Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM - SAHİBİNDEN.COM - iPHONE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
84.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 28 kasım 2008 tarihinde başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Elimde iPhone 3g 8gb garantili faturalı vardı ve bunu satmak için hem ikinci el bölümüne hemde sahibinden.com 'a ilan verdim. İlk verdiğim ilan GET sistemi olmayan yani telefon numaranızında ilanda yer alabildiği ilanlardandı. Bir kişi cep telefonumdan bana ulaştı ve ürünü kredi kartıyla taksitli olarak almak istediğini ,bu sebeple GET ( güvenli e ticaret ) ilanı açmamı rica etti. bende 1000 liraya satacağım ürüne 1070 liralık ilan açtım. Sonra BU KİŞİ SİTEYE ÖDEMEYİ YAPTI. benim sayfamda alıcının ödeme yaptığı görülüyordu . Sizde biliyorsunuz ödeme yapıldığı anda hemen ürün kargolanamıyor.Site ödeme için teyit alıyor. Ve alıcıya ulaşıp ödemeyi kabul ediyormusunuz diye soruyor. SİTE bu işemi yapıp bana ürünü kargolayabilirsiniz mesajını geçti. Bu aşamada alıcı kişi beni arayıp , "ÖDEMENİZİ YAPTIM, BENDE BURSADAYIM.ÜRÜNÜ ELDEN ALIP YANINIZDA SİTEYE ÜRÜNÜ ALDIĞIMA DAİR ONAY VERECEĞİM, HEM KARGO PARASI DA ÖDEMEMİŞ OLURUM." dedi. Ben bunda bir problem göremedim , nasıl olsa siteye onay verdikten sonra para hesabıma yatacaktı. ben kargo bilgileri girilmesi gereken kısma , sıradan rakamlar ve harfler yazdım. ( Bu ,tamamen benim hatam.Bunu kabul ediyorum ). Sonra, Kargo bilgileri girildiği için ekran, "Alıcıdan onay vermesi bekleniyor" ekranına dönüştü. Bu işlemler bittikten sonra alıcı ile belirlediğimiz yerde buluştuk ve bir internet cafeye girdik. alıcı ürünü inceledi bir güzel. Tertemiz sıfır gibi cihazı aldı ve siteye onayı , gözlerimin önünde verdi. Sonra aldı iphone u ve gitti. Brnim içim rahattı çünkü siteye onay verildi. Bu aşama da siteye sadece parayı hesabıma aktarmak düşer diye düşündüm. 2 GÜN SONRA , site yetkilisi beni aradı. Ürünün kargo takibini yapamadığını söyledi. Bende ürünü elden teslim edip siteden birlikte onay verdiğimizi kendisine bildirdim. Yetkili de bana " bu kurallara aykırı .bu aşama da alıcıya ulaşıp kargoyu aldığına dair teyit almam gerekiyor" dedi. Ben de tabi ulaşın ve teyidinizi alın dedim. Tabi telefonu kapattıktan sonra beni endişe kapladı. Ya alıcı yalan soylerse diye. Nitekim olaylar şöyle devam etti. SİTE ALICIYA ULAŞAMADI. SİTEDE KAYITLI TELEFON NUMARASI İLE BENİ ARADIĞI TELEFON NUMARASI FARKLI OLDUĞU İÇİN SİTE BENİ ARAYIP BENDEKİ NUMARAYI DA İSTEDİ.FAKAT HİÇ BİR ŞEKİLDE ALICIYA ULAŞAMADI. SİTE BENİM MAĞDUR OLABİLECEĞİMİ BANA BİLDİRDİ. FAKAT SİTENİN BU AŞAMADA YAPMASI GEREKEN "ONAY VERİLDİĞİ İÇİN" PARAMI HESABIMA YATIRMAK OLMALIYDI. Bu sırada bende alıcıyı sürekli arıyordum ve telefonlarıma cevap vermiyordu. Çok kere aradıktan sonra da telefonunu kapatıyordu. SİTEYE ONAY VERİLMİŞTİ VE OLAY BENDEN ÇIKMIŞTI DİYE DÜŞÜNÜYORDUM. SİTE KENDİNİ HAKLI ÇIKARMAK İÇİN SÜREKLİ KARGOYU BAHANE ETTİ. DAHA SONRA SİTE ALICIYA ULAŞAMADIĞI İÇİN BANKAYLA İRTİBATA GEÇTİ VE KREDİ KARTI SAHİBİNİN BÖYLE BİR ÖDEME YAPTIĞINI KABUL ETMEDİĞİNİ SÖYLEDİ. anlayamadığım nokta şu . SİTE BU GÜVENLİĞİ SAĞLAYAMIYORSA NEDEN GET ( GÜVENLİ E-TİCARET ) İŞİNE GİRİŞİYOR. DOLAYISIYLA SİTE PARAYI KREDİ KARTINA GERİ YÜKLEYECEĞİNİ VE BENİM HİÇ BİR HAK TALEP EDEMEYECEĞİMİ BANA SÖYLEDİ. SİTE KREDİ KARTI GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYAMADIĞI İÇİN BUNUN CEZASINI BANA KESTİ VE ARADAN SIYRILDI ŞİMDİLİK ( BENİM KARGOYU ELDEN TESLİM ETMEMİ DE KENDİSİNE KOZ OLARAK KULLANDI ). PEKİ ŞÖYLE OLSAYDI. BEN ÜRÜNÜ GERÇEKTEN KARGOYA VERSEYDİM. ALICI ÜRÜNÜ ALSAYDI VE TEKRARDAN KREDİ KARTIYLA İLGİLİ PROBLEM YAŞASAYDIK. YİNE BU İŞ BÖYLEMİ SONLANACAKTI. GÜVENLİ E TİCARET SİSTEMİ BUMUYMUŞ. " DOLANDIRICININ VE SİTENİN HİÇ Mİ SUÇU YOK "

