM (forum üzerinden) DOLANDIRILDIM (forum üzerinden)

• quote:

Bu işte bak adresleri tutuyor ordu,perşembe. Paylaştığı resimde bir oyunda ki nick'i aynı forum nick'i gibi.

Çocuğun resmini vb bilgisayarına kaydet bu arada

Resmi kaydettim'de tekrar baktım göremedim, nerde yazıyor nick'i?
  • Hocam ben size özelden mesaj attım fakat o fotoğraf belki doğru olmayabilir veya olabilir ama pek önemli değil siz arkadaş listesinden ailesinden biriyle iletişime geçmeye çalışın
  • Arkadaş listesinden bi elemana mesaj attım. Facebook profili verdiğiniz çocuğun soyismi Çalışkan Çalış değil imiş.
  • IgorStravinsky kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar özür dilerim ben çalışkan diye okudum öyle arattım.
  • quote:

Yok usta ben tanımam etmem rasgele sordum birisine Çalış mı Çalışkan mı diye
  • quote:

cevap yazdım, dekontta uğurcan çalış yazıyor, ne özürü uğraşmışsın o kadar teşekkürler
  • Benim kanaatimce kişi hapis cezası alacaktır. Cunku bu hirsizligi yapan kisinin elbet sicilide vardir iyi kotu.Paranizida fazlasıyla alacaksiniz eminim.

• dekont elınde olması ıyı sıcak parayı gorunce kendı duzeyınde kandırayım demısdır ..bence o hesap numarası bıle ona aıt felan değildir bunu göze alamaz..

ama savcılığı suç duyurusunda bulunman iyi fikir olcak tabi karşı tarafdakı arkadaş uyanık felan değilse çabuk yakalanır..
    + telefon onun adına değilse
    + hesap numarası onun adına değilse
    işin bıraz zor.. 1500 tl gıbı bı fıyatda direk eft ıle gonderılmez

adam bulunur ifadesi alınırsa mahkeme olur mahkeme senin paranla ilgilenmez ortadaki suçla ilgilenecekdir. yargılanacakdır.. tabiki alacaklı icra açarsan adamın üzerine mal mülk varsa halolcak bir şekilde şimdiden sölim en az 1 2 sene de sonuçlanır burası türkiye çünkü
  • gastauskas87 kullanıcısına yanıt
    Eğer bu hesap şüpheliye ait değilse; Parayı o hesap numarasıyla biri ya çekti ya çekecek o kişi kim?, Neden bu arkadaşın hesabını kullanmasına izin verdi? Bunlar örgüt mü?

Savcılığa bugün suç duyurusunda bulundum bitti o iş,
    Yine aynı şekilde tel onun değilse;
    kimin ve neden bu şahısa kullandırıyor?
    Kullandırmasının altında bir menfaatimi var? Bunlar ortak mı?

Bunlar aklıma gelenler polis bunları atlamaz herhalde,
    Mahkeme suçla ilgilensin zaten para sonraki iş, ama kıstırırsamda bırakmam tabi.

Uzun sürer doğrudur, ama yakalanırsa,
    ben ağzının ortasına s..çmak için elimden geleni yapıcam.
    Geçen sene motorum çalındı (2008 Yamaha R1)
    Onun için bile bu kadar ugraşmadım.
    Bu başka ama, bu it çocuğum hasta dedi bir bahane olarak, ben çocuğu için üzüldüm, tabi varsa..
    Bunun yanında hayatı boyunca sicili bozuk dolandırıcı damgasıyla gezicek, bundan sonra iş hukuka adalete kaldı yapıcak birşey yok, varsa da ben bu kadar biliyorum, fikri olan varsa esirgemesin soylesin.
    Gerçi sağolsun bazı arkadaşlar öm la fikirlerini söylüyorlar, beklicem görücem sonucu, hayırlısı..

1500tl gönderme konusunda saflığıma geldi, karşıdaki de bu forumda boyle bilmem kaç tane alisverisim var, herkes bu yolla alıyor vs diyince tamam dedim.

Sizler nasıl yapıyorsunuz alışverişi forum üzerinden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.