< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi (5. sayfa)
-
-
21 kod girdim. Kupon sms mi geliyor bi yerde gözüküyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamanın altındaki “Cüzdan” sekmesinde görünmesi lazım.
-
-
31 ocak son diyor hocam neden bugün sondu dediniz? anladığım kadarıyla gece yüklemek gerekiyor kod için. aslında nescafeyi içmeyip çöpe döksen bile mantıklı da macera gibi bir yandan da :)
-
11500 kodla sınırlı kampanya 11500/500=23quote:
Orijinalden alıntı: yumruyen31 ocak son diyor hocam neden bugün sondu dediniz? anladığım kadarıyla gece yüklemek gerekiyor kod için. aslında nescafeyi içmeyip çöpe döksen bile mantıklı da macera gibi bir yandan da :)
Şansa bak 😁😁
3 çeki basmati pirinç, Eyüp Sabri'nin japon kirazı kolonyası , dove guzellik sabunu ve kadın saç boyası olarak kullandık ...Şubatta da verse Nescafe güzel olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkonya -- 23 Ocak 2025; 15:55:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada hesabımızda çok sayıda aldığımız kuponu kullanabiliyor muyuz deneyen var mı acaba
-
Her alışverişte 1 adet olarak evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi de kampanyanın başlangıç tarihi 1 Ocak değil ki 9 Ocak. Yani 23 gün sürdüğünde 31 Ocak son gün oluyor.
Bir de ben Aralık ayında 30 kod girip ₺250 çek aldım. Şimdi 20 kod girip tekrar alabilir miyim? Yukarı da kod gelmiyor diyenler olmuş ama o kampanya başka bu kampanya başka neden birbirini etkiliyor anlamadım. Kesin bilgi verebilecek olan var mı? Hem geçen kampanyadan faydalanan hem de bu kampanyadan faydalanan varsa söylesin lütfen.
-
Haklısınız tarihe dikkat etmemişim 9’da başlıyorsa ay sonuna kadar devam ediyordur o zaman gece tekrardan kod girerim olursa haber veririmquote:
Orijinalden alıntı: denİyi de kampanyanın başlangıç tarihi 1 Ocak değil ki 9 Ocak. Yani 23 gün sürdüğünde 31 Ocak son gün oluyor.
Bir de ben Aralık ayında 30 kod girip ₺250 çek aldım. Şimdi 20 kod girip tekrar alabilir miyim? Yukarı da kod gelmiyor diyenler olmuş ama o kampanya başka bu kampanya başka neden birbirini etkiliyor anlamadım. Kesin bilgi verebilecek olan var mı? Hem geçen kampanyadan faydalanan hem de bu kampanyadan faydalanan varsa söylesin lütfen.
Evet ikinci ceki aldim o sekilde. Birkac gun sonra diger hesapta iki adet 10lu coklu paket sifresi girdim cekilis hakki 20 oldu ama hediye ceki vermedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mesajları okumadığım için 20 kod boşa gitti anlaşılan.
Yarın gece tekrar 20 kod girsem sayılır mı?
Gunluk kota yuzunden cek gelmediyse tekrar deneyebilirsiniz.
Biraz önce 20 kod girdim ve cüzdana eklendi hediye çeki kampanya ay sonuna kadar devam ediyor arkadaşlar.Tek yapmanız gereken 00:01 de kod girmeye başlamakquote:
Orijinalden alıntı: DeathLess_55
Mesajları okumadığım için 20 kod boşa gitti anlaşılan.
Yarın gece tekrar 20 kod girsem sayılır mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X