BUNLARI ANLATMAMIN SEBEBİ SİZLERİN DAHA DİKKATLİ OLMASI İÇİNDİR.

DOLANDIRICI BENDEN SONRA BİR KİŞİYİ DAHA BU ŞEKİLDE DOLANDIRMIŞTIR. SİTE KENDİNİ SORUMLU OLARAK GÖRMEMEKTEDİR.

DOLANDIRICININ KULLANICI ADI : huseyinguzel14
    FAKAT ADI BU DEGİL.
    SİTEDE KAYITLI ADI İBRAHİM DOĞRU.
    BANA ULAŞTIĞI TELEFON NUMARASI 05392859552
    FAKAT BU HAT ÇİĞDEM AŞIK ADINDA BİR KİŞİYE AİT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYLDRM2 -- 19 Aralık 2008; 0:14:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zekanın Yanıtı

SAHİBİNDEN.COM'da Dolandırıcılığa Kurban Gitmeyin: Param Güvende Sistemini Anlayın

Param Güvende Sisteminin Amacı

Sahibinden.com'daki "Param Güvende" sistemi, alıcıların ve satıcıların dolandırıcılıktan korunmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu sistem, alıcının ödemeyi yapmasını sağlar ve ürün alıcıya ulaştığında satıcıya aktarılır.

Param Güvende ile Telefon Almak

Sahibinden.com'dan "Param Güvende" sistemiyle telefon almak şu adımları içerir:

• Satıcıyla fiyat ve teslimat koşulları konusunda anlaşın.
    • "Param Güvende" düğmesine tıklayın ve ödemeyi yapın.
    • Ürün size ulaştığında, "Ürünü Aldım" düğmesine tıklayın.
    • Satıcı ürünü gönderdikten sonra, "Ürünü Gönderdim" düğmesine tıklayacaktır.
    • Sahibinden.com, ürünü teslim aldıktan sonraki 3 iş günü içinde ödemeyi satıcıya aktaracaktır.

