Bunun için nescafenin mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor
|
Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi
-
-
20'li nescafe 3harflilerde geçen haftalarda indirimdeydi 70 80 tl civarında.
Kodların hepsini bugün girdik diyelim. Yarın veya diğer gün alınabiliyor mu? Yoksa aynı gün girip alma şartı mı var.
-
Toplam 1 kere indirimle 50 lira olan yerler var 2 paket 100 liraya gelir ama 1 sefer sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1-1,5 yıl öncesinin deneyimi ama çoklu paketlerde sadece dış poşette 1 tane şifre oluyordu. Araba çekiliş kampanyası zamanı teklilerin üstünde görsel varken 20-30'lu olanlar dümdüz Nescafe paketi haliyle yazmıyordu bir şey içinde.
Çoklu paketlerde eskiden toplu giriş oluyordu paketin üstündeki kodla şimdi tek tek girmek gerekiyor ben girdim stok dolmuş .
YENİ GİRİŞ YAPACAK ARKADAŞLAR GECE 00:00 İTİBARİYLE GİRİŞ YAPINIZ GECE TÜKENİYOR GÜN İÇİNDE BOŞ YERE GİRİŞ YAPMAYIN
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zehir ticareti.
-
çoklu paketlerdeki kod tek kod olarak görülmüştü bende en son siz de nasıl oldu
-
Çoklu paketlerin üzerinde şifre çıkmıyor içindekileri tek tek açıp girmek gerekiyorquote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekizçoklu paketlerdeki kod tek kod olarak görülmüştü bende en son siz de nasıl oldu
nescafe sütle içmeye başladım 1 hafta sonra kalbimde ani kütlemeler oluyordu...sebebşini bulamadım ama nescafeyi bırakınca o olayda gitti..sonra farkettim..bizzat yaşayarak tecrube ettim...resmen sağlıkla oynuyorlar...yaşım 32 içmeyin bunları
-
Girdiğin kodlar çöpmü oldu yani
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
-
amazonNESCAFÉ Milky Ice Choco Çikolata Aromalı 10'lu Paket (10x10.6 G)https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN6GHHDJ?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_XK8B7G12A0CGZWWW8TGN&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_XK8B7G12A0CGZWWW8TGN&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_XK8B7G12A0CGZWWW8TGN&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
Bu versiyondaki çoklu paketin içinde, her tekli paketde 1 kod var 2 tane alarak katılabilirsiniz daha ucuzunu görmedim o yüzden bunu aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aferin çok büyük iş başardın demi şimdi. Çok komiksiniz ya 🤣quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMŞikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
Aynen öyle oldu boşa gitti hepsi mh gece çok yoğun oluyor biran önce girmeniz gerekiyor diyor kodları hiç uğraşamam dahaquote:
Orijinalden alıntı: by_bozkurt
Girdiğin kodlar çöpmü oldu yani
1 kod girince x10 mu oluyor anlamadım
Genel olarak kahve sizi etkiliyor olabilir mi?
Espresso içince çarpıntı olmuyor mu?
Kod sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde mi geçerli?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
zehir ticareti. |
nescafe sütle içmeye başladım 1 hafta sonra kalbimde ani kütlemeler oluyordu...sebebşini bulamadım ama nescafeyi bırakınca o olayda gitti..sonra farkettim..bizzat yaşayarak tecrube ettim...resmen sağlıkla oynuyorlar...yaşım 32 içmeyin bunları |
doktorlarda özellikle granül kahvelerin kullanılmasının daha zararlı olduğunu söylüyorlar. örneğin başka kahveleri fazlaca sorunsuz tüketmeme rağmen, bu ve türevleri mide yanmasına neden oluyor. |
alucardz demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Benzer içerikler
- trendyol live nedir
- tutaste parfüm
- storytel kampanya
- vialand doğum günü formu doldur
- bargello 561 orjinali
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X