Şimdi Ara

Dolandırıldım nasıl bir yol izleyebilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Forumdan arkadaş diye tanıdığım arkadaşa hesabı verdim klasik senaryo çaldı gitti tabii.Şimdi konuşmalar vs her şey elimde.Bu elemanı forumdan bannlatamıyor muyuz ? Onu geçtim diğer clash of clans sitelerinde ip-host bilgilerini veriyorlar çalınma durumunda.Burada verilemiyor mu acaba ? Onu geçtim ben bu elemanı nereye şikayet edeceğim ?

• Hiçbir bilgim yok uplamak amacıyla yorum yazıyorum. Geçmiş olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun mail kurtarma veya gızlılıksorusu ile maili geri alıp kurtarabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim dostlar.Destekten dönüş yaptılar ancak ne çıkar bilmiyorum.En son hangi saatte girdiniz en son hangi tecrübe puanındaydınız gibi sorular var.Ayın kaçında oluşturdunuz diye de bir soru var tam olarak hiçbirini bilmiyorum doğrusu.
  • Savcılığa suç duyurusunda bulunucaksın siber suç diye sanırım. Tam bilmiyorum ama araştır bu konuyu. Forumdan ip adresini iste dolandırıcının bu ip adresini dilekçede belirt izlenilmesini talep et. Polisle konuşabilirsin ne yapıcagını. Seni bilgilendiricektir.
  • Forum yönetimi anca mahkeme kararı sonucunda ilgili makamlara kullanıcının bilgilerini veriyor. Ama muhtemelen gerekli kanıtları sunarsanız belki sizede verebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 13 Haziran 2015; 21:59:58 >
  • Bilmiyorum ki böyle konudan polise gidilir mi ? Adamları da böyle basit nedenle uğraştırmak biraz garip.Kaldı ki uğraşırlar mı o da meçhul gardaş çaldırmayaydın tarzı bir cevap verebilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun kardeşim. İpin ucunu bırakma ibret olsun aleme
  • Ipin ucunu birakma hapise girmez ama para cezasi alir koy kurnazi kimi dolandiriyomus gorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    Hocam yazışma var elimde hatta paylaşmıştım.Yönetimden kim var kime yazacağım ip için bilemiyorum ki ? Direkt polise gitsem gerçekten ilgilenmezler yani az çok tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakülteninReyizi

Hocam yazışma var elimde hatta paylaşmıştım.Yönetimden kim var kime yazacağım ip için bilemiyorum ki ? Direkt polise gitsem gerçekten ilgilenmezler yani az çok tahmin ediyorum.

Aynen direkt gitsen ilgilenmezler, konudısına falan konu ac yardım ederler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supercellden de mesaj geldi maalesef doğrulayamamışlar.Yahu o sorular ne allah aşkına ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.