Param Güvende ile Telefon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Satıcıyla yüz yüze buluşmayı veya ürünü teslim almadan önce görmeyi tercih edin.
    • Ödemeyi sadece "Param Güvende" sistemi üzerinden yapın.
    • Asla satıcıya önceden ödeme yapmayın.
    • Satıcının yorumlarını ve derecelendirmelerini kontrol edin.
    • Bir sorunla karşılaşırsanız, derhal Sahibinden.com müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Param Güvende ile Telefon Alırken Dolandırılmaktan Korunma

• Yukarıda belirtilen adımları izleyerek ve dikkatli davranarak dolandırıcılıktan korunabilirsiniz.
    • Sahibinden.com'un güvenli platformunu kullanarak dolandırıcılık riskini azaltabilirsiniz.
    • Şüpheli bir şey fark ederseniz veya dolandırıcılığa uğradığınızı düşünüyorsanız, derhal Sahibinden.com'a bildirin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam hata sizde şuan.Siz ilanı verdiğiniz sitenin müşteri hizmetleriyle,telefonla görüşüp durumu bildirecektiniz hemen oradayken.Sonra bankanızdan hesabınıza yatan para varmı-yokmu diyede kontrol edeceksiniz.Yaptığınız 1-2 hata size pahalıya patladı anlaşılan.
  • paylaştıgın için teşekkürler. Herkesin başına gelebilir, cok dikkatli olmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanunal01

Hocam hata sizde şuan.Siz ilanı verdiğiniz sitenin müşteri hizmetleriyle,telefonla görüşüp durumu bildirecektiniz hemen oradayken.Sonra bankanızdan hesabınıza yatan para varmı-yokmu diyede kontrol edeceksiniz.Yaptığınız 1-2 hata size pahalıya patladı anlaşılan.
    ermanunal01 arkadaşım ,yalnız para zaten benim hesabıma geçmiyor direkt olarak site havuz hesabına alınıyor.Orada problem yok.Alıcı kişi başkasının kredi kartı ile ödeme yapmış ve siteye parayı yatırmış. Site de bana "ödemeniz alındı, ürünü kargolayabilirsiniz" diye mesaj geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYLDRM2 -- 6 Aralık 2008; 9:45:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MYLDRM2

ermanunal01 arkadaşım ,yalnız para zaten benim hesabıma geçmiyor direkt olarak site havuz hesabına alınıyor.Orada problem yok.Alıcı kişi başkasının kredi kartı ile ödeme yapmış ve siteye parayı yatırmış. Site de bana "ödemeniz alındı, ürünü kargolayabilirsiniz" diye mesaj geçti.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun

açıklamanızda bir bilgi eksik ; ödeme yapılan kredi kartı kime ait ? ( olur a kişinin gerçek ismi budur , herkes tanır , ya da aramızdan biridir onun vasıtası ile ulaşırsınız )

iyi bayramlar

• quote:

Hocam hata sizde şuan.Siz ilanı verdiğiniz sitenin müşteri hizmetleriyle,telefonla görüşüp durumu bildirecektiniz hemen oradayken.Sonra bankanızdan hesabınıza yatan para varmı-yokmu diyede kontrol edeceksiniz.Yaptığınız 1-2 hata size pahalıya patladı anlaşılan.
    buna benzer bır olayla forumdan bı arkadasımız da karsılastı

ancak onlar olayı cozdu cunkı alıcı kotu nıyetlı degılde

sıte bu durumlara goz yummuyor yanı elden alısverıse

zıra calıntı kredı kartları ıle bu tur alısverısler yapılıyor ve paralar somuruluyor

hele sen bıde dogru kargo bılgılerı vermedıgın ıcın suphelerı uzerıne cekmıssın

bunun ustune alıcı da ıyı nıyetlı olmadıgı ıcın madur duruma dusmussun

ıkı ıhtımal soz konusu ya alıcı elden alısverıslerde bu tur sorunların yasanacagını bılıyordu ve ondan bu yola basvurdu

yada ılk basta nıyetı bu degıldı sonradan sorun cıkınca hazır bedevadan telefon sahıbı olabılecegını anladı ve kıvırdı odeme konusunda

mumkun olursa sen alıcıya bır turlu ulasmaya calıs baska turlu cozulecegını sanmıyorum

