Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM - SAHİBİNDEN.COM - iPHONE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
4
Favori
84.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tip dolandırıcıların Allah belasını versin.. Milletin birikimini heba ediyor o.çları..

ilk sayfada bir arkadaş bu tezgahlar daha çok urfa antep civarında oluyor demiş çok üzüldüm,urfalıyım, şuraya 1 çuval altın koysunlar elimi vurursam şerefsiz olayım!Bu tür pis herifler her memlekette var lokasyonla ilgisi yok.

insana ahiretlikte lazım .. böyle düşünürseniz en azından teselli ödülü olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa32

bende dolandırıldım arkadaşlar. sahibinden.com üzerinden ilk alışverişimdi 380 tl ye get ile 5800 aldım antepten uğur polat- cumali02 diye bi şerefs.zden. bir şekilde adamı ikna ediyo bu dolandırıcılar. get ile ödemeyi yaptım aynı gün kargoya verdi ürünü ptt ile. ben online takip ediyorum nevşehire geldi ürün. sonra bir baktım adres yetersiz ürün geri gönderilmiş. neyse dedim bi yanlışlık vardır dedim satıcı p.ç uğurla görüştük ertesi gün tekrar kargola dedim tamam dedi ama bundan dolayı onay gecikecek dedi. acilde paraya ihtiyacım var ben takrar kargoya vereyim barkod numarasını vereyim sende onayla dedi. tamam dedik güvendik adama büyük hata yaptık onay vermekle. neyse kargo takipte tekrar nevşehire geldi bir baktım tekrar adres yetersiz geri dönüyor . ptt müdürlüğünü aradım adres tamamen farklıymış kayseriden geri döndürdüm zarzor kargoyu. dolandırıldığımı anladım bari adamın yolladığı şeyi mahkemede delil olarak sunarız diye açtık baktık. 620 gram kuruyemiş çıktı içinden. aynı gün sahibinden.com üzerinden iletişim kurduğu 3 kişiyi daha dolandırmış bu kişi. Allah burnunuzdan getire kan emici dolandırıcılar. en iyisi gittigidiyor 10 bin tl üzerinde alışveriş yaptım daha hiçbir sorun çıkmamıştı. sahibinden.com üzerinden ilk alışverişte faka bastık.
    dikkatli olun arkadaşlar sakın güvenmeyin karşıya ürünü almadan hiçbir şekilde ödeme yapmayın güven falan duymayın. tercih etmeyin sahibindeni

Sitenin hiçbir suçu yok. Hata sende. Madem güveneceksin neden GET ile alıyorsun? Güvenmeyeceksin. O da sana güvenmesin. Çünkü hem alıcı hem de satıcı konumunda olup dolandırıcılık yapanlar var. Neyse geçmiş olsun. Bari kuruyemişler taze miydi? Çaylan iyi gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: N.forest

bende dolandırıldım 65 TL. sahibinden.com üzerinden. 10 gün önce ps3 oyunu için anlaştık parayı gönderdim. sonra 5 gün boyunca kargonu göndericem dedi gönderdim dedi. sonra elimde oyun kalmamış parayı iade edeyim dedi. onun için de oyaladı 5 gündür. yarın savcılığa başvuruyorum. parayı belki alamam ama uğraştırayım o dolandırıcıyı yeter. mete öncel takma adlı.. benim hatam get olarak yapmamam. neyse bilişim suçları artık ne varsa her yere başvurucam. bırakmıcam bu işin peşini.

Kendi hatan için kurumları meşgul etme. Uzaktaki tanımadığın birine para gönderirsen o da seni dolandırır. büyük siteler kurmuş sistemi aracılık yapıyor daha ne istiyorsun? Sen meblağ küçük diye güvenmişsin ama savcılığa gitmene gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pepsis
    ... sahibinden.com dolandırıcı kaynıyor

