Şimdi Ara

Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: janok , Erkan_76 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
14
Favori
12.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Ampül aldım hocam iyi fiyat .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 21 kod girdim. Kupon sms mi geliyor bi yerde gözüküyor mu?

• hyhelvaci kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın altındaki “Cüzdan” sekmesinde görünmesi lazım.

• Saat 01.30 gibi yükleme denedim. 21 kod girdim sonuç bu şekilde. Kalan stok tarzı birşey koysalarda hiç uğraşmasaydık.

Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi

• quote:

Orijinalden alıntı: hyhelvaci

Saat 01.30 gibi yükleme denedim. 21 kod girdim sonuç bu şekilde. Kalan stok tarzı birşey koysalarda hiç uğraşmasaydık.

Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi
    Bende unuttum gece kod girmeyi 00:58 gibi kodları girdim maalesef banada gelmedi.Daha önce 00:01 gibi kodları girip toplamda 3 kod aldım ve bugun son gündü çöpe gitti bugun girdiklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 23 Ocak 2025; 17:27:9 >

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt

31 ocak son diyor hocam neden bugün sondu dediniz? anladığım kadarıyla gece yüklemek gerekiyor kod için. aslında nescafeyi içmeyip çöpe döksen bile mantıklı da macera gibi bir yandan da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yumruyen

31 ocak son diyor hocam neden bugün sondu dediniz? anladığım kadarıyla gece yüklemek gerekiyor kod için. aslında nescafeyi içmeyip çöpe döksen bile mantıklı da macera gibi bir yandan da :)

11500 kodla sınırlı kampanya 11500/500=23

Şansa bak 😁😁

• 3 çeki basmati pirinç, Eyüp Sabri'nin japon kirazı kolonyası , dove guzellik sabunu ve kadın saç boyası olarak kullandık ...Şubatta da verse Nescafe güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkonya -- 23 Ocak 2025; 15:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada hesabımızda çok sayıda aldığımız kuponu kullanabiliyor muyuz deneyen var mı acaba

• Her alışverişte 1 adet olarak evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İyi de kampanyanın başlangıç tarihi 1 Ocak değil ki 9 Ocak. Yani 23 gün sürdüğünde 31 Ocak son gün oluyor.

Bir de ben Aralık ayında 30 kod girip ₺250 çek aldım. Şimdi 20 kod girip tekrar alabilir miyim? Yukarı da kod gelmiyor diyenler olmuş ama o kampanya başka bu kampanya başka neden birbirini etkiliyor anlamadım. Kesin bilgi verebilecek olan var mı? Hem geçen kampanyadan faydalanan hem de bu kampanyadan faydalanan varsa söylesin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: den

İyi de kampanyanın başlangıç tarihi 1 Ocak değil ki 9 Ocak. Yani 23 gün sürdüğünde 31 Ocak son gün oluyor.

Bir de ben Aralık ayında 30 kod girip ₺250 çek aldım. Şimdi 20 kod girip tekrar alabilir miyim? Yukarı da kod gelmiyor diyenler olmuş ama o kampanya başka bu kampanya başka neden birbirini etkiliyor anlamadım. Kesin bilgi verebilecek olan var mı? Hem geçen kampanyadan faydalanan hem de bu kampanyadan faydalanan varsa söylesin lütfen.

Haklısınız tarihe dikkat etmemişim 9’da başlıyorsa ay sonuna kadar devam ediyordur o zaman gece tekrardan kod girerim olursa haber veririm

• den kullanıcısına yanıt
    Evet ikinci ceki aldim o sekilde. Birkac gun sonra diger hesapta iki adet 10lu coklu paket sifresi girdim cekilis hakki 20 oldu ama hediye ceki vermedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesajları okumadığım için 20 kod boşa gitti anlaşılan.
    Yarın gece tekrar 20 kod girsem sayılır mı?

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Gunluk kota yuzunden cek gelmediyse tekrar deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathLess_55

Mesajları okumadığım için 20 kod boşa gitti anlaşılan.
    Yarın gece tekrar 20 kod girsem sayılır mı?
    Biraz önce 20 kod girdim ve cüzdana eklendi hediye çeki kampanya ay sonuna kadar devam ediyor arkadaşlar.Tek yapmanız gereken 00:01 de kod girmeye başlamak

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.