gecmıs olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: torax

geçmiş olsun

açıklamanızda bir bilgi eksik ; ödeme yapılan kredi kartı kime ait ? ( olur a kişinin gerçek ismi budur , herkes tanır , ya da aramızdan biridir onun vasıtası ile ulaşırsınız )

iyi bayramlar

Alıntıları Göster
    Siteyi arayıp o bilgiyi benimle paylaşmalarını isteyeceğim .Fakat bu bilgiyi verirlermi ondan emin değilim. Durumu buraya bildiririm. Teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: torax

geçmiş olsun

iyi bayramlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

geçmiş olsun
    bilgilerin bizede faydalı oldu
    bundan sonraki alışverişlerde daha dikkatli olmak gerecek teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTKN -- 6 Aralık 2008; 10:01:09 >
  • quote:

Siteyi arayıp o bilgiyi benimle paylaşmalarını isteyeceğim .Fakat bu bilgiyi verirlermi ondan emin değilim. Durumu buraya bildiririm. Teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: torax

geçmiş olsun

iyi bayramlar

Alıntıları Göster
    Bu arada google da HÜSEYİN GÜZEL ismini arattım ve bu kişinin şu mesajı yolladığını gördüm

TC.KİMİLK NO.13628910842 NOLU NÜZUS CÜZDANIMI KAYBETTİM HÜKÜMSÜZDÜR

kayıp kimlik ilanı

sonra bu tc kimlik numarasından ssk nin sayfasından sorgulama yaptım ve 1072723 işyeri numarasına kayıtlı olduğunu gördüm.sanırım orada çalışıyor. bu işyeri İSTANBUL / BEYOĞLU NA KAYITLI GÖRÜNÜYOR.

• quote:

Bu arada google da HÜSEYİN GÜZEL ismini arattım ve bu kişinin şu mesajı yolladığını gördüm

TC.KİMİLK NO.13628910842 NOLU NÜZUS CÜZDANIMI KAYBETTİM HÜKÜMSÜZDÜR

kayıp kimlik ilanı

sonra bu tc kimlik numarasından ssk nin sayfasından sorgulama yaptım ve 1072723 işyeri numarasına kayıtlı olduğunu gördüm.sanırım orada çalışıyor. bu işyeri İSTANBUL / BEYOĞLU NA KAYITLI GÖRÜNÜYOR.

Alıntıları Göster
    BİRDE TELEFONUN İMEİ NUMARASINI ÇALINTI OLARAK KAYIT ETTİRDİM. İMEİ SORGU EKRANINDA ÇALINTI OLARAK GÖRÜLMEKTEDİR.

• quote:

BİRDE TELEFONUN İMEİ NUMARASINI ÇALINTI OLARAK KAYIT ETTİRDİM. İMEİ SORGU EKRANINDA ÇALINTI OLARAK GÖRÜLMEKTEDİR.

Alıntıları Göster
    kardeş geçmiş olsun anladığım kadarıyla alıcı kişi bu olayı organize, bilinçli, ve profosyenel bir şekilde yapıp dolandırmış seni. sen siteye büyük açık vermişsin ve site bunu kullanarak seni haksız çıkartmış. keşke daha dikkatli olsaydın. muhmetelen adamın kimlik ve kredi kartı başkasına aitti. sahibinden.com dan birşey çıkartabileceğini sanmıyorum. cihazın faturası senin üzerine ise ancak çalıntı ihbarında bulunarak birşeyler çıkartabilirsin, zaten ihbarını da yapmışsın. büyük geçmiş olsun daha dikkatli olmak lazım.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bilmediğimiz bir dolandırılma yöntemini bizimle paylaşıp,tecrübemizi arttırdığınız için teşekkür ederim.Kandırılıp dolandırıldığınız için size çok geçmiş olsun.Ama ....
    Dolandırılmanızı engellemeye yönelik önlemler almak üzere oluşmuş sistemleri by-pass ederek işlem gördükten sonra hiç kimseyi sorumlu tutamazsınız.
    Dolandırıcılar bu açıkları yakalamak ve onlar sayesinde işlerini görmek üzere kafa patlatırlar.Buradaki sistemde çok iyi tezgahlanmış.
    2 güzel yerden yakalamış sizi.Birincisi ve en önemlisi kredi kartıyla taksitli ödemeye ikna etmesi.İkinci ve en vurucu kısmı da alışverişi elden gerçekleştirelim kısmı.
    Tekrar geçmiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal

