Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
5
Favori
10.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla üzülmüyorum artık sizin gibilere...
    5k lik pcyi hangi akla hizmet 1700e satsınlar?
    Ya bozuktur yada dolandırıcıdır.

Ülkemin genel sorunu bu heralde herkes kendini karşısındakinden zeki sanıyor. Es kaza olmazya hadi oldu diyelim 5klık pc yı 1700e aldın. Bu seferde 5k lık pcyı 1.7 ye aldım nasıl kazıkladım konularından biri olması olası idi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ava giden avlanır iyi olmuş
  • ulan adam 01.01 de doğmuş bundandamı çakmadın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya arkadaş bu forumda kendini süper uyanık zanneden ne çok kişi var ?
    bir gün öyle bir tongaya düşürürler ki aklın şaşar ,ben böyle bir aptallık nasıl yaptım diye kendini yer bitirirsin
    haberlerde görüyoruz profesör ,avukat vs. dahi dolandırılıyor

ki konu sahibi kendince bazı tedbirler almaya çalışmış ama kimliğin sahte olabileceğini düşünememiş ,kimlik sahte olsa dahi iban numarası var diye güvenmiş

bize düşen mağduru aşağılamak değil ,mümkün olduğunca böyle yöntemlerin olduğunu herkese duyurmak olmalı
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    bu ülkede veya dünya üstünde dolandırma olayı bitmeyeceğine gore ? o faturaya bakıp sahte olmadığını anca 65 yaşında babam yer ama o bile dolar kuru 2017 de 5.81 değildi yahu diye kafa yorar adam faturadaki rakamları bile ilkokul 5 zekasıyla yazmış dolandırınında cahil olduğu ortada yani okadar amatör...arkadaş az değil çok saflık etmiş.. aşırı saftirik yada yaşlı ihtiyar olman lazım yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ekim 2019; 0:56:21 >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Ohoo biz 1000 lira ne ki? Benim babam görmeden araba aldı 40,000$ civarındaydı yaklaşık. Antalya’dan S60 aldık. Babamı havalimanından linea ile almışlar oradan notere gidip arabanın devrini aldıktan 1 saat sonra arabayı almaya gitmiş. Bazen hayatta risk almak lazım. Hayata geniş bakarsan başarılı olursun,her şeyden korkmak kaybetmekten daha kötü bence. Biz de bir sürü eşya satıyoruz internette 2.el vs. çoğu insan telefonda konuşunca bize güvenip önden para gönderiyor. Biz de her sattığımız eşyanın içine birer kitap koyuyoruz topluma faydalı olmak adına. Hayatta ondan bundan korkarsan kabuğuna çekilirsin eşine dostuna bile güvenemezsin. Bu tür şeyler hep birbirini çeker en sonda güvensiz düşük öz güvenli birisi olursun. Hayatta hiç bir şey bizim değil ki daima bizimle olsun. Naçizane görüşüm elbette kişi kendisi için büyük paralarla kumar oynamamalı bu rakam da herkese göre değişir. Ben sadece farklı bir bakış açısı getirmek istedim konuya.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    bak buraya yazıyorum ;
    birgün öyle bir dolandırılacaksın ki aklın şaşacak ama utandığın için konu dahi açamayacaksın :)

kınayanlar ölmeden önce ,mutlaka o konuda kınanacak durumu yaşar

sen bu konuyu iyi biliyorsundur ve o nedenle kanmazsın ama birgün iyi bildiğini zannettiğin bir konuda tongaya düşersin
    dolandırıcılar her geçen gün yeni yöntemler buluyor

dolandırıldığında bu sözlerim aklına gelsin :)
  • Beddua edin kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç photoshop odaklama vs bilmeseniz bile faturayı okusaydınız,tarihe göre dolar kuru vs geçtim en altta yazı ile yazılan tutar ikibinyuzaltmışdokuz tl gözünüze çarpardı.geçmiş olsun ne diyelim.
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    yoo dolandırıldım ama oldukça profosyoneldi hemde beşiktaşın göbeğinde galerici aileden zengin tip süsü vererek dolandırıldım ama sonradan paramı kurtardım, kusurabakmada bu zeka özürlü faturayı anca çok saf yer...inş parasını kurtarır arkadaş ona diyeceğim birşey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ekim 2019; 1:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FZT01

