Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
5
Favori
10.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadas sadece olayı dolandırılan tarafından bakıyor suan...

yarın bırgun bırısı Get actım kasamın ıcını bosaltıp gerı gonderdıler dıye konu acarsa orayada ne dıye GET kullandın dıyebılır.
    ne dıye get acıyorsun zaten kardesım get dıye ısarar edene neden kasanı gonderıyorsun
  • serbest fiyata isteyen şstediğine satar, ben ürün satarken piyasanın yarı fiyatına satıyorum uğraşmamak için.

Burda dikkat çeken nokta; inşallah, maşaallah, allahın izniyle, selam ve dua ile indiregandii.

bu arada ben mersin merkezdeyim, silifke uzak ama adresini felan biliyorsan söyle bir gidip bakıyım kimmiş bu adam diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 26 Ekim 2019; 11:59:0 >
  • Vatan bilgisayar'da çalışıyorum, kişinin bilgilerini görebiliyorum ama muhtemelen o da doğru kişi değildir. Bir de satın alırken keşke araştırsaydınız Vatan Bilgisayar hiç monster marka ürün satmış mı diye :/ Neyse geçmiş olsun hocam.

Edit: Dolar kuru da kontrol edilebilirmiş fakat göz görmüyor böyle şeyleri.

Edit 2: fatura tutarı ile yazı ile yazan kısım da tutmuyor. Dolandırıcı acemi bir tık sanki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathAnqeLs -- 26 Ekim 2019; 17:14:10 >
  • Dolandırılanlara bazen hiç acımıyorum, bu konudaki gibi.
  • Dolandıran arkadaşa iyi günlerde parayı harcamasını diliyorum.Herzaman derim bu tür durumlarda aslında dolandırılan kişi karşısındakini dolandırmak adına yola çıkar.Konu sahibi arkadaşa bari 1 damacana soğuk su gönderse hayrına.
  • "Bu alemin diğer tarafı var sonuçta" Hocam alışverişe-ticarete dini karıştırandan uzak durun.
  • Sülün osman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşmaların sonuna doğru Kanuni Sultan Süleyman Zigetvar Kalesini almaya gidiyor zannettim.

Adamlar bir ticaret yapıyor utanmasalar Allah bizimledir diyecekler.Gerçi ticaret biraz masum kalır.Dolandırılma diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Bir ürün için satıcıya GET'le ürün almak istediğimi söyledim ve sonuç:

Senden değil, başkasından alırım.
    Adam sana almak zorunda değilsin demiş. Sende ''Get ilanı açmasını istedim sonuç'' Adam sana küfür etmediğine dua et birde dolandırıcı ithamı bulunmuş hey Allah'ım kendi bu kadar saçma konularda haklı görme.

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Satıcılar da ilk ürün göndermez ki. GET açmayan, nedir bilmeyen de çok. Nasıl alışveriş yapılır Sahibinden’de?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KARDEŞLERİM İÇİNİZ RAHAT ETTİYSE DALGA GEÇECEK BENCE BAŞKA KONULARA BAKIN !

ÇÜNKÜ; BURADA 1700 KAPTIRDIK. AĞLAMAYA SIZLANMAYA GELMEDİK. PİYASADA NE P*ÇLER VAR BİLİN DİYE. PİYASAYI BİLMEM YOK 3000 4000 LİRALIK BİLGİSAYARMIŞ. CAHİLLİK ETTİK. KABUL. TAMAM KABUL!

LÜTFEN T*ŞŞ*K GEÇTİYSENİZ GİDİN BAŞKA İŞİNİZE.

BAŞKASININ BAŞINA GELMESİN. BELKİ 1 KİŞİ FAZLADAN OKUR TEDBİRLİ DAVRANIR. DERDİM TASAM O. HADİ FORUMCA ADAMI BULALIM MI DEDİK.
  • dublex06 kullanıcısına yanıt
    Faturayı Word'de düzenlemiş adam. Üst kısmını muhtemelen tarayıcı ile almış, gerisini Word ile düzenlemiş. Mesela sağ kısımdaki Özelleştirme No ile başlayan kısım. İlkinde noktalı virgül koymuş, diğerleri iki nokta üst üste. İki noktalar alt alta değil, halbuki bir Tab yapsa hepsini hizaya sokabilir Tarihi yazarken araya nokta koymamış, saati yazarken noktalı virgül kullanmış. Parayı yazarken 2,655.00 yazmış mesela, nokta ile virgülün yeri değişmeli. Açıklama kısmı tamamen format dışı.

Aslında adam son derece amatör bir şekilde 1700 liralık dolandırma işlemi gerçekleştirmiş. Ne diyelim, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrestle Mania

Adam sana almak zorunda değilsin demiş. Sende ''Get ilanı açmasını istedim sonuç'' Adam sana küfür etmediğine dua et birde dolandırıcı ithamı bulunmuş hey Allah'ım kendi bu kadar saçma konularda haklı görme.