Bilmediğimiz bir dolandırılma yöntemini bizimle paylaşıp,tecrübemizi arttırdığınız için teşekkür ederim.Kandırılıp dolandırıldığınız için size çok geçmiş olsun.Ama ....
    Dolandırılmanızı engellemeye yönelik önlemler almak üzere oluşmuş sistemleri by-pass ederek işlem gördükten sonra hiç kimseyi sorumlu tutamazsınız.
    Dolandırıcılar bu açıkları yakalamak ve onlar sayesinde işlerini görmek üzere kafa patlatırlar.Buradaki sistemde çok iyi tezgahlanmış.
    2 güzel yerden yakalamış sizi.Birincisi ve en önemlisi kredi kartıyla taksitli ödemeye ikna etmesi.İkinci ve en vurucu kısmı da alışverişi elden gerçekleştirelim kısmı.
    Tekrar geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Iyide onay verilmesi kargonun o kişiye geldiği anlamina gelmiyor mu? Bende daha önce gg'de öyle satışlarda bulundum.. Sorun çıkmadı.. Sonuçta onay verilmesi demek ben bu ürünü sağasalim teslim aldım demek olmuyor mu? Kafam karıştı.. Büyük geçmiş olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal

Tekrar geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Gerçekten şaşkınlıkla okudum doğrusu yaşadığınız talihsiz olayı...Yani ben buna ancak ve ancak yuhhh demekle kalmayıp bence sahibinden.com'unda dolandırıcılara destekçi olduğunu düşünmeden edemedim şimdi yazdıklarınızı okuyunca...Böyle birşey dünya üzerinde hiçbir yerde mümkün değil yahu...Dediğiniz gibi adı üzerinde Güvenli Ticaret...sen bnm paramı korursun ben snn malını, karşılıklı ortada bir yerlerde buluşuruz...Ne bileyim bana kalırsa bu kargo teyit olayları fln bana brz hikaye ve düzmece gibi geldi...Bence sistematik açıdan bu konuyu sahibinden.com ile ayrıntılı olarak bir görüşmenizi tavsiye ederim...Parayı veren adam razı, satan razı...Sana noluyor be kardeşim diyeceksin aslındada işte...Hem belki adam teli aldıktan sonra allah göstermesin mi denir artık ne denir, sağlık sorunlarından ötürü rahatsızlık geçirip vefat etti, yada başka bir sebeple ulaşılamaz duruma geçti...Olamaz mı??? Bu sahibindenin yaptığı bana çok ama çok saçma geldi arkadaşım...bak ben sana söyleyeyim...bu kadar parayı bu kadar ucuza kaptırma bari...benden sana tavsiye, bu işin peşini bırakma, sahibinden.com'a deki hakkımı gaspediyorsun, dava açacam ayakları fln yap bakalım, ozmn ne yapacaklar...yemişim kargo teyidini...o zaman kapatsınlar serverları gitsinle, bi halta yaramayacaklarsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Gerçekten şaşkınlıkla okudum doğrusu yaşadığınız talihsiz olayı...Yani ben buna ancak ve ancak yuhhh demekle kalmayıp bence sahibinden.com'unda dolandırıcılara destekçi olduğunu düşünmeden edemedim şimdi yazdıklarınızı okuyunca...Böyle birşey dünya üzerinde hiçbir yerde mümkün değil yahu...Dediğiniz gibi adı üzerinde Güvenli Ticaret...sen bnm paramı korursun ben snn malını, karşılıklı ortada bir yerlerde buluşuruz...Ne bileyim bana kalırsa bu kargo teyit olayları fln bana brz hikaye ve düzmece gibi geldi...Bence sistematik açıdan bu konuyu sahibinden.com ile ayrıntılı olarak bir görüşmenizi tavsiye ederim...Parayı veren adam razı, satan razı...Sana noluyor be kardeşim diyeceksin aslındada işte...Hem belki adam teli aldıktan sonra allah göstermesin mi denir artık ne denir, sağlık sorunlarından ötürü rahatsızlık geçirip vefat etti, yada başka bir sebeple ulaşılamaz duruma geçti...Olamaz mı??? Bu sahibindenin yaptığı bana çok ama çok saçma geldi arkadaşım...bak ben sana söyleyeyim...bu kadar parayı bu kadar ucuza kaptırma bari...benden sana tavsiye, bu işin peşini bırakma, sahibinden.com'a deki hakkımı gaspediyorsun, dava açacam ayakları fln yap bakalım, ozmn ne yapacaklar...yemişim kargo teyidini...o zaman kapatsınlar serverları gitsinle, bi halta yaramayacaklarsa...