Ohoo biz 1000 lira ne ki? Benim babam görmeden araba aldı 40,000$ civarındaydı yaklaşık. Antalya’dan S60 aldık. Babamı havalimanından linea ile almışlar oradan notere gidip arabanın devrini aldıktan 1 saat sonra arabayı almaya gitmiş. Bazen hayatta risk almak lazım. Hayata geniş bakarsan başarılı olursun,her şeyden korkmak kaybetmekten daha kötü bence. Biz de bir sürü eşya satıyoruz internette 2.el vs. çoğu insan telefonda konuşunca bize güvenip önden para gönderiyor. Biz de her sattığımız eşyanın içine birer kitap koyuyoruz topluma faydalı olmak adına. Hayatta ondan bundan korkarsan kabuğuna çekilirsin eşine dostuna bile güvenemezsin. Bu tür şeyler hep birbirini çeker en sonda güvensiz düşük öz güvenli birisi olursun. Hayatta hiç bir şey bizim değil ki daima bizimle olsun. Naçizane görüşüm elbette kişi kendisi için büyük paralarla kumar oynamamalı bu rakam da herkese göre değişir. Ben sadece farklı bir bakış açısı getirmek istedim konuya.
    foruma hoşgeldin.ilk kimi dolandırmayı planlıyorsun?teşekkürler

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Adam doğru söylemiş bende GET ile satış yapmıyorum. Almak zorunda değilsiniz. Get satıcı için sıkıntılı sonuçta ben sana orijinal adaptör sattım diyelim sen de kargocuya dedin ki ağabey bir duvarda takayım deneyeyim sonra odada adam görmeden sahte bir şarj koyup bana iade edebilirsin. Senin dolandırmayacağının garantisi var mı? Bir defasında akıllının biri bana mesaj attı ağabey sen get aç ben oraya taksitle ödeyip senden elden alacağım dedi. Ben de denemek için gel bende pos var kaça istersen bölerim dedim. Ağabey ben buldum başka yerden sağol dedi. Hepsi 15 dk’lık muhabbet. Birinin GET açmaması dolandırıcı olduğunu göstermez, bende GET isteyenlere yazıyorum bu şehirde bir tanıdığın varsa gelsin alsın ya da senin olduğun yerde benim arkadaşım varsa önden kargo ücreti ufak bir rakam alıp ürünü arkadaşıma yolluyorum. Ya da FaceTime’la görüşüp karşılıklı konuştuktan sonra güven verdiğim yada para gönderdiğim insanlarda oldu.

• nightdrive kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk. Forumu alışveriş için 2 senedir sadece bir kez kullandım onda da oyun kodu sattım. Alan kişi de önce kod sonra para dedi bende kabul ettim oyundan sonra paramı aldım. Referans olarak duruyor profilimde. Kimseyi dolandırmayı düşünmüyorum, bunu itham ettiğiniz için de birazcık kırılır gibi oldum ama kim olduğunuzu bile bilmediğim için 2dk sonra unuturum bu mesajınızı diye düşünüyorum.

• 1700 e alıp 3000 e cakacaktin dimi

• Biri arayıp o numarayı cihazı elden alayım dese polisle gitse nasıl olur.

• Anaoglu kullanıcısına yanıt
    Hocam elden satmaz. Yarın konuşalım felan deyip satıldı gelip alacaklar ayağı yapıyorlar. Babam bir ara takmıştı milletin canı yanmasın diye her gün sahibindeni arayıp şikayet ediyordu. Sahibinden bir şey yapmayınca bıktı adam aramaktan vazgeçti. Millette kafa olacak 5000 liralık malı 5000 e alıyorsan bir nebze anlarımda adam 5000 liralık malı 1000 e satıyorsa bari havale ile almasın millet.

• Hocam o kimlik sahte şahıs ve resim deki kişi aynı değildir.

• xentios kullanıcısına yanıt
    Ülkede tosun diye bi sikik vardı besmele çekip açılış yapmıştı.
    Bizim milletimiz din dediğin zaman gözü kör oluyor

Kız arkadaşım öğretmenlik için iş başvurusu yapmıştı ve oradaki sözde dinci orosbu çocuğu kızı yemeğe davet etmiş ve whatsapdan rahatsız etmişti.
    Din adı altında bide müdür imam hatip liymiş
    Bildiğin tecavüz cü

• FZT01 F kullanıcısına yanıt
    Hocam satıcının semti şehri bellimi acaba

• bu salağı dolandırmışlar ya okadar içim rahatladıki 1700e almaya çalıştığı pcye bak hahahahhaha :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.