Alıntıları Göster
    Ürün satmak isteyen lakin GET açmak istemeyen, ondan uzak duran, vb. şeyler yapan potansiyel dolandırıcıdır.

Ayrıca, Türkçenizde sıkıntı olduğu belli. Adama bir ithamda bulunmadım. Bilakis endişemi dile getirdim. Eziklik psikolojiniz mi var, nedir? Saygı çerçevesinde endişe dile getirilip gerektiği gibi konuşuldu.

Hey benim yaptığım, sizin gibi, daha yazmayı bilmeyen ve Türkçe sıkıntısı olan birinin yapamayacağı bir şey. Önce kendinize, çapınıza bir bakın; ondan sonra bana laf yetiştirmeye bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 26 Ekim 2019; 20:14:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes rızkını yer

• kadiraybar kullanıcısına yanıt
    Paranla tecrübe kazandın,burdakilere bir musibet bin nasihat tan evladır de gitsin

• Buna benzer durum benim de başıma geldi. Sahibinden. Com da kurumsal firmaydi. Ama dolandırıcılar her yerde var. Direk polise gittim. Tüm yazışmaları verdim. En son şahsi bulmuşlar hakime ben parasını ödemek istiyorum demiş. Ama tık yok. Sonuçta Dolandırıcıliktan icerde çok yatan yok. Bir afla çıkıyorlar malesef. Yapanların yanına kar kalıyor. Yinede hakkınızı savunun. Gerekli yerlere kesinlikle başvurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergün s

"Bu alemin diğer tarafı var sonuçta" Hocam alışverişe-ticarete dini karıştırandan uzak durun.
    forumun yatırım araçları bölümünde bir elaman vardı ,sürekli din iman deyip milleti keklemeye çalışıyordu ,ben fazla sıkıştırdığım için öbür dünya falan demeye başladı

en son adliyeden tutuklu çıkarken gördük elamanı :)

lakin bir önemi yok onlar için fazla yatmadan çıkıyorlar ,zaten yine af gündemde bu arkadaş boşuna uğraşıyor olabilir
    yakalanıp ceza verseler dahi belki de affa uğrayacak (gerçi genelde şu tarihten önce denilerek af çıkıyor)

alttaki yazdıklarım sizinle ilgili değildir ,geneledir ;

ancak bu forumdaki üyelerin içler acısı halini de görmüş olduk ,dolandırılan adama iyi olmuş diyorlar ,sanki normal fiyata satsa dolandırmayacakmış gibi

adam normal fiyat çekse dolandırmayacağının garantisi mi var sayın süper bilgili ve süper uyanık üyeler ?

şahsen ben dolandırılsam asla buraya konu açmam ,çünkü bir şeyden anlamayan ,sanki kendi başına hiç gelmeyeceğini zanneden ,çoğunun liseli olduğu belli olan kişilere niye boşuna rezil olayım ?

• dolandıranın cahil olduğu %95 zaten bence yakalanma ihtimali yüksek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ekim 2019; 13:53:40 >
  • quote:

Ürün satmak isteyen lakin GET açmak istemeyen, ondan uzak duran, vb. şeyler yapan potansiyel dolandırıcıdır.

Ayrıca, Türkçenizde sıkıntı olduğu belli. Adama bir ithamda bulunmadım. Bilakis endişemi dile getirdim. Eziklik psikolojiniz mi var, nedir? Saygı çerçevesinde endişe dile getirilip gerektiği gibi konuşuldu.

Hey benim yaptığım, sizin gibi, daha yazmayı bilmeyen ve Türkçe sıkıntısı olan birinin yapamayacağı bir şey. Önce kendinize, çapınıza bir bakın; ondan sonra bana laf yetiştirmeye bakın.

Alıntıları Göster
    siz haklısınız onlarda biliyor ama işlerine gelmiyor
    lakin get olmadan alıp rus ruleti oynamayı sevenleri de kendi haline bırakmak lazım

neymiş efendim adam kasanın içini boşaltıp iade edilirmiş gibi ucube sözlerle savunmaya çalışıyorlar
    yahu aynı üçkağıdı gg. gibi bir yerde yapamaz mı bu kafada olan birisi ?
    neymiş efendim komisyon ödüyormuş ,yahu o komisyonu fiyata ekler satarsın sende ama o zaman ucuz gibi görünmeyecek ve kimse almayacak ,asıl dertleri bu

• quote:

Alıntıları Göster
    Daha olayı anlamaya beyni yetmeyen arkadaş benim yazım kurallarını eleştiriyor. Kendini haklı görüyor. Adam açıklamasında belirtmiş GET ürün açmak istemiyorum diyor, sen adama bunu bile bile soruyorsun ve dolandırıcı ithamı bulunuyorsun. Bu senin için bu kadar problem oluyorsa gider GET ürünü açmak isteyen birisiyle muhatap olursun. Bu arkadaşla böyle saçma muhabbete girip sonra forumlarda "GET açmasını istedim sonuç'' gibi kendini komik düşürecek yorumlar yapmazsın.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.