Alıntıları Göster
    hocam madem yüzyüze buluşma imkanınız vardı da neden sahibinden.com dan satmayı denedeniz ki? ayrıca neden kargo bilgilerini yanlış veriyorsunuz? elbette hırsızın suçu var ama hatanın büyük kısmı sizde gibi geldi bu olayda... umarım sorununuz bir an önce çözülür... sahibinden.com dolandırıcı kaynıyor

• quote:

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun, farklı bir yöntem, dikkatli olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

hocam madem yüzyüze buluşma imkanınız vardı da neden sahibinden.com dan satmayı denedeniz ki? ayrıca neden kargo bilgilerini yanlış veriyorsunuz? elbette hırsızın suçu var ama hatanın büyük kısmı sizde gibi geldi bu olayda... umarım sorununuz bir an önce çözülür... sahibinden.com dolandırıcı kaynıyor

Alıntıları Göster
    Demekki neymiş güvenli e-ticaret falanda hikayeymiş, insan iyi niyetli oldumu karşısındaki insanın kötü niyetli olduğunu düşünemiyor. Allah kötü niyetli kişilere denk getirmesin.....

Dolandırıcı bir yolunu bulup her şekilde dolandırıyor, çok dikkatli olmak lazım. Geçmiş olsun...

• quote:

Alıntıları Göster
    Saçmalık

O zaman kimse GET sistemini kullanmaz bu olaydan sonra.
    Sen site olarak neye göre onay veriyorsun... Satıcı da elindeki ürünü bu onaya gore kargoya veriyor ya da elden teslim ediyor.

Madem kartta sorun var hiç onay verilmemesi lazım. Burada s a h i b i n d e n . k o m 'un büyük hatası var. Bana gore hakkını oradan ara kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10.Lincoln -- 6 Aralık 2008; 11:03:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 10.Lincoln

Saçmalık

O zaman kimse GET sistemini kullanmaz bu olaydan sonra.
    Sen site olarak neye göre onay veriyorsun... Satıcı da elindeki ürünü bu onaya gore kargoya veriyor ya da elden teslim ediyor.

Madem kartta sorun var hiç onay verilmemesi lazım. Burada s a h i b i n d e n . k o m 'un büyük hatası var. Bana gore hakkını oradan ara kardeşim.

Alıntıları Göster
    GET sistemi okadarda güvenli değil arkadaşlar. Bazen uyduruk bahanelerle onayı askıya alıp ürünüde geri yolamayabiliyorlar. bu durumlarda ilgili site malesef derdinize derman olmuyor. Bende GG üzerinden mağdur oldum. Get üzerinden satış yapmıyorum artık kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk41

GET sistemi okadarda güvenli değil arkadaşlar. Bazen uyduruk bahanelerle onayı askıya alıp ürünüde geri yolamayabiliyorlar. bu durumlarda ilgili site malesef derdinize derman olmuyor. Bende GG üzerinden mağdur oldum. Get üzerinden satış yapmıyorum artık kesinlikle.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun sinir bozucu bi durum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.