Belirli aralıklarla dolap uygulamasinda harfler veriliyor . Toplam 5 harfe ulaşınca 60₺ kupon tanimlayabiliyorsunuz hesabınıza. Bugün takip edemedim acaba bilen / takip eden var mi acaba harfleri? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dolap Uygulaması 60₺ Kupon Veriyor!
-
-
THMCD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozcaliskan -- 22 Mart 2023; 16:13:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harfler nerden veriliyor nasıl giriliyor göremedim uygulamada ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi dolaba gelmeyelim
-
Bende göremedim görmeyi bırak kodda yazamıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugünün kodu varmı 250 ye 70
Dolap'ta sadece belli satıcıların (kimler bunlar bilmiyorum) ürünleri satılıyor. O satıcıların ürünleri her zaman en önde.
Bir ürün ekliyorsun dolap operatörleri iptal ediyor, hâlbuki aynı ürünü onlarca belli başlı hesap satıyor.
Sahibinden denen sarı site desen ismi sahibin den ama aslında ilanların yüzde 99'u emlakçılar galericiler.
letgo yu zaten bitirdiler. kasıtlı olarak mı yapıyorlar bilmiyorum.
insanlar ihtiyacı olan ürünleri ikinci el almasın diye mi yapıyorlar bilmiyorum.
gitsin büyük şirketlerden sıfır ürün alsın istiyorlar herhalde.
-
Bunları nereye girip kupon alıyoruz alt limit var mi hocam?
Bugünün kodunu bilen var mı?
Birinci K Üçüncü V bende 2. yi kaçırdım yerini değiştirmişler sayfada
-
belirli araklıklarla derken ne kadar gğüünde bir kere mi saatte bir kere mi ? bir konu açmışsın amacın sadece o günkü harfi öğrenmek istemen hocam. ne bir acıklama ne bir ekran görüntüsü hiç birşey koymamışsın konuyu açarken clickbait bir başlıkla insanları buraya çekiyorsun bu şekilde konu açacaksanız açmayın lütfen.
-
K Z V
Dördüncü ve beşinci yayınlanmadı
-
kupon nerede çıkıyor, çıkan kupon nereye giriyor vs... birisi açıklasa şu kupon olayını da herkes aynı soruyu sormasa.
-
Kupon kodu ekle var sepette ama kabul etmedi KZVOR
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
teşekkürler bilgilendirme için 🖐🏼
Aynen.
Dolap çevirmeyin kardeşim
takippppp
-
boşuna takipleme hocam kampanya 21-24 mart tarihleri arasındaymış zaten arkadaş sadece bugünkü harfi öğrenmek için konu açmış bugün itibari ile sondu.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bi dolaba gelmeyelim |
Dolap'ta sadece belli satıcıların (kimler bunlar bilmiyorum) ürünleri satılıyor. O satıcıların ürünleri her zaman en önde. Bir ürün ekliyorsun dolap operatörleri iptal ediyor, hâlbuki aynı ürünü onlarca belli başlı hesap satıyor. Sahibinden denen sarı site desen ismi sahibin den ama aslında ilanların yüzde 99'u emlakçılar galericiler. letgo yu zaten bitirdiler. kasıtlı olarak mı yapıyorlar bilmiyorum. insanlar ihtiyacı olan ürünleri ikinci el almasın diye mi yapıyorlar bilmiyorum. gitsin büyük şirketlerden sıfır ürün alsın istiyorlar herhalde. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X