Korktum şimdi, siteye kaydolacaktım vazgeçtiminternet üzerindn güvenli alışveriş başka nasıl yapılırki, GET haricinde?
  • Ben ancak aileme kankama söylerim TC no mu
  • arkadaşa geçmiş olsun ama elden verilecekse ben peşin çalışırım tabi ne gerek var 3 gün beklemeye. o kişi demekkki bunun hesabını yapmış sonradan soylemiş aynı yerde olduğunu..arkadşa bi tavsiye bak ne güzel internet cafede oturmuşlar heryer camera oraya git .görüntüleri çıkar ver polise. benim başıma dolandırma gelmedi sadece kredi kartım dan gittigidiyo üzerinden alışveriş yapıldı son anda farketmiştim karışık yani kısaca gittigd msj attım beni hemen arayın diye inanırmısınız 5 dk sonra aradılar sonra para get de duruyomuş onu durdurup iptal ettiler bankadanda kart iptal edildi o site parayı 1 günde iade etti bana geri ama sağolsun gaant bankası 5 ayda taksit taksit yatırdı fakat 1 ay uğraştım . o itle de 2 sene uğraştım. mahkemelerde kendim süründüm . sanki ben suçluyum hakim de sen istemişsin ürünleri diye beni suçluyo nasıl oluyosa başka memlekette olan bi şahısla aynı anda..:) polis bana telefon açıyo kardeş bu adamın yerini biliyomusun diye:)) zaten bilsem kesecem ya dedim dayanamadım artık. türkiyedeki beyinlerin çalışma hızı işte ortada . sahibinden sitesi güzel fakat gittigidiyo kadar değil. evet get ilanda açıklık var çözülmesi gerekiyo.

• bir üst mesajlara baktımda sahibinden i kötülemişler sanırım ben en çok sahibinden.com u kullanıyorum dolandırılan iphonecu arkadaş get ilandan vermiş ama kargoya vermeden elden vermiş iphoneyi zaten getin amacı kargodan geçiyor arkadaş yanlış yapmış yani
    bir yanlışım varsa alıntı yaparak cevaplayın
  • Dslr fotoğraf makinemi GET ilanıyla 12 Taksite satmak istiyorum bu durumda dolandırılmamak için yapmam gerekenler nelerdir?
  • getle satacaksan zaten senin dolandırılmak gibi bir durumun olmaz ilanı koyarsın getle alıcı ödemeyi yapar sen kargolarsın oda aldığında onay verir para hesabına komisyon kesilerek geçer yanlız alıcı art niyetli ise faklı bir ürün elime geçti felan der sıkıntı olabilir onun içinde kargo görevlilerinin yanında açması gerektiğini aksi bir durum varsa zabıt tutulması gerektiğini yazarsın
  • Elden alışveriş site kurallarına aykırı, herhangi bir hak talep edemezsiniz.
  • ARKADAŞLAR MERHABA

Bu konuyu başlatan kişiyim. myldrm2 kullanıcıma ait şifreme ulaşamadığımdan myldrm3 kullanıcısını açtım. Gelelim meseleye

Aralık 2008 de başlattığım bu konuda Nisan 2013 te bir gelişme oldu. Çok şaşırdığımı söylemeliyim. Ben umudu kesmiştim ve artık aklımın ucuna gelmiyordu dolandırıldığım.

Sahibinden.com yetkilisi beni aradı ve bekleyen ödememin 24 saat içinde hesabıma aktarılacağını iletti. Çok şaşırdığımı kendisine de ilettim. Ve telefonu kapadık. 1 saat sonra hesabımı kontrol ettim ve beklediğim ödeme gelmişti.

Ne oldu, nasıl oldu bilmiyorum ama sahibinden.com 5 yıl sonra paramı hesabıma yatırdı.

Bilgilerinize
  • Tevbe etmiş demekki seni dolandıran sende hakkını helal et ahirete kalmasın
  • :) Eyvallah
  • bundan 3-4 sene önce burda benimde başıma böyle bişey gelmişti 60 tl karşılında izmirli bir arkadaşımızdan harddisk almıştım hdd kargo ile yolladı ben parasını yollamıştım önce taktım bilgisayara baktım bozuk hdd kafaya vuruyor arkadaşa durumu anlattım kabul etmedi ben yollarken sağlamdı yemin şart şurt üzerine yatttı burda konu açtım hakkında nafile kabullenmedi durumu bende durumu Allah c..c havale ettim yapacak başka bişey yok hakkımıda helal etmedim tabiki

