Şimdi Ara

Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
12
Favori
14.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yanlış bilgi veriyorsun. Benim Migros’tan aldığım paketlerde kampanya reklam görseli yok. Tekli paketlerin üzerinde “tekli satılamaz” ibaresi var. İçlerinde de şifre var.

Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yumruyen kullanıcısına yanıt
    Bu muhtemelen bir önceki kampanyaya ait. Çünkü güncel kampanyaya ait ürünlerin dış ambalajında şifre yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 26 Ocak 2025; 20:0:43 >
  • Üstteki tekli paket. Alttaki çoklu paketin içinden çıkan.

• elite_n1nja kullanıcısına yanıt

Evet şimdi tekrar baktım çoklu paketlerin içinden çıkanların üzerinde tekli satılamaz yazıyor. Ben karıştırmışım. Fakat diğer dediğim şeyin arkasındayım. O arkadaşın attığı fotoğraf eski pakete ait. Paketin dışında 1 adet şifre oluyordu 10 çekiliş hakkı veriyordu içindekilerden ayrıca şifre çıkmıyordu. Eğer yanılmıyorsam o paketin üzerindeki şifre bu kampanyada geçerli değil diye biliyorum.

Şifre meselesine gelince de zaten üzerinde araba görseli olmayan paketten şifre çıkmaz diye bir şey yok. Çünkü araba çekilişinden bağımsız olarak yılın 365 günü Nescafe uygulamasına paketlerden çıkan şifreyi girerek puan toplanıyor o puanlarla uygulama içerisinden hediye alınıyor. Üzerinde araba görseli olmayan paketten çıkan şifreyle araba çekilişine katılım oluyor mu bilmiyorum ama şifre çıkıyor.

Mesela aynı şey Eti ürünleri için de geçerli. Ondan da şifre çıkıyor uygulama üzerinden puan toplanıyor sonra o puanlarla hediye alınıyor ama şimdi onun da araba çekilişi var fakat dediğim sebepten ötürü araba görseli olan olmayan bütün paketlerinden şifre çıkıyor.

• den kullanıcısına yanıt
    O zaten eski kampanyaya ait. Ona bir itirazım yok.

Üzerinde araba görseli olmayan paketlerle de araba çekilişine katılım sağlanıyor. Müşteri hizmetlerine sormuştum.

• Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu üründen 20 tane kod girip 250 tl kazandınız mı? Sütlü köpüklüyü görsel yok diye almıyordum.

• motokops M kullanıcısına yanıt
    Evet. Alabilirsiniz.

Ben coklu paketle denedim cek vermedi maalesef

• dccpma D kullanıcısına yanıt

coklu paket ambalajindaki koda 10 çekiliş hakki ve puani veriyor ama hepsiburada 250 kod için 1 kod girişi sayıyor. 19 tane daha farkli girmeniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • answer my question kullanıcısına yanıt

hocam link atabilir misiniz?

ben bunu bulabiliyorum sadece nedense

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    markette gördüm ben online mağaza değil

• Paket içindeki kodu satan varsa yazabilir

Bu gece 250 hb kuponlar çabuk bitti galiba?

çoklu pakette girdim (tamam tek sayılıyor)

tek tek paketlerde girdim

Toplam 28i aşkın Nescafe kodlar girdim

Hepsiburada 250 kupon vermedi

Sanırım gece iki buçuk olmadan günlük 500 kotası tükendi

• Kuponla yaptığınız alışverişi iptal ettiğinizde kupon bölünüyor.

Örneğin; kuponla 200 TL’lik bir alışveriş yaptınız ve iptal ettiniz diyelim. Hesabınıza 200 TL’lik yeni bir kupon tanımlanıyor. Eski kupondan kalan 50 TL’lik tutar Nescafe’nin verdiği kodla kullanılabilir durumda oluyor. Yani son durumda 200 TL ve 50 TL tutarında iki kuponunuz oluyor. Ama kuponlar birleştirilemediği için alabileceğiniz ürün sayısı kısıtlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 30 Ocak 2025; 9:17:34 >
  • vitriol kullanıcısına yanıt

hocam 2 gündür giriyorum ben. ama 00.00 da başlıyorum girmeye hiç o kadar geç kalmadım. gece uygulama çok kötüydü sürekli kod girince hata veriyordu 2 kere attı uygulama yeniden giriş yaptım bende kesin vermeyecek kod bugün demiştim cünkü 10-15 dk da bitiyordu bugün 00.35 leri gördüm ama gene de verdi kod demekki herkeste sorun varmış diye düşünmüştüm.

Evet, dün gece uygulamada sorun vardı. Bir süre giriş dahi yapılamadı. Birçok kere uygulamadan attı.

evet bir de indirimli ürünlerde, 2 al 1bedavalarda, 2. 1 tl lerde kupon yüksek fiyattan hesaplıyor. öyle olunca da alınacak ürün sayısı baya kısıtlanıyor. ayçiçek yağı, pirinç, havlu kağıtlar filan piyasayla aynıya yakın fiyatları. kuponun altında da 1000 kişi ile sınırlıdır gibi bir ibare vardı ondan hemen alayım gitsin nolur nolmaz diye kullanıyorum.

Teno tuvalet kağıdı alma hocam.

125-130 yaprak ve 52 gram anca geliyor.

A101’deki Mistral 175 yaprak ve neredeyse 90 gram.

Üstteki Teno, alttaki Mistral.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 30 Ocak 2025; 16:7:57 >

Hocam selpak varsa onu da tartarmisiniz.
    (Ciddi soruyorum)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.