Şimdi Ara

Dolandırıldım ve kişiyi şikayet edicem ! Mücahit Ferhat Gürler denen şahıs (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
324
Cevap
5
Favori
40.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bide 3-4 gundur 6 kişiye yakin aramislar bunu ve hala kapattirmamis hesabını kart dusurmeylede oyle bilgiler ele gecirilmez okadar kesin yalan söylüyor internet üzerinden alisveriste yapılmış hesabindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammercan -- 5 Aralık 2019; 13:46:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden hakaret ediyorsun? Hakaret etmeden de fikrini savunabilirsin. Hırsızlık suçsa hakaret de suç. Umarim şikayetçi olmaz senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 5 Aralık 2019; 13:47:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Second sister

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Cevap yazmayacaktım ama zorluyorsun.
    Yada gerçekten yazdıklarının farkına varacak zekaya sahip değilsin.
    Şansını zorlama istersen?

• bende bir araç için kapora gönderdim 400 TL cep telefonu na gönderdim adam beni engelledi ne yapabilirim savcılığa suç duyurusunda bulunsam Bi şey çıkarmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S24ULTRA

bende bir araç için kapora gönderdim 400 TL cep telefonu na gönderdim adam beni engelledi ne yapabilirim savcılığa suç duyurusunda bulunsam Bi şey çıkarmı
    Gönderirken açıklama yazdıysanız suç duyurusunda bulunursunuz sonuç alırmısınız bilemem.

• Mesajlar felan varsa direk basvurun 1-2 yila anca sonuclaniyor zaten

• 2020'ye gireceğiz halen daha bu ülkenin ahlaksızlarla dolu olduğunu ve ürünü almadan para gönderilmeyeceğini öğrenemediniz, iyi olmuş.
  • Peki, ben ürünü gönderdikten sonra parayı göndereceğinin ne garantisi var?

En iyisi yüzyüze. Ha sahte paraya karşı bankamatik dibinde buluşmak en iyisi. Eskiden dükkanında olan tertemiz iki iPhone 4 ü nasıl Bursa'ya yollamışım ve adam nasıl bana parasını yollamış ilginç. Gençlik galiba, cahil cesareti.

Geçmiş olsun konuyu açan arkadaşa. Umarım çözer problemi.

Ekleme : kimseye bu hayatta iyi olmuş, oh olmuş deme. Bir gün başına gelir sen bile inanamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 5 Aralık 2019; 16:27:23 >
  • Öncelikle geçmiş olsun.
    Hiç canınızı sıkmayın yoğunluğa göre 5-6 ay sonra mahkeme başlar zaten başladıktan sonra şahıs ve ailesi size yalvarmaya başlar.
    Buradaki gereksiz yorumlara da takılmayın. Suç duyurusunda bulunun en azından sicilinde dolandırıcı olduğu görülsün.

• Yazını okurken gözlerim yandı. Bu nasıl bir Türkçedir arkadaşım?
  • Hocam gelişme olursa alıntılar mısın beni

• olsun sicilinde dolandiricilik olmasi bile hayatini karartir bu cocugun iyi yapmissin. Yalniz parayi yatirdigin kisi seni diolandiran olmayabilir. Bunlar şu sekilde calisiyorlarmis seni dolandiran kisi a kisisinden bir urun aliyor ve diyorki parayi sana bankadan yollayacam ve sana da o kisinin bilgilerini bermis olabilir kisaca. bir oyun aliminda basima geldi

• Geçmiş olsun, vay puşt milletin hakkına giriyor, umarım enselenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: despot12

Şikayet dilekçesi şuan adliyede bilişim adında kaç dilekçe var biliyormusun 1 milyon dosya. Seninkime gelecekte adam bulunacakta sonra savcıya ifade verecekte sonra uzlaşmaya gidilecekte orada anlaşamassanız mahkemeye sevk edilecekte oradan mahkeme 6 ay ertelicekte sonuç 4 sene alır davan. Dosya harç ücreti yatıracaksın 185 tl işleme girsin diye.. Avukat tutucan ilk etap 500,800 arası sonra bir o kadar daha.. Nitelikli dolandırıcılığın bu ülkede cezası en küçük olay
    Sen galiba bu işleri yapıyorsun ki millet şikayetçi olmasın diye caydırmaya çalışıyorsun
  • çok ucuza bir hayat dersi satın almışsın.1500 tl ye bu dersi kimse vermez.bi 10 15 bin alırlar.hayırlı olsun ömür boyu güle güle bu bilgi deneyimi kullanmanız dileğiyle
  • Kardeşim geçmiş olsun, canın sağolsun. Para kazanılır yine..
    Geçen ay benim de başıma geldi, insanlara güvenmek bile suç hata olmuş ama alışveriş nasıl olacak ki?

Neyse,
    artık sahibinden de GET'siz ürün almıyorum da satmıyorum da...
  • zucchero kullanıcısına yanıt
    aptallığa oh olsun derim hiç acımam, karışık bir dolandırılma olsa geçmiş oldun derdim, zaten yüzyüze alınmasını kastettim, uygunsa gidip alcaksın veya satacaksın ki satışta arkadaş gelecek yöntemi var öyle olsa geçmiş olsun denilecek bir durumdu.
  • Hesabın sahibine internetten ulaştım buldum kartını kaybettigini söylüyor ne kadar dogruysa kartın arkasina sifresini felanda yazmış hatta gitti hesap dökümünü aldi bugün adamlar 5-6 kisiden ayni sekilde para almislar 6 gün içinde bufede felan harcamislar parayi cok rahat bulunmasi lazim yani bu kisilerin istanbul Levent Büyükdere civarinda farkli atmlerden parayi cekmisler harcama yapmışlar hep

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.