|
Bildirim
|
dua etki işin içinde başkaları da olsun kı çete kurmakdan örgüt kurmakdan yargılansınlar o zaman işin içine mit bile giriyor ..devletin en cok önem gösderdiği tipdir bu cete örgut
başıma 2013 2014 yılında 2 kez geldi ve gene de anladım ki türkiyede adaletle değil şiddetle çözülür.. 1. olay eski bir leptopum vardı hasarlı tüm hasarlarını soyleyerek ınternete 250 ye koydum aynı ilde oturan bir arkadaş kurcalayıp alcagını söledı şahıs harbiden guvenılırdı.. kımlıgımı bırakım yanınıza urunu ıncelım sonra tabletle takas yapalım dedı kbl eddım. meger tamırcıye gönderıp acdırmıs o esnada ram yanmıs pc acılmıo. duurumu anlattı ben karısmam dedım aynı sekılde ısdıom dedım masrafının cok oldugunu halledcegını soledı o esnada uyanıklık yapıp ne işle mesgul oldugunu felan sordum .. neyse 1 ay gecdı telefonu kapandı sahıbınden com da engellemıs vs vs ..baglı bulundugu karakola gıttım resmen beni geri gönderdıler baglı bulundugum karakola gıttım onlarda aynısını yapınca ıkı karakolada söledım kendı yontemımle yaptıgım zaman sorumlulugu size atcam dedım cıkdım .. facebook vs yerlerde bu adamın hanımını buldum hanımı sureklı durum paylasdıgından işime yarıoyordu bahseddıgı kurye işini araştırıp mekanı buldum .. işden çıkmıs abısnın numarasını verdı abısını aradım kardesıne borcluyum dedım yenı numarasıını yolladı .. bu sefer sahsı aradım abıne borcum var ulasamıom sız nerdesınız sıze vermemı ısdedı dedım anında gazıemır optımumda oldugunu soledı ..cok buyuk luks alıs verıs merkezı .. yanıma 2 balici aldım para da verdim .. bunları alıp gıttık ben montumun koluna plastık hortum koydum .. belkı ıkı saat dolasdık tam umudumu kesdım karısını gordum cocugu ıle hemen ızledık ve sonuc karsıma wc den bırı cıktı .. benle arkadas kolundan dırek tuttugumuz gıbı wc ye kamera da yok hortumu cıkardıgım gıbı en az 10 tane koluna bacagına suratına gecırdım kımse cıtını cıkaramadı .abısı 2 gun sonra benı aradı durumu anllattım sıra sana gelcek dedım paramı yolladı .. 2. olay ise ben ızmırdeyım şahıslar denızli general mobıle 400 tl dıye sahıbınden com a koymuşlar .. ben de atladım tabi verilen ilandakı tel numarayı aradım ödemeyı nasıl yapcagımı soledım baska bır tel benı arayp yonlendırdı .. para yolladım tel yok .. hemen netden goruntu aldım teelle yaptıgım smslerı cıkardım para makbuzunu da ve durumu anlatan bı yazı yazdım denızlı merkez karakoluna yolladım .. bu iş bizim degıl baglı bulundugun menemene gıt dedıler oraya gıttım asarlık karakoluna gıt dedıler , oraya gıttım oda oyaladı bu işler zor bunları bulmak ımkansız vs vs aynı zamanda başka numaradan arayıp halen tel satısı yapıp yapmadıklarını merak eddım .. denızlıde oturdugumu dukkana nasıl gelcegımı soledım adres bıle verdıler ve gerçekden de dükkanda satış yapıolardı dolandırılmakda bana kalmıştı.. karakollardan ses çıkmayınca bimer' e yazdım yapılacak şiiddet gösderısınde 3 karakol sorumludur dıye .. hapisden yenı çıkan biladere durumu anllatttım elımızde adreesın oldugunu soledım .. kalkdık 5 kişi gittik denızlı yakınımızda oldugundan çok surmedi .. herkez aynı numarayı arayıp telefon sıparısı verıyordu 4 tane alcagımızı dukkanı kapatmamanızı ısdıyoz dedık yuttular ve olay orda başlıo denızlıyı bılmedıgımızden adamlar harbıden yardım edıp dukkanı bulmamamızı sagladılar abım onden gırıp telefona bakdı ama generalın bıttıgını soledı bende o esnada ılk adamı aradım çakdırmadan ve adam dırek telefonda halen bıkmadın mı aramakdan dedı abımın kulagına ısde bu dedım .. o anda camlar sopalar butun telefonlar havalarda ucustu 4 telefon aldım tanesını 100 tl den dusunerek .. ne bır polıs gelebıldı ne bıse aynı anda cıkısımızı yaptık ordan ve ben paramın 4 katını aldım ..kımı okuyunca hayal meyal dıyecek ama 2013 un aralık ayına aıt denızlının yerel gazetelerınde bıle bu olay anlatıldı araştırıp bakın |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|