Bundan yakşaşık 6-7 ay önce msn den bana biri mesaj yollamış abi kusura bakma hakkını helal et ben 4 sene önce sana bozuk hdd yollamıştım parasını yatırmak istiyorum sana bana hesap numaranı verirmisin diye .şaşırdım bende ne olduda bunca seneden sonra aklı başına geldide bu şekilde mesaj attı bende kendisine mesaj attım sana ne olduda böyle hellalık istiyorsun paramı geri vermek istiyorsun dedim

bana mesaj atmış ben adıyaman menzile gittim yazmış seyda hz.den tevbe aldım ve yolum durumum demişti tevbe ettim Allah c.c yazmış bende sevindim tabiki olaya yazdım ona ben hakkımı sana helal ediyorum diye 60 tl de istemiyorum yazdım

senin durumunda böyle beşey olabilir diye yazmıştım insanlık hali cahillikte böyle şeyler yapabiliyor gençlerimiz yeterki yaptığının yanlış olduğunu görsün tevbe etsin yönünü mevlaya yöneltsin helallık alsın

• Okurken kendimi çok kötü hissettim... bu nasıl bi madur bırakmadır ya...

Şu ana kadar bir defa sahininden.com'dan bişey satın aldım çok şükür başıma bişey gelmedi... burdan gördüğüm kadarıyla şunu anladım. Sahibinden.com beş para etmez.!

Gittigidiyor ve Sanalpazar üzerinden yüzlerce alışveriş gerçekleştirdım, hiçbir sorun yaşamadım çok şükür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shéwky -- 30 Temmuz 2013; 23:27:05 >
  • Arkadaslar sormak istediğim bir soru var.

Get ile ilan açtık kargoladık , karşı taraf bunun içinden başka bişey çıktı deyip bana gönderdiğim üründen farklı bişey iade edip parayı geri alabilirmi .

CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM .
  • olaya bak arkadaş , az önce konuda şeyi teklif etti bana adam , kovdum .

Herife bak ödemeyi yapayım elden alayım diyor kovdum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: myldrm3

ARKADAŞLAR MERHABA

Bu konuyu başlatan kişiyim. myldrm2 kullanıcıma ait şifreme ulaşamadığımdan myldrm3 kullanıcısını açtım. Gelelim meseleye

Aralık 2008 de başlattığım bu konuda Nisan 2013 te bir gelişme oldu. Çok şaşırdığımı söylemeliyim. Ben umudu kesmiştim ve artık aklımın ucuna gelmiyordu dolandırıldığım.

Sahibinden.com yetkilisi beni aradı ve bekleyen ödememin 24 saat içinde hesabıma aktarılacağını iletti. Çok şaşırdığımı kendisine de ilettim. Ve telefonu kapadık. 1 saat sonra hesabımı kontrol ettim ve beklediğim ödeme gelmişti.

Ne oldu, nasıl oldu bilmiyorum ama sahibinden.com 5 yıl sonra paramı hesabıma yatırdı.

Bilgilerinize

Hakkaten ilginç sahibindende de hata var bence ödeme gectiyse zaten para hesapta senin ne işin kargo NO vs. Ne bilim sevindim yinede ilginç olaylar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Arkadaslar sormak istediğim bir soru var.

Get ile ilan açtık kargoladık , karşı taraf bunun içinden başka bişey çıktı deyip bana gönderdiğim üründen farklı bişey iade edip parayı geri alabilirmi .

CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM .

ben artık satmıyorum bu sitelerden birşey. çok dolandırıldım.
    parasını her türlü siteden geri alır.

kargo tutanağı hem gönderirken, hem de iade edilen paket için bile tuttursanız her türlü site parayı ne kadar uğraşırsanız uğraşın en fazla 10 günün sonunda alıcıya verir.

Dolandıracağınız adam varsa siz de dolandırın yani.
    sahibinden.com gittigidiyor, sanalpazar'da satıcı dolandırmak çok kolaydır.

alırsın,
    boş saçma paket iade edersin, para da sende kalır ürün de.

• Ya ben güven konusunda problem yaşamayacağımı bildiğim bir satıcıyla alışveriş gerçekleştireceğim. Sizin yaptığınızı yapacağım. Yani taksitleyeceğim ürünü siteden bonus da alacağım ama satıcı kişiden ürünü elden teslim alacağım. Hatta satıcıya Get'i ben önerdim. Vakit ayırırsam yapacağım dedi. Bu kargo takip olayını nasıl çözebiliriz? Kargo firmasını diğer seçersek olur mu? Bizim işlem Gittigidiyor